- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.441
kızlar slm hepiniz bi yorum yapmışsınız öncelikle teşekkür ederim.şimdi cevap vereyim.nişanlımın burcu akrep anlatıklarımdan belli oluyordur sanırımbugün gelinlikçiye gittim gelemediğimi rahatsız olduğumu söyledim o da tamam bi gün gel provaya gelinliğin çok güzel olacak aşağıda dedi.bnde annemle birlikte gelicem yalnız bırakmıyor beni dedim ok dedi.biraz nefes aldım bugün 2 gündür yemek yemiyordum ilk defa bugün yedim içimdekileri anlattım konuşmaya başladım.nişanlım aradı istediğim gibi ev bulmuş biraz daha bakınayım falan dedi.söyledikleri için pişman çok sinirliydim stres falan filan dedi.o konuşurken benim bacaklarım titriyordu zaten.şimdi en azından konuşabildiğimiz için iyiyim ama annem o kadar kötü şey söyledi ve ben ona eve bakıcaz dedim çok bozuldu ablamlar var diye bişi demedi tenhada kıstırıp bi sürü laf söyledi.alyansımı da takmamı bile istemiyo hatta.şimdi siz bana kıza bak ne gerizekalı o kadar lafa rağmen yine devam ediyo gibi düşünüyosunuz ama gerçekten ayrılık benim için çok zor yapamam biliyorum.bakalım istediğin gibi ev buldum dedi ama daha evi görmedim onun iyisi ile benim iyim arasında fark var çünkü.gelişmeleri merak edenler var aranızda yazarım size.hafta içi de annem sorun etmezse gelinlik provasına gidicem.dua edin benim için öpüyorum hepinizi
canım benim allah yardımcın olsun...
neden öyle düşünelim ki kolay değil ki hayatım ayrılık falannn
hepimiz umuda yolculuk yapıyoruz burada
bizler ne yaşayacağız belli değil ki
Rabbim üzmesin hiçbirimizi kötü günler göstermesin
kaderimizi hep güzel eylesinn.....
aminnnnnn inşallah saol canım.bakalım salı günü ev bakmaya gidicez neler olacak.o zaman herşey belli olur.
sakin ol tamam mı tatlımm...
kendini hiçbişi için üzme
belki nişanlın ailesinin de dolduruşuna gelio olabilir
ondan sen sakin ol ki sana yüklenilmesin hepten...
bilemiyorum artık.dolduruşa mı geliyor kendi inadından mı yapıyor.inşallah herşey çok güzel olacak.Allahım yardım etsin.sakin davranıyorum hatta o beni aramadan ben onu aramadım ilk defa normalde dayanamaz hemen arardım bi ilki başardım
demek nası zoruna gitmiş yaaa
zaten kolay unutulacak şeyler de dememişki niişanlınüneyse olabiliyor işte insanlar isteedikleri şeyleri söylüyorlar bazen
hayılısı olsun inş.
herşey çok güzel olsun peri kızları gibi mutlu olalım inş....
sağol hayatım teşekkür ederim hep beraber inşallah ..daha bana kahve ve tiramisu yemeğe geliceksin beraber tadını çıkarırız inşallah a bide radyalog ve ceylin tabikii :) foto sevgilimin telefonunda bana yolluyacak eklerim inşallah ..
aaa tramisu ve chese cake güzel yaparım sen bi kahve yaparsın yeter ben sek ve şekersiz içiyorum
ikinizde yapın kızlar tiramisuyu ben her türlü severim ve yerim.
yalnız ben mümükünse açık ve şekersiz çay alayım:)))
esracığım çok seviniyorum senin herşeyinin yolunda gitmesine. inşallah güzel günlerde kullanırsın herşeyini.
radyologg kirli sepetin hayırlı olsun. bol bol doldurun inşallah:)))))))
canım ya o bambu olan benim çok hoşuma gitmişti ama banyo gibi sürekli nem olan yerlerde plastik daha akıllıca bir seçim. iyi günlerde kullan tatlım.
limango marfafoniye falan baktım bayağı pahalı ya ikea daha uygun geldı saklama kavanozuda lazım lazımoğlu lazım
teşekkür ederim kızlar sağolun ama hala sallantıdayız gelinlik provasına da gitmedim.ev tutmuş nişanlım ama evin 15 günlük işi varmış dolaplar mı ne takılcakmış sanırım.yani ev görmeye gitmiyoruz daha.evi görmeden de sorunları hallettik herşey yolunda diyemiyorum.ayrıca hala nikah başvurusu yapmadık.bi de dün akşam nişanlızadem bişiler anlatıyodu bende tekrar sordum asabiyet yaptı yine.ben şuan biriktiriyorum bakalım hayırlısı olsun.inşallah herşey çok çok güzel olacak.bugün Antalya korkunç sıcaktı pikniğe gittik ailemle parkta sallandım takteravalliye bindim sonra da hain bi böcek beni ısırmış bacağım şiş şuan
bugün ilk defa şişlide kafamızı havalara dikerek ev baktık..ama içlerini göremedik..çünkü emlakçılar fln hep kapalıydı..şimdi netten bakıorum bazılarına..ya şişli de hem mutfağı hem banyosu aynı anda güzel olabilen evler yok mu yaa......oraya vereceğimiz kira en az 1000 ama aynı fiyata zverbey kuyubaşı taraflarında şahane evler var..off nişom da şişli die tutturdu..hiç içime sinmio şu an..sinir oldum ya.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?