- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.381
hemmen söyliyim bu 6 lı takımlar için acayip fiyatlar çekiyolar 300 350 filan dediler almıcaktım,geçtiğimiz hafta annemlerle kına gecesi alışverişi için mahmutpaşaya gittik (bu arada istanbuldamısın bilmiyorum ama) orda baya uyguna bulduk,6 lı set kırık beyaz renginde kalite kalite var dedi satıcı yine 300 ler dediler bana uygun bişey lazım dedim bitane çıkardı kutu üzerinde 260 tl fiyat var biz onu pazarlıkla 125 tl ye aldıkk,düşünebiliyomusun adamlardaki karı?? yani mutlaka pazarlık payı vardır fiyatlarda ama hadi insin insin 200 e iner peşin paraya biz 125 e almayı başardık :)) yani bu düğün mevzularında insanlar mutlaka olmazsa olmaz bişileri alıyolar mecbur diye acayip yoluyolar milleti anacım..olmazki böyle,ayıp valla
walla süpersin özlemciğim:) çok yerinde bir tespit.işte bunlar yüzünden sadece en önemlilerini aldım. gerisini sonraya bıraktım ben de
zaten günün 10 saati işteyim 6 saati evdeyim 8 saati uykudayım. ne gerek var çok şey almaya.
bu erkeklerle artık telefonda dahı konusulmuyor asabıyetten kırılıyor ismimle hıtap etmeler falan cemkırmeler
aramıcam artık haa
ben aramaynca o da aramıyor tafra full. neyse araamaz olaydım bagardı kapadm mecbur.
belkı de kötu gıden ılıskıyı surdurmemek en ıyısıdır pelin senın ıcın de soyluyorum bunu.
ıyı geceler kızlar bby
kzıım sizde bi öyle bi böyle valla çzemedım ben burdakı bazı kızları stresten falan degıl bunlar bildiğin gereksız kapris ya da başka bişiy
walla süpersin özlemciğim:) çok yerinde bir tespit.
işte bunlar yüzünden sadece en önemlilerini aldım. gerisini sonraya bıraktım ben de
zaten günün 10 saati işteyim 6 saati evdeyim 8 saati uykudayım. ne gerek var çok şey almaya.
ay öyle deme ben vardıyalı calısıyorum evdeyım 2-3 gun bana şart hahahaha utanmaz ben
bakma öyle dediğime benim renk renk model model bir sürü var:) hala da beğendikçe alıyorum:)))))
ben yarın izinliyim işe gitmiyorum. çoooook mutluyum, bu haftayı erken bitirdim:)))) izmirden erkek kardeşim geldi vizeleri bitmiş, evlenmeden önce abla kardeş felekten bir gün çalalım dedim. belki kız kardeşimde izin alırsa daha iyi olur.
hep birlikteyken tv alacağız, bizimkilerin hediyesi olacak o da.
bakma öyle dediğime benim renk renk model model bir sürü var:) hala da beğendikçe alıyorum:)))))
sorma bende aldım hele annem birini gördu bununla sen üşürsün dedi kaldım öyle bişyi dicem olmıcak hahahahahaannem hiy giymemiş öyle şeyler onunkıler daha usturuplu gösterdı
benimkide hep pijama aldın birazda farklı şeyler al diyor ama bilmiyorki biiiiiiiiiiiiirrrrrrrr sürü var zaten:)
benımde yarın boş bi toplantımz var 13:30 da ordanda aksam eglence yapacaz hastanecek malum maas gunu ya yarın gitmicektım bi eksıgımı alırım dıye lan dunyayı benmı kurtaracam dedım battı balık yan gider nısanlımla beraber gıdıyorz hem dugun öncesı kafa dagıtayım
ilerde alırım tabi ki ama şimdilik 1er takım yeter. hem evde yer kaplıyo hem de cüzdanda para bırakmıyo
çula çaputa vereceğim parayı kocamla veya nişanlımla birlikte harcarım keyifffle
şu 1 ay içinde eşyamızı aldık, salonu tuttuk, kına işini ayarladık, gelinliği hallettik. bi ev kaldı onu da bu hafta ayarladık mı ohhh benden rahatı yok. bunların hepsini de birlikte yapıyoruz. kimse bize şunu bunu almıyo. 2 ondan 1 ben den, 1 benden 2 ondan ayarlıyıp gidiyoruz işte.
Kızlar Allah'tan isteyeceğiz. kalpten isteyince herşey oluyo.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
dün nişanlım bizde, bu haftasonu mobilya işini halledersek davetiyeyi haftaiçi seçeriz dedik. o zaman haftaya pazar flört dönemimizdeki gibi bir gün geçirelim dedik annem hemen içeriden yorum yaptı. koca salonda da benim çeyizlerim var zaten kim toplayacak onları biraz evde kal dedi:))) kendisini sağlık sorunları olduğu için çabuk yoruluyor herşeyi yapamıyor. tabi benim şebek sevgilim hemen aaaa anneciğim sen yeterki iste ben iş çıkışı bile gelir sana yardım ederim diye hemen yaptı yapacağını...
ilerde alırım tabi ki ama şimdilik 1er takım yeter. hem evde yer kaplıyo hem de cüzdanda para bırakmıyo
çula çaputa vereceğim parayı kocamla veya nişanlımla birlikte harcarım keyifffle
şu 1 ay içinde eşyamızı aldık, salonu tuttuk, kına işini ayarladık, gelinliği hallettik. bi ev kaldı onu da bu hafta ayarladık mı ohhh benden rahatı yok. bunların hepsini de birlikte yapıyoruz. kimse bize şunu bunu almıyo. 2 ondan 1 ben den, 1 benden 2 ondan ayarlıyıp gidiyoruz işte.
Kızlar Allah'tan isteyeceğiz. kalpten isteyince herşey oluyo.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrr
yalaka damatlarkayınvalıdelerıne yarancaklar ya herseyı yaparlar essekler benım vaktım oldugu için yapıyorum mecbur bizde coktandır gezemedık her cıktıgımzda ya eve bişiy bakıyoz yada evi temızlıyoz ama yarın cıkıcaz annem daha bilmiyo kesın kızacaktır ama anneannemı arkama aldım ben
biz nişandan sonra direk düğün moduna girince sevgilim dayanamadı bir gün dediki aşkım ben sevgili olduğumuz zamanları çok özledim artık hep ev eşya konuşuyoruz bir gün kendimiz için birşey yapalım. o zaman bir haftasonumuz vardı birde şu evi ve eşyayı halledince olsun dedik ama bakalım.
ewet ya bu damatlar çok yalaka oluyor bazen inanamıyorum:)
demekki tek magdur biz degılmısız olsun ya ilerde acısı cıkar bol bol hem o zman daha iyi olur karıkoca eğlenmiş oluruz
biz 23 ocakta nişanlandık, garibim daha nişanın yorgunluğunu atamadan düğün hazırlığında bulunca kendini afalladı tabi:)
düğünden sonra acısını kesin çıkartırız biz. gezip tozmayı pek seviyoruz ama aynı zamanda da ev kuşuda olabiliriz gibime geliyor. o kadar emek verip kurduğun evde vakit geçirmek gezmekten daha keyifli olabilir:)
ööööööööözlem nabıyosun bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?