• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar ben mutfaktayım, bir yandan forumu takip ediyorum bir yandan yayla çorbası yapıyorum, sürekli karıştırmak lazım, bir de oğlan uyandı şimdi o yüzden tepkilerim biraz gecikmiş olabilir kusura bakmayın, nurdanların bol olmasından bir nurdan olarak çok mutluyum tabiki...

arkadaşlar 2011de dogan bebeklerin burçları değişecek diyorlardı bilgisi olan varmı...eger değiştiyse benim oglum terazi oluyor...degişmediyse akrep oluyor...sizce değişmişmidir

biz izmirdeyiz..cocuk doktoru devam etmiyoruz..sağlık ocagına gidiyoruz kontroller için..bi ara asırı hapsuruk u vardı o yuzden ekol kbb de ki cocuk doktoru ayca hanım a götürdüm.hiç memnun kalmadım..cocugu ölçtü biçti bi hesap yapto bi şeyler dedi sadece 500 gram aslmıs hemen mamaya baslayalıım dedi..oysa o sırada sütüm vardı ve bebek 5 dakşka emip kendi istemiyodu..ilk 1 ve 2 . ay ayda 1.500 gram almıstı 3. ay öyle bır duraksama gayet normalmiş.ki bi hafta sonra tekrar ölçtürdüm yine 250gram almıstı bi haftada..yani fazla sevemedim ben o bayanı..ve mama vermedim tabiki..

bende manisalıyım.ama eşim asker 2 yıl daha izmirdeyiz...izmiri çok seviyorum hiç gitmek istemiyorum aslında...orduda güzel şehir...sen nerdesin kemece...

peki kızlar soğan ve bulgur gaz yapmıyor mu? kokulu gıdalar yediğimde benim oğlan memeye burun kıvırıyor, kafasını geriye atıp basıyor çığlığı. defalarca takip ettim yediklerimi nezaman soğanlı sarımsaklı şeyler yesem öyle ha birde geçen balığın yanında roka ve tere yedim o gün de öyleydi

canım her halukarda gaz oluyo zaten ben varya ilk günlerden beri hiçbişeye dikkat etmedim herşeyden yedim yok baklagil yeme yok lahana yeme yok şöyle ben mercimek corbası brokoli her türlü gıdadan aldım herseye alıştı cocuk onun gıdasıda lazım bütün yemeklerimede sarımsak eklerim bulgur pilavı yeyince sütüm akıyodu:) Rabbim herkesin bulacagı yiyecekelri süt yapan yiyecekelr yapmış bence bu nimeti değerlendirmek lazım

bizde demir ilacına dün başladık.benim oğluşum 2 kasım doğumlu.ctesi konrolümüz vardı.gelişimimiz gayet iyiymiş maşallah.anne sütüne devam dedi. ek birşey vermedi.6.aydabaşlıyacagız ek gıdaya.biz monavit d kullanıyorduk onuda bırakıp yeni bir vitamine başladık.sizin bebekler kaç kasım doğumlu arkadaslar...izmirde oturan arkadaşlar siz hangi çocuk doktorlarına gidiyorsunuz

benim bebiş 20.11.2011 doğumlu nasıl ama:1:

canım her halukarda gaz oluyo zaten ben varya ilk günlerden beri hiçbişeye dikkat etmedim herşeyden yedim yok baklagil yeme yok lahana yeme yok şöyle ben mercimek corbası brokoli her türlü gıdadan aldım herseye alıştı cocuk onun gıdasıda lazım bütün yemeklerimede sarımsak eklerim bulgur pilavı yeyince sütüm akıyodu:) Rabbim herkesin bulacagı yiyecekelri süt yapan yiyecekelr yapmış bence bu nimeti değerlendirmek lazım

benim bebiş 20.11.2011 doğumlu nasıl ama:1:

güzelllll..benimki de 22.11.2011 babası ile aynı

edibecim bende ilk medical parka gülcan hanıma götürdüm 2 kere hiç memnun kalmadım.şimdi bostanlıda zeynep rua özhana götürüyorum...benim bebegin sarılıgı gec düştü o yüzden özel bir doktorumuzun olmasını istedim suan gayet memnunum.hasta olmadıkca artık her ay gelmenize gerk yok dedi.bizde her ay saglık ocagına götüryoruz. sadece 6. ayda zeynep hanıma götürecegiz...6.ayda ek gıdaya başlıyacagız

edibecim bende ilk medical parka gülcan hanıma götürdüm 2 kere hiç memnun kalmadım.şimdi bostanlıda zeynep rua özhana götürüyorum...benim bebegin sarılıgı gec düştü o yüzden özel bir doktorumuzun olmasını istedim suan gayet memnunum.hasta olmadıkca artık her ay gelmenize gerk yok dedi.bizde her ay saglık ocagına götüryoruz. sadece 6. ayda zeynep hanıma götürecegiz...6.ayda ek gıdaya başlıyacagız

ne kadar muayene ücreti tam yeri nerde oraya götüreyim bende..

Back
X