- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.461
pelinn o zaman halide edipe bakabilirsin çünkü sıracevizlerin hemen orası. çok aşağılara inmeden caddeye yakın olan üst sokaklarına mutlaka bakın bence. gerçekten süper evler var biz çekmeköy ve şişli arasında karar vermeden önce halide edipi çok gezdik gerçekten süper evler var. bir bakın derim ben.
canım netten mümkün olduğunca ev bakma. ilk sebebi yaşamışsın zaten. ilanları hemen değiştirmedikleri için görüp seviniyorsun ama sonuç hüsran.
bir de evlerin çok güzel fotolarını koyuyorlar ama gördüğün evin hiç alakası olmuyor sadece zaman kaybediyorsun.
birkaç farklı emlakçıya istediğin evi söyleyip onların senin yerine bulmaları daha iyi olur
vakitle ilgili bir sıkıntı olmazki evi 1 haziranda bile bulsak düğüne kadar yetiştiririz ama!!!!bakalım artık nişom hafta içi emlakçılara haber bırakacak..ya vakit var aslında vakitten yana sıkıntım yok ama istediğim gibi bi ev de o bölgede yok gibi..çok yakın bi arkadaşım şişlide oturuo o da yardımcı olacak..ikimizin de işi karşıda o yüzden de anadoluyakasında oturmamız saçma olur..ay aman yaaa..halide edip i bi sölim bakalım ne dicek? sağol tatlım yaa yardımcı olduğun için :)
atheyecim iyiyiz sen nasılsın?
kızlar ev yok cok dogru tesbıt ızmırde de yok ve kıralar 850 guzel ev var ama ızmır kazancı o kadar degıl o da bıze cok gelır o yuzden 650 en cokdıye bakıcaz henuz bakmıyoruz baktık bır ara ama guzel ev yok bakarız belkı yyakında bır zaman bılmıyoruz. eee sızde kıralar cok bıne bıle sukreder haldesınız bar i alın da kredıyle ödeyın dıcem ama evler de cok daha pahalıodır hem sıslıden bahsedıyorsunuz
ben bugun kıpadan plastık kap baktım 1 lıraydı almadım
kjendıme toka kupe aldım takıcak daha hosuma gıttı bıde fılm aldım ızlemelık
ev ıcın kıra ev tutuslun sonra ıcıne esya sonra kap kaçak alırım dıye dusunuuyorum
plastık kap ve kırlı sepetının acelesı yok
ya evet ev var ama istediğimiz gibi yok. işe yakın olsun yok şöyle olsun filan derken alternatifler azalıyo. biz de bu hafta bakamadık ama haftaya bakıcaz. inşallah bi tane bulur anlaşırız. bi de onun tadilatı vs işleri de çıkarsa uğraş dur artık. bence biraz erken davranmalı ev konusunda.
dediğin gibi. evi aldıktan sonra alınmalı bence de bir çok şey.
canım dediğin sitelerde indirim kuponun olunca çok avantajlı oluyor ama saklama kavanozlarını ikea ya da eminönünden al:)
slm kızlar ..radyoloğum mahsuru yok tabi resimler elime geçer geçmez eklicem inşallah.sssccc'm çok sağol tatlım bende çok seviniyorum ve herşey hepimizin ve senin istediğin gibi gerçekleşsin diye dua ediyorum.açık çay , sek sade kahve ben şimdi bunları ebedi unutmam artık iyiki sizi tanıdım yaa .ayrıca kirli sepetini iyi günlerde kullanın arkadaşım ..öpüyorum kk gelinlerini .pelin7 hayırlı olsun çok sevindim canım ..
radyolog benide ekler msn listeye haziranın en son gelini olarak 30 haziranda benim nikah tarihim
bugün ilk defa şişlide kafamızı havalara dikerek ev baktık..ama içlerini göremedik..çünkü emlakçılar fln hep kapalıydı..şimdi netten bakıorum bazılarına..ya şişli de hem mutfağı hem banyosu aynı anda güzel olabilen evler yok mu yaa......oraya vereceğimiz kira en az 1000 ama aynı fiyata zverbey kuyubaşı taraflarında şahane evler var..off nişom da şişli die tutturdu..hiç içime sinmio şu an..sinir oldum ya.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?