- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.441
kızlar slm hepiniz bi yorum yapmışsınız öncelikle teşekkür ederim.şimdi cevap vereyim.nişanlımın burcu akrep anlatıklarımdan belli oluyordur sanırımbugün gelinlikçiye gittim gelemediğimi rahatsız olduğumu söyledim o da tamam bi gün gel provaya gelinliğin çok güzel olacak aşağıda dedi.bnde annemle birlikte gelicem yalnız bırakmıyor beni dedim ok dedi.biraz nefes aldım bugün 2 gündür yemek yemiyordum ilk defa bugün yedim içimdekileri anlattım konuşmaya başladım.nişanlım aradı istediğim gibi ev bulmuş biraz daha bakınayım falan dedi.söyledikleri için pişman çok sinirliydim stres falan filan dedi.o konuşurken benim bacaklarım titriyordu zaten.şimdi en azından konuşabildiğimiz için iyiyim ama annem o kadar kötü şey söyledi ve ben ona eve bakıcaz dedim çok bozuldu ablamlar var diye bişi demedi tenhada kıstırıp bi sürü laf söyledi.alyansımı da takmamı bile istemiyo hatta.şimdi siz bana kıza bak ne gerizekalı o kadar lafa rağmen yine devam ediyo gibi düşünüyosunuz ama gerçekten ayrılık benim için çok zor yapamam biliyorum.bakalım istediğin gibi ev buldum dedi ama daha evi görmedim onun iyisi ile benim iyim arasında fark var çünkü.gelişmeleri merak edenler var aranızda yazarım size.hafta içi de annem sorun etmezse gelinlik provasına gidicem.dua edin benim için öpüyorum hepinizi
canım benim allah yardımcın olsun...
neden öyle düşünelim ki kolay değil ki hayatım ayrılık falannn
hepimiz umuda yolculuk yapıyoruz burada
bizler ne yaşayacağız belli değil ki
Rabbim üzmesin hiçbirimizi kötü günler göstermesin
kaderimizi hep güzel eylesinn.....