2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

radyolog 'a pm atamıyorum 100 mesajımın olması gerekiyormuş .ne güzel seninde 19 haziran benle aşk kokulumun da aynı gün:)hiç öyle kötü şeyleri olumsuz şeyleri hatırlama hep güzel şeyler düşün güzellikleri hatırla yaşadığın güzel anları hatırla hep hatırla düşünki olumsuz bişey yaşadığın zaman içinde yer etmesin o güzellikler o olumsuzlukları kapatsın

sağol kuzucum, evet senın mesaj sayın cok az bıraz cogalsın hem takıl forumda bakın bu baslıgı oku yararlı bılgıler de var, sa,gol ıyı seylerı dusunmelıyım bılıyorum
ay bu aksam cok yedm ya nefe s alamıyorum.
öptum ben yatıcam cok yoruldum bugun :2: ıyı geceler pelınım sen de zor ama uzme kendını.

üzme demekle olmuyo işte sen anlarsın beni benzer şeyler yaşadık.dua et nolur benim için iyi geceler

otur sen dua et ben sabaha kadar dua etmısttım o 2 gun boyunca
zaten uyuyamıyorsun aglarken bı yandan dua et aglama ama kuzum
aklına gırmıstır onun aılesı
cocum evlılık bu kadar pahalıysa ıcıne edeyım o kızın demıslerdır
evlenmeyı ver sana kız mı yok demıslerdır
zaten evlılık oncesı gergın oluyo bu erkekler.

evet ya gece uyuyamıyorum ya da sabah 5te uyanıyorum.bilmiyorum bak bu saat oldu aramadı.resimleri önümde duruyor.gidip nişanlığımı kokluyorum o durumdayım

evet ya gece uyuyamıyorum ya da sabah 5te uyanıyorum.bilmiyorum bak bu saat oldu aramadı.resimleri önümde duruyor.gidip nişanlığımı kokluyorum o durumdayım

Canim benim bircok mesjini okudum allah sabir versin ama evlilik iste bu sanirim sadece o melek adam degil aileside isin icindeki fedakarlik cok onemli ama yanlis anlamadiysam hep sen yapmissin fedakarlik ev mekan yer gelinlik o bu su hep az istemis sen nasil istersen diye olmuski olsun onemli degil nelerden vazgectik sonra olsun dedik ama bi erkegin ailenin yada onun ailesinin yaninda birak bagirmayi sesini yukseltmesi ters bile bakmasini kaldiramam ben ki disarda adam da kadinda cok dediigi dakikada ben seni cok ii anladim deyip telefonu keske kapatsaydin yan ne demek ya hic mi deger yok ben yada bi baskasi o zaman neden evlenioz ki bide sanirim olmazsada olmaz 2 yilda baskasini bulurum demis galiba cok ayip bence agzinin payini vermelisin ne ara ne de sor kendileri bilriler ailenden hicbirsey saklama bence eski evde eski ev otur anlat buyukler herzaman daha iisni bilirler tecrube yani belkide onlar daha ii bisi bulcaklar yada yardim edicekler biliyorum sen diosunki bilmesinler damattanda nefret etmesinler ama inan bana sen uzulursun soylemezsen basinda.. bide yarin oburgun cocugunu vur bakalim ne olucak sende yersin tokati demis 9 ay ben tasiycaksam bende doverim gerektigiinde bu demek degil yani cocugu tokat manyagi yapicam ama arasira disiplin dayaklada cezaylada saglanmali kisacasi ipleri asla birakma daha simdiden bu sekildeyse 50$ icin hic olmasin inan bana!! elde neler var bi bilsen... allah yardimcin olsun ama tek tavsiyem al aileni karsina ki akilli ol damadi da cagir baban konussun isterseniz ailcek ki annen biraz saldirabilirz bizdede oldu aynisi esinle baban yanliz ciksin bi kahve icmeye babana soz versin ne olucaksa babalar daha politikaci oluoo bak o zmaan donebiliomu sozunden..

tatlım güle güle kullanın aldıklarınızı. foto yokmu merak ettim şimdi:)

dünden beri pelin ile ilgili bir gelişme olmamış
pelin kimse sana ayrıl ya da devam et demek gib ibir lükse sahip değil. bu senin hayatın son kararırı sen vereceksin.
inşallah bir an önce hakkınızda en hayırlısı ne ise o olur ve herşey yoluna girer.

kızlar nasılsınızzzZ?????
pelincim noldu tatlım sana yaaaa..
yazdıklarını okudum çok üzüldümm...
naptınız siz öyle neler yaşadınız???
hayretler içerisindeyim
çünkü eski yazılarını falan hatırlıyorum da...
öncelikle kim olursa olsun bir insanın sana bu kadar saygısızlık yapmasına müsaade etme
hele ki şu anda evli değilken ve hayat telaşında büyük roller almaya başlamadan hiç saygısızlık yaılmasına müsaade etme
çünkü şu anda bunlar bize ne kadar sorun olarak görünse de bir noktada anne babalarımız çıkıp hallediyorlar
maddi olarak olmasa bile en azından manevi olarak hallediyorlar
ama ileride bizler de aile olunca öyle sorunlar olacak ki anne babanın haberi bile olmıcak o zaman ne dicekler bize neler yapacaklar bu kadar büyük saygısızlıkları haketmiyoruz biz

birde sana birşey diyim mi
senin ailen aslında sizin seçtiğiniz apartman kirasını bile gözlerini kırpmadan verirler bence de
işte sanki damat beyde bir ışık göremiyorlar
sanki sizinkiler bi sürtsün burnunu moduna girmiş nişanlın için
kimbilir neyini gördüler...
bazen büyüklerin hislerine ve söyledikerine kulak vermek lazım...
hem o söylediği laf ne öyle yaaa
resmen benim içime oturdu sana koca bana karı çook:26:
sanki seçmece karpuz alıoz
allahm yaaaa.
Rabbm sabırlar versin sana
sen de bir köşeden izle biraz
nişanlına da yalvarıp yakarma
bir köşeden sakince izle bakalım nötr ol bakalım biraz
ne olacak hayatında
nişanlının tavrı ne olacak
eğer biraz pişman olup arayıp sormazsa seni korkarım ki ileride de böyle davranabilir
ve bence kesinlikleeee
bu çocuğun ailesi baskı yapıyor ona çünküü
bizim ülkemizde bu tarz şeyler nişan atma v.s maalesef ki kızlarda utanç
erkeklerde de elinin kiri olarak görülüyor
ne demek sana koca bana karı çokk
allahım yaaaaaaaaaaaa affet bizlerii
birbirimize insan muamelesi yapmayı nasip et...

ayrılıp ayrılmaman konusunda birşey diyemem
kimse de sana bu konuda birşey diyemez bu konuyu sen kendin nötr olarak mantığınla bir düşün bakalım
ailene de anlat bence ezdirme kendini bu kadar
ileride daha çok üzüleceğine karar verme aşamasında üzül...
ailelerimiz bizleri ne emeklerle yetiştiriyorlar
sadece erkek tarafının ailesi yok ki bu hayatta....

çok üzülüyorum pelin gözlerim doluyor sen anlatırke n aklıma da geldiğinde, ben de öyleydim bak şimdi
sen ailene söylemiyorsun bunları bunları dedi demiyorsun ki daha da kötü olmasın tamamen tamam ayrılıyorsunuz demesinler diye,

bak elfin ne demiş senin ailen kirayı gözunu kırpmadan verir demiş doğru soyluyor senın aılen guclu
para açısından guclu o yuzden rahatca verırler bır sey de demezler ama işte yapmyorlar senınkı ben kızınıza cok sahıp cıkıcam rahat yaşatıcam mı dedı kı onceden hep ? burcu ne senınkının kuzum benımkı de hep oyle seyler dedı ordan oyle olacagını dusunuyorum.

bılmıom canım allah hayırlısını versın. hayırlıysa gelsın hayırlı degılse gıtsın beri. üzülceksen de sımdı uzulursun eger zorluyorsa gıdıcem dıyorsa tutamazsın bahsettıgın 150 lıra olan kırası olan ev cok cok abartılı hani sana dayan katlan gec eve otur dıyorum ama 400 mılyonluk banyo takımını o 150 kırası olan eve mı koyucaksın kendı aılenın evınde oturun daha ıyı evınız buyuktur emınım.
ben benımkıne soyledım hıc kıra vermeyelım benım odama kıraya cıkalım yerleselım dedım :) ekmek elden su gölden mufak bedava kulllanırız sakayla bunu soyledım senın ıyıce kopcak raddedesın ben de nısanlıgımı koklamıs sevmıstım :2: biliyorum neler yaşadıgını.

tatlım güle güle kullanın aldıklarınızı. foto yokmu merak ettim şimdi:)

sağol hayatım teşekkür ederim hep beraber inşallah ..daha bana kahve ve tiramisu yemeğe geliceksin beraber tadını çıkarırız inşallah a bide radyalog ve ceylin tabikii :) foto sevgilimin telefonunda bana yolluyacak eklerim inşallah ..

esra gunaydn, yok ki kimsee
ben de kira ev bakmaya cıkıcaktım adamın işi cıkmıs emlakcının
o yuzden ıptal oldu ev bakma planı.
sevgılım de aramıyor annem hasta ama anneme gecmıs olsuna da aramadı daha 100 kere soyledm yok aramadı ne yapalım beklıyorum evde sap gıbı..

merhaba kızlar..
bende çamaşır sepeti konusunda kararsızım. nasıl alsam banyom nasıl olcak uyumlu olur mu diye aklıma takılıyor.

ben koçtaç, praktiker ve tekzeni gezdim. önce hepsinin internetten sitelerinden bakmıştım. ama birebir canlısını görmek çok farklı oluyor. bu anlamda praktikeri hiç beğenmedim. ve koçtaçta kesinlikle harika şeyler var. fiyat olarakta bana çok uçuk gelmedi. aklımda bi sürü şey var koçtaştan almalıyım dediğim..

bu arada bulaşıklık aldınız mı? metal istiyorum ben ne dersiniz? birde tost makinesi ne alsam acaba :26:

ayrıca şu stres denilen psikopat şeyi aldırmak istiyorum yaaa.. aslında bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel ama bununla ne kadar daha yaşarım bilemiyorum. bunalıma girmek üzereyim artık..

güle güle kullan canım aldıklarını foto varsa paylaş yakından görelim bi mahsuru yoksa

aaa tramisu ve chese cake güzel yaparım sen bi kahve yaparsın yeter ben sek ve şekersiz içiyorum

kızlar slm hepiniz bi yorum yapmışsınız öncelikle teşekkür ederim.şimdi cevap vereyim.nişanlımın burcu akrep anlatıklarımdan belli oluyordur sanırım bugün gelinlikçiye gittim gelemediğimi rahatsız olduğumu söyledim o da tamam bi gün gel provaya gelinliğin çok güzel olacak aşağıda dedi.bnde annemle birlikte gelicem yalnız bırakmıyor beni dedim ok dedi.biraz nefes aldım bugün 2 gündür yemek yemiyordum ilk defa bugün yedim içimdekileri anlattım konuşmaya başladım.nişanlım aradı istediğim gibi ev bulmuş biraz daha bakınayım falan dedi.söyledikleri için pişman çok sinirliydim stres falan filan dedi.o konuşurken benim bacaklarım titriyordu zaten.şimdi en azından konuşabildiğimiz için iyiyim ama annem o kadar kötü şey söyledi ve ben ona eve bakıcaz dedim çok bozuldu ablamlar var diye bişi demedi tenhada kıstırıp bi sürü laf söyledi.alyansımı da takmamı bile istemiyo hatta.şimdi siz bana kıza bak ne gerizekalı o kadar lafa rağmen yine devam ediyo gibi düşünüyosunuz ama gerçekten ayrılık benim için çok zor yapamam biliyorum.bakalım istediğin gibi ev buldum dedi ama daha evi görmedim onun iyisi ile benim iyim arasında fark var çünkü.gelişmeleri merak edenler var aranızda yazarım size.hafta içi de annem sorun etmezse gelinlik provasına gidicem.dua edin benim için öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…