- Konu Sahibi bebegim_01
günaydın hanımlar umarım herkesler iyidir bugün tekrar kan testi yaptırıcam umarım yükselmiştir ve herşey yolundadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canlar benim sat 6 şubattı şu an sanırım 5+2 haftalık hamileyim... fakat şubat 28 çektiği için 5 haftalık hamileyim diyorum..perşembe de doktora gidicem bakalım o ne diycek..hadi hayırlısı...
hani kızlar kasım hamişleri yok mutek iki kişi mi doğurcaz
![]()
hadi buyrun
![]()
kızlarrr ben de varım kasım annesi olarak
ben 6+5 teyim..4+6 da keseyi gördüm.6+4 de kalp atışlarını duydum...
sat 27 ocak....bat 27 şubat....hamile olduğumu idrar testi ile 23 şubatta öğrendim...27 martta kan testi ile kesinleşti...![]()
hoşgeldin aramıza
hoşbuldukneler yapıyorsunuz? nasıl besleniyorsunuz?bulantılar başladımı?bende çok nadir oluyor.
tatlım hiç bişiyim yoktu bugun hafif bi bulantı basladı birazda sancım var..
aslında haberi öğrenmeden once diyetteydım artık bitti tabi :))
en cok proteın agırlıklı beslenıyorum bu bebeğin organlarınınolusumu için cok önemli
balık ve et ürünleri
süt ve türevleri
hersabah yumurta
sebze ve meyve
2 dilim tam tahıllı ekmek
ve bol su
ilk 3 ay için bunların cok önemli oldugunu ögrendim..daha sonra zaten kısıtlycaz![]()
Ya kızlar moralim çok bozuldu ...bugün dr gidecektim saat 4 te ama hastaneden aradılar dr bugün yok haftaya erteleyelim randevunuzu diye...ben kendimi bugüne odaklamıştım...fikir verin ne yapmalıyım bu saatte biyere randevu alabilirmiyim acaba bugün için ve dr tavsiyeniz varmı ?
canım herhangi özel bir hastaneye gitsen hemen bakarlar sanırım yani ben ne zaman gitsem hemen baktılar.yakınında özel bir hastane varsa şansını dene istersen.
isim haftamız sat cinsiyet bebişe isim
kubi 6.hafta 26.Oca kız olursa rana erkek olursa belli değil
helenn ?
zuzuipek 5.hafta kız olursa ecrin erkek olursa belli değil
drgks 4.hafta 11.Şub
sosyalcim ?
bol 5. hafta
duygu05 5. hafta kız olursa belli değil erkek olursa mustafa
sulisim 02.Şub
ezgim112 6.hafta 27.Oca
pileo 25.Oca
arm0606 28.Oca deniz
elfinya 4.hafta
vildan41 5.hafta 01.Şub kız olursa belli değil erkek olursa yufus efe
nezihali 6.hafta
reader 6.hafta
tebrik ederim cnm seninle aynı gün hamile kalmışız demekki benimde 6 subat![]()
hatçecim kendinden bahsetsene biraz bebişin hemen geldimi sana kaç yaşındasın :44:![]()
ya benide yazınSAT 10 Şubat
![]()