- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
- #4.401
hafta sonu hava yağmurlu kara kara düşünüyorum ne yapsam acaba diyeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
yaz gelemedı bi mart ayı daha sıcaktı ya nisan geldı gelelı 15 gundur yagmur camur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonu hava yağmurlu kara kara düşünüyorum ne yapsam acaba diyeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
yaz gelemedı bi mart ayı daha sıcaktı ya nisan geldı gelelı 15 gundur yagmur camur
işin kötüsü hafta içi günlük güneşlik hafta sonu yağışlı. olur mu yaa.
bizim balık kampı planımız vardı yatar artık offf
bizde bambu çamaşır sepeti alacaktık bu da yattı![]()
gerçekten zor canım yaaa inş yoluna girer
tatlım bu bambu sepetinden bi tek pratikerdemi var benim ,çok hoşuma gitti keşke bende bulabilsem,hem hafifi hem şık hem kullanışlıbizde bambu çamaşır sepeti alacaktık bu da yattı![]()
canım çok sevindim,hayırlı uğurlu olsun inşallah,benim babam pek soğukkanlı duururyor ama ,ben biliyorum gelinlikle görünce dökülecek ve annemde ve kardeşimde ve bendenasılsınızz bugün kızlarr ancak okudumm bitirdimm :) dün mobilyalarımızı aldık çok şükürrr hepsi çok içime sindii allaha şükürr .meleğim hala gelemediio geldiğinde tül perde olayınada giricez inşallahh.bide tabi halı avize falan ama elhamdulillahhhh herşey sırasıyla oluyoo. dün gece bi aile dostumuzun kınası vardı ordaydık çok eğlendim oynadım ama kına yakılırken çok kötü oldum allah yardımcımız olsun. bu işler sıtress arada atışmalar zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ama dün gece kafama dank etti .bide babama eşyaları aldık dediğimde çok bozuldu . bana hala şaka geliyor dedii içime oturduu
![]()
öncelikle böyle düşünüyorsan sevgini gözden geçir,o senin için amaçmı,hırsmı ,yoksa gerçektyen seviyormusun,,,ve nişanlı bir erkek bu lafları söylüyorsa ,ipler kopmuş ve son raddeye gelinmiştir,zaten bu cümlelerin sarfedildiği bir dönem,geleceğide görebilmeni sağlar,yok tokat yersinler yok ayrılalaımlar ,,bu ne biçim bi ilişki anlayışıeskiden erkek arkadaşımla en ufak bi problem olsa seni mi çekcem ya defol derdim döner giderdim ama bu öyle değil.ayrılırsam hayatım boyunca unutmıycam.belki evlenseydik mutlu olucaktık kim bilir şimdi kiminle evli neler yapıyor diye düşünücem.daha şimdiden başladım çünkü düşünmeye.düşünmekten akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.Ailesi de siz kendi aranızda halledin diyo ben bişi desem fevri davranıyo hemen kızıyo sinirli son zamanlarda zaten diyor.söyledikleri çok ağır şeyler,bu ev meselesi de çok önemli bi konu.radyolog canım sen bi şey hazrla her giren oy versin.yazdıklarımı okuyun ayrıl diyenler ayrılma diyenler.ayrılırsan kafayı sıyırırsın kızım sen diyenlergerçi bu yazdıklarımdan sonra herkez kızım sen manyak mısın kendini yakmak için mi evleniyosun diycekler ama ben ayrılamıyorum hayatımdaki tek zaafım nişanlım.ayrılsam da biliyorum gidicem yanına.insan kendini tanır.gidicem bitmesin ben sensiz yapamıyorum diycem.işte o da bunu biliyor ya o yüzden ev konusunda diretiyor.aslında ablama ben ev bakıyorum demiş ama ayyyyyyy şiştim.
![]()
öncelikle böyle düşünüyorsan sevgini gözden geçir,o senin için amaçmı,hırsmı ,yoksa gerçektyen seviyormusun,,,ve nişanlı bir erkek bu lafları söylüyorsa ,ipler kopmuş ve son raddeye gelinmiştir,zaten bu cümlelerin sarfedildiği bir dönem,geleceğide görebilmeni sağlar,yok tokat yersinler yok ayrılalaımlar ,,bu ne biçim bi ilişki anlayışı
seviyorum ben ya.son raddeye geldik zaten.ne biçim bi ilişki dimi? ne yapayım ya her giren bi yorum yapsın.açıkça söylesin ayrıl ya da ayrılma diye
merhaba, ben de eylül geliniyim, diğer topictenim fakat yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm, size ayrılın ya da ayrılmayın diyemeyeceğim fakat en azından tavrınızı koyun, sizinle bu şekilde konuşmasına müsade etmeyin, inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, Allah yardımcınız olsun...
benimde 19 haziran kızlar![]()
benimde 19 haziran kızlar![]()
pelıne de uzulup duruyorum benım yaasadıklaırmı yasıyor
benım adam da bu kadar sert ve cırkınlesmıstı kötu davranıyordu ama onun nısanlısı ona cocugumuza da boyle bagarırsan carparım bır tane demıs benmkı demezdı hatta ayrılırken koluna gırdım ben eve bırakıyordu benı o koluma gırmemıs içi acımış, ama tabı ısıl ayrıldık bız dıyıp duruyordu kendım ayrı eve cıkıcam falan dıyordu neyse ya hatırlamıyım yenıden,
pelın kuzum bence senı sınıyor mobılya da almak gözunu korkutuyor kaçma pesınde.
emın ol dul olsan da bekar nısandan ayrılmıs olsan da bellı sure sonra alısır yıne hayata dönersın
sımdı ölcek gıbısın bılıyorum, cok kötu seyler demıs allah ne bılıyosa oyle yapsın onu uzmus senı cun ku bı kızı uzmüş en kötusu senı tanımasam da yakından, erkeklerın bu pisliklerıne dayanamıyorum kadınlara kötu davranmalarına dayanamıyorum allahın cezaları.![]()
tatlım bu bambu sepetinden bi tek pratikerdemi var benim ,çok hoşuma gitti keşke bende bulabilsem,hem hafifi hem şık hem kullanışlı
[/B]