2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
Günaydın bacılaarrr
Nabersiniz bakalım ? Nasıl gidiyor her şey?
bizde bir gelişme yokkk kira ev bulamadık yok, eşya da alamadık dolayisiylenn....
öptüm sizii...

nott: evler çirkin ve pahalııı, yeni ev zaten yokk..

nasılsınızz bugün kızlarr ancak okudumm bitirdimm :) dün mobilyalarımızı aldık çok şükürrr hepsi çok içime sindii allaha şükürr .meleğim hala gelemedii o geldiğinde tül perde olayınada giricez inşallahh.bide tabi halı avize falan ama elhamdulillahhhh herşey sırasıyla oluyoo. dün gece bi aile dostumuzun kınası vardı ordaydık çok eğlendim oynadım ama kına yakılırken çok kötü oldum allah yardımcımız olsun. bu işler sıtress arada atışmalar zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ama dün gece kafama dank etti .bide babama eşyaları aldık dediğimde çok bozuldu . bana hala şaka geliyor dedii içime oturduu

slm kızlar bana bişiler yazdınız ama hepinize birden cevap veremiyorum ortaya yazıyorum işte anlayın siz.dün akşam şöyle bi gelişme oldu.çaldırdım nişanlım aradı söyle canım diya açtı telefonu napıyosun falan filan derken nolcak bu ev meselesi dedim.benim dediğim evde oturcaksan olur olmazsa yaptığım masraf falan hiç gözümde değil yol yakınken ayrılırız.bana karı da çok sana koca da çok.1-2 seneye kalmaz evlenirim nolcak dedi.bende bu kadar kolay mı yani dedim hani söz vermiştin bu mu yani dedim.ben dedi 10.000 mobilyaya veremem dedi (mobilyamız 10.000 tutmuyor aslında çok daha altında) ben seni ne istediysen yaptım kırmadım sen hani bana 2-3 oda olsun yeter seninle olayım diyodun dedi ama ben ona demiştim ki apartman dairesi temiz bi ev olsun 2 oda olsada olur dedim yani git ona dolabı olmayan sıvası badanası hiçbişiyi olmayan bi ev bul demedim.benim için lüks istiyor diye tahmin ediyosunuz ama alakası yok.beğendiğim gelinlikten,eşyadan,semtten,düğün salonunundan herşeyden vazgeçtim daha ne yapabilirim ki? annemde diyor daha baştan bu kadar sorun yapıyorlarsa ilerde bunlar kim bilir neler yapar dedi? sonra bu sabah ablam aradı ki bana söylediği o lafları bilmiyordu ablam dedi nolcak böyle? benimki de ev bakıyorum abla napıyım hiçbişi beğenmiyorlar falan dedi ama bana da diyo ya o evde gelir oturur benim dediğimi yaparsın ya da biter.saf temiz kalpli melek dediğim adam bu hale geldi düşünün.ben ki evlenme planları hiç olmayan bir insandım onunla evlenmek istedim çünkü hayatımda ilk defa birini çok ciddi anlamda sevdim.haa bide onla konuşurken ablamın oğlu geldi teyze teyzee diye o kadar sinirliydim ki ne var ya bekle diye bağırdım çocuğa.kalktı bana evlenince çocuğumuza da böyle dersen yersin tokadı dedi.ben de tutuyordum bi an tutamadım kendimi ağlamaya bi başladım.ağlama benim karşımda kapatıyorum dedi kapattı.gel de evlen.yaşadıklarım çok kötü şeyler saygı daha şimdiden kalmadı.söyledikleri çok ağır geldi.ne demek bana karı çok sana da koca çok bu mudur yani? bendeki de nasıl bi sevgi kendimi de anlayamıyorum.oturuyorum o başkasıyla evlencek sarılcak uyuycak belki aşık olcak ben bunu illa ki duycam çıldırırım.asla ama asla paylaşamam.giderim basarım düğünü.aklm almıyor bunca yaşanan kötü şeye rağmen nasıl sevebiliyorum hala?

eskiden erkek arkadaşımla en ufak bi problem olsa seni mi çekcem ya defol derdim döner giderdim ama bu öyle değil.ayrılırsam hayatım boyunca unutmıycam.belki evlenseydik mutlu olucaktık kim bilir şimdi kiminle evli neler yapıyor diye düşünücem.daha şimdiden başladım çünkü düşünmeye.düşünmekten akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.Ailesi de siz kendi aranızda halledin diyo ben bişi desem fevri davranıyo hemen kızıyo sinirli son zamanlarda zaten diyor.söyledikleri çok ağır şeyler,bu ev meselesi de çok önemli bi konu.radyolog canım sen bi şey hazrla her giren oy versin.yazdıklarımı okuyun ayrıl diyenler ayrılma diyenler.ayrılırsan kafayı sıyırırsın kızım sen diyenler gerçi bu yazdıklarımdan sonra herkez kızım sen manyak mısın kendini yakmak için mi evleniyosun diycekler ama ben ayrılamıyorum hayatımdaki tek zaafım nişanlım.ayrılsam da biliyorum gidicem yanına.insan kendini tanır.gidicem bitmesin ben sensiz yapamıyorum diycem.işte o da bunu biliyor ya o yüzden ev konusunda diretiyor.aslında ablama ben ev bakıyorum demiş ama ayyyyyyy şiştim.

hepinizin en mutlu günlerinde benim bahsettiğim şeylere bak burası haziran gelinleri topiği ama benim için nişanlısından ayrılanlar ama onsuz yaşayamayanlar nişanlısı evlenirse düğünü basacaklar gibi bi topic psikolog yokmu aranızda sabahtan akşama kadar anlatsam.mazur görün nolur Antalyada derdimi dinliycek kimse yok.Allahım sen bana yardım et nolur

bizde bambu çamaşır sepeti alacaktık bu da yattı
tatlım bu bambu sepetinden bi tek pratikerdemi var benim ,çok hoşuma gitti keşke bende bulabilsem,hem hafifi hem şık hem kullanışlı
canım çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun inşallah,benim babam pek soğukkanlı duururyor ama ,ben biliyorum gelinlikle görünce dökülecek ve annemde ve kardeşimde ve bende
olsun gün gelecek baba ocağı yabancı gelecek misafir olacaksın,mutlu olalımda önemli olan o

öncelikle böyle düşünüyorsan sevgini gözden geçir,o senin için amaçmı,hırsmı ,yoksa gerçektyen seviyormusun,,,ve nişanlı bir erkek bu lafları söylüyorsa ,ipler kopmuş ve son raddeye gelinmiştir,zaten bu cümlelerin sarfedildiği bir dönem,geleceğide görebilmeni sağlar,yok tokat yersinler yok ayrılalaımlar ,,bu ne biçim bi ilişki anlayışı

seviyorum ben ya.son raddeye geldik zaten.ne biçim bi ilişki dimi? ne yapayım ya her giren bi yorum yapsın.açıkça söylesin ayrıl ya da ayrılma diye

seviyorum ben ya.son raddeye geldik zaten.ne biçim bi ilişki dimi? ne yapayım ya her giren bi yorum yapsın.açıkça söylesin ayrıl ya da ayrılma diye

merhaba, ben de eylül geliniyim, diğer topictenim fakat yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, size ayrılın ya da ayrılmayın diyemeyeceğim fakat en azından tavrınızı koyun, sizinle bu şekilde konuşmasına müsade etmeyin, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, Allah yardımcınız olsun...

aminnn inşallah teşekkür ederim.inşallah herşey yoluna girecek.nolurr tanımasanız da dua edin benim için

benimde 19 haziran kızlar

aa selam canım benim de 19 haziran ismini yazdırsana sayfanın ilk basındaki listeye radyolog kardese söyle onun baslıgı o yazıyor,
benım de 19 hazıran ızmırdeyım ben düğün olcak kısmetse. nıkah da aynı gece olcak.

yarn bı ev bakmaya gıtcez eger brıaz begenrsem hemen kabul edıcem ankasre davlumbazlı fırınım ocagım var cok kıymetlı ama eger begenırsem bıraz olsun, hjemen ok dıycem yerlesıcem bunun da gelınlık gıbı kankiren olmasını ıstemıyorum bu konu da cetrefıllı olmasın.

ev sahıbı ıyı bırı gıbıyse sorarım tepeyı açtırırım davlumbazı koydururum bakalım sevgılım ne dıcek ev bakma moduna gırdı ya cok şükür yani artık.

pelıne de uzulup duruyorum benım yaasadıklaırmı yasıyor

benım adam da bu kadar sert ve cırkınlesmıstı kötu davranıyordu ama onun nısanlısı ona cocugumuza da boyle bagarırsan carparım bır tane demıs benmkı demezdı hatta ayrılırken koluna gırdım ben eve bırakıyordu benı o koluma gırmemıs içi acımış, ama tabı ısıl ayrıldık bız dıyıp duruyordu kendım ayrı eve cıkıcam falan dıyordu neyse ya hatırlamıyım yenıden,

pelın kuzum bence senı sınıyor mobılya da almak gözunu korkutuyor kaçma pesınde.
emın ol dul olsan da bekar nısandan ayrılmıs olsan da bellı sure sonra alısır yıne hayata dönersın
sımdı ölcek gıbısın bılıyorum, cok kötu seyler demıs allah ne bılıyosa oyle yapsın onu uzmus senı cun ku bı kızı uzmüş en kötusu senı tanımasam da yakından, erkeklerın bu pisliklerıne dayanamıyorum kadınlara kötu davranmalarına dayanamıyorum allahın cezaları.

amacı kaçmak değil.acayip inat biri.artık sırf anneme inadına yapıyo ben bilmem mi malımı

tatlım bu bambu sepetinden bi tek pratikerdemi var benim ,çok hoşuma gitti keşke bende bulabilsem,hem hafifi hem şık hem kullanışlı
[/B]

praktırkerden mesaj geldı 500 lıralık alısverıs yapana 50 lıra hedıye cekı dıyor tatlım
preaktıkerde 500 lıralık ne alabılırız kı?
marul kurutucusuna ıhtıyacım var benım perdeler orda var mıdır prantıkerde mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…