2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

canım benim allah yardımcın olsun...
neden öyle düşünelim ki kolay değil ki hayatım ayrılık falannn
hepimiz umuda yolculuk yapıyoruz burada
bizler ne yaşayacağız belli değil ki
Rabbim üzmesin hiçbirimizi kötü günler göstermesin
kaderimizi hep güzel eylesinn.....

aminnnnnn inşallah saol canım.bakalım salı günü ev bakmaya gidicez neler olacak.o zaman herşey belli olur.

sakin ol tamam mı tatlımm...
kendini hiçbişi için üzme
belki nişanlın ailesinin de dolduruşuna gelio olabilir
ondan sen sakin ol ki sana yüklenilmesin hepten...

bilemiyorum artık.dolduruşa mı geliyor kendi inadından mı yapıyor.inşallah herşey çok güzel olacak.Allahım yardım etsin.sakin davranıyorum hatta o beni aramadan ben onu aramadım ilk defa normalde dayanamaz hemen arardım bi ilki başardım

demek nası zoruna gitmiş yaaa
zaten kolay unutulacak şeyler de dememişki niişanlınüneyse olabiliyor işte insanlar isteedikleri şeyleri söylüyorlar bazen
hayılısı olsun inş.
herşey çok güzel olsun peri kızları gibi mutlu olalım inş....

amin inşallah canım benim.zaten dedim senin o söylediğin lafları ben hiç unutamam diye söyledim.o da farketti çenen açılmış zaten dedi

aaa tramisu ve chese cake güzel yaparım sen bi kahve yaparsın yeter ben sek ve şekersiz içiyorum

ikinizde yapın kızlar tiramisuyu ben her türlü severim ve yerim.
yalnız ben mümükünse açık ve şekersiz çay alayım:)))
esracığım çok seviniyorum senin herşeyinin yolunda gitmesine. inşallah güzel günlerde kullanırsın herşeyini.
radyologg kirli sepetin hayırlı olsun. bol bol doldurun inşallah:)))))))
canım ya o bambu olan benim çok hoşuma gitmişti ama banyo gibi sürekli nem olan yerlerde plastik daha akıllıca bir seçim. iyi günlerde kullan tatlım.

o bambu olanı görsen berbat bildiğin kagıt gibi ufalanıvercek sankı elımde birde renk olarakta sevmedım sıra deterjan ve ayakkabı kutusu almaya

slm kızlar ..radyoloğum mahsuru yok tabi resimler elime geçer geçmez eklicem inşallah.sssccc'm çok sağol tatlım bende çok seviniyorum ve herşey hepimizin ve senin istediğin gibi gerçekleşsin diye dua ediyorum.açık çay , sek sade kahve ben şimdi bunları ebedi unutmam artık iyiki sizi tanıdım yaa .ayrıca kirli sepetini iyi günlerde kullanın arkadaşım ..öpüyorum kk gelinlerini .pelin7 hayırlı olsun çok sevindim canım ..

teşekkür ederim kızlar sağolun ama hala sallantıdayız gelinlik provasına da gitmedim.ev tutmuş nişanlım ama evin 15 günlük işi varmış dolaplar mı ne takılcakmış sanırım.yani ev görmeye gitmiyoruz daha.evi görmeden de sorunları hallettik herşey yolunda diyemiyorum.ayrıca hala nikah başvurusu yapmadık.bi de dün akşam nişanlızadem bişiler anlatıyodu bende tekrar sordum asabiyet yaptı yine.ben şuan biriktiriyorum bakalım hayırlısı olsun.inşallah herşey çok çok güzel olacak.bugün Antalya korkunç sıcaktı pikniğe gittik ailemle parkta sallandım takteravalliye bindim sonra da hain bi böcek beni ısırmış bacağım şiş şuan

bu tutulan evi sen daha önce hiç görmedin yani!!! inşallah beğeneceğin bir yerdir de sorunlarınızı bir an önce çözüp kaldığınız yerden hazırlıklara devam edersiniz canım.

bugün ilk defa şişlide kafamızı havalara dikerek ev baktık..ama içlerini göremedik..çünkü emlakçılar fln hep kapalıydı..şimdi netten bakıorum bazılarına..ya şişli de hem mutfağı hem banyosu aynı anda güzel olabilen evler yok mu yaa......oraya vereceğimiz kira en az 1000 ama aynı fiyata zverbey kuyubaşı taraflarında şahane evler var..off nişom da şişli die tutturdu..hiç içime sinmio şu an..sinir oldum ya.............

ev arama maceralarının bir an önce başarı ile sonuçlanmasını diledikten sonra,
pelinciğim şişlide eski binalar çok fazla olduğu için hem mutfağı hem banyosu aynı anda güzel olan ev bulman biraz zor olabilir.
şişli merkezi olduğu için kiraları gerçekten çok pahalı, en kötü asla oturmam dediğin eve bin tl istemeleri piyasa için normal.
şişli merkeze mi bakıyorsunuz sadece.
eğer düşünürsen halide edip adıvar mahallesi ve bomonti de çok fazla yeni bina var oralardan bakarsan istediğin gibi ev bulma ihtimalin artar. şişli merkeze çok yakın ve kiralar 850den başlıyor bu yerlerde.

canım merkezden bakıoruz..abide-i hürriyet cad ve sıra cevizler mi neydi oralardan işte canım..ben sabah 5.30da evden çıkıorum servise binmek için o yüzden caddeye yakın bi yer lasım bize....

of ya hatta demin accayip güzel bi ev buldum nette kirası da 1000 tldi..hemen aradım kadını saate fln bakmadan..ilan verildiği 3 gün olmuş ama ev o kadar çok beğenilmiş ki satılmış!!!! şakagibi..moralim bozuldu..annem bi yandan nişom bi yandan teselli ediolar..aman yaaa açıkta kalmıcaz ama benim istediğim gibi de bi ev bulamıcaz sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…