- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.621
yaa ben giremiyorum girdiğimde de yazan olursa yazıyorum zaten.o zamanlar 1 hafta bile geçmek bilmiyordu şimdi ise bazen düşünüyorum ben ne ara evlendim nasıl geçti diyorum aradan 8 ay geçti bile.hala kocamı çok seviyorum ayrıca :)
iyi ya sevndim bizimde artık ilgi alanımz degıstı evlılı hazırlıgından cıktık hamılelık gibişeylere bakıyoruz daha dusunmuyoruz da okukuyorum yardımcı oluyorum arkadaslara sen napıyosun
evet ya nerde çeyiz varsa o topikte dolanırdım bende :) bence bebek düşünün artık.bu arada ceylin hamile misin kız naptın?
2013 eylul ekım gıbı ınsallah dusunuyoruz artık esımde kesın gun vermeye basladı yanı onada şükür sende varmı bişiyler
2013 eylül gibi bebek çalışmasına mı başlıycaksınız yani? neden o kadar geç? yaşımız olmuş 27.bildiğim kadarıyla öyle borcunuz harcınız da yok.uzun zaman flörtte ettiniz.bence hemen gebe kalmaya bak :) fırtlat bi tane :) bende bişi var evet :)
oo masallah ne zaman gelıyo peki? eşim iş degıstırdı bıraz bırıkım yapalım bu yıl ıznı yok tatıle gıdemıcez 2013 tatıle gıdelım sonra dusunuruz 2013 dıye planladık sımdılık29 da dogurcam ıste ya bu yıl eylul ekım de yada seneye kı yaza getırmek ıstemıyorum hamılelıgımı zor gecer benım normaldede yazın eslım aayagım şişiyo
yaz doğumları daha kolay oluyo ama bebek üşüdü hasta olur derdi olmuyor.sen eylül gibi hamile kal haziran gibi de doğur.belki 11.06'ya denk getirirsin :=) yalnız 2013 çook geç 2012ye bağlayalım şunu :)
yok yok anca işte naparsın bazen durumlar onu gerektirebilyor canım
tamam ama hamile kalınca bana mutlaka yaz merakla bekliyorum.bu arada benimm2.5 aylık bi prensesim var
meraba kızlar o günler ne çabuk geçti yazmışsınız, evet yaa ne tatlı telaşlardı, keşke bukadar hızlı geçmeseydi ..
pelincim allah analı babalı büytsün..
teşekkür ederim şekerim saol.bu arada radyolog hala hamile değil misin kız doğur artık sende bekliyorum :)
hayırlıo olsunnn hızlı çıktın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?