2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

iyi ya sevndim bizimde artık ilgi alanımz degıstı evlılı hazırlıgından cıktık hamılelık gibişeylere bakıyoruz daha dusunmuyoruz da okukuyorum yardımcı oluyorum arkadaslara sen napıyosun

iyi ya sevndim bizimde artık ilgi alanımz degıstı evlılı hazırlıgından cıktık hamılelık gibişeylere bakıyoruz daha dusunmuyoruz da okukuyorum yardımcı oluyorum arkadaslara sen napıyosun

evet ya nerde çeyiz varsa o topikte dolanırdım bende :) bence bebek düşünün artık.bu arada ceylin hamile misin kız naptın?

2013 eylul ekım gıbı ınsallah dusunuyoruz artık esımde kesın gun vermeye basladı yanı onada şükür sende varmı bişiyler

2013 eylül gibi bebek çalışmasına mı başlıycaksınız yani? neden o kadar geç? yaşımız olmuş 27.bildiğim kadarıyla öyle borcunuz harcınız da yok.uzun zaman flörtte ettiniz.bence hemen gebe kalmaya bak :) fırtlat bi tane :) bende bişi var evet :)

oo masallah ne zaman gelıyo peki? eşim iş degıstırdı bıraz bırıkım yapalım bu yıl ıznı yok tatıle gıdemıcez 2013 tatıle gıdelım sonra dusunuruz 2013 dıye planladık sımdılık 29 da dogurcam ıste ya bu yıl eylul ekım de yada seneye kı yaza getırmek ıstemıyorum hamılelıgımı zor gecer benım normaldede yazın eslım aayagım şişiyo

Ooo kizlar süpersiniz bebek planlari hepimizde baslamis uygulamaya bile gecilmis..ne gunlerdi yaa hakikaten ne tatli telaslardi onlar ve ne kadr hizla gelip gecti.. Bizde mayis 7 de 1.yilimzi doldurucaz insallah biliyosunz araniza sonradan katilmistim ve ilk ben evenmistim.ve bizde bebek dusunmeye basladik ve bu yaz tatilimize gidip gelelim yaz sonu calismalara baslica kismet olursa yani kis ayini allah kismet ederse hamile gecimek istiyorum yaza da bebgimi kucagima almak istiorum.

yaz doğumları daha kolay oluyo ama bebek üşüdü hasta olur derdi olmuyor.sen eylül gibi hamile kal haziran gibi de doğur.belki 11.06'ya denk getirirsin :=) yalnız 2013 çook geç 2012ye bağlayalım şunu :)

meraba kızlar o günler ne çabuk geçti yazmışsınız, evet yaa ne tatlı telaşlardı, keşke bukadar hızlı geçmeseydi ..

pelincim allah analı babalı büytsün..

teşekkür ederim şekerim saol.bu arada radyolog hala hamile değil misin kız doğur artık sende bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…