- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #4.361
hahahaaa biz valla akraba çıkıcaz :))))) eğer içkileri kıbrıstan alıp valizine koyarsa şansı da yaver gider gümrük polisi yolunu çevirmesse sınırı geçebilirfinansmanlık konusunu hiiiç açmayayım gerçi artık kendi parasını kazanıo ama ablasının parası da tatlı geliomuş öle dio :)) tr de yasak olan içkiyi biliorum canım hatta o içkinin anlamı pelin demek :)) pelin otundan yapılırmış :))
walla çok doğru söylemişsiniz kızlar önce kanaatkar olmak lazımki daha çoğu olsun.
bir de şuna artık gerçekten inanıyorum Allah yuva kurana yardım ediyor.
ya bizim herşeyimiz o kadar denk geldiki şimdiye kadar anlatamam benim çok pahalı beğendiğim birşeyi daha uyguna bulduk, çok para tutar dediğimiz şeyler daha uyguna geldi.
sevdiğin insanla aynı evi aynı hayatı paylaşmak herşeye değer ki biz aileleri hele benimkileri ikna edene kadar neler çektik bir Allah bilir. en büyük düşmanımız annemdi hep ama şimdi bir görün sanki ben gelinim nişanlım kendi oğlu. hep bana tasarruflu ol, uygunu varken daha pahalısını isteme sonuçta çocuk tek başına yapıyor herşeyi arkasında ailesi yok diye söyleniyor.
herkes ister eniyisini yapmayı ama günümüz şartlarında pek mümkün değil malesef, yeri geldiğinde birçok şeyden fedakarlık edebiliyoruz. önce sağlık sonra huzur olsun daha güzeli daha iyisi zamanla olur.
benim söylediğim absent rus içkisi yeşil perili diye gecıyomus içinde kafa bi dunya oluyo dedı nısnlım serbestken denemıs essekbizimkının daha 4 yılı var hazırlıkta okuyo kız gecen ugurlarken sampuan aldırmıstı kcaman sırt cantasına koydu attrımıslar ucakta uyus oldum şimdilik finansman babam ama yani özel durumlarda ablacım ablacım oluyo mesela kız arkadasıyla cıkarsa yada erkek arkadaslarıyla takılcaksa 50 tlden kapı acıyorum 100 lirada bitiyo olan bana oluyo şimdice ı phone getrtcekmıs amerıkadakı arkadası gelırse parası abladan hatta ablann dugun takılarından tabi öyle bişiy olmcak
evet canım ben de ondan bahsediorum..fransızcada pelin demek :)) bak bu arada aklınızda bulunsun dış hatlarda 100ml'yi geçen her türlü sıvı uçağa alınmaz..hatta bal salça vs. gibi hem sıvı hem de kuru olabilen şeyler de alınmıo..aşağıya vereceği bagajına koysun muhakkak..hiç acıması yok güvenliklerin..bi de ben havaalanındayım yardımcı olabileceğim bişi olursa olurum canım..ayrıca benim kardeşim 6 senedir orada magusa da..o da muhakkak yardımcı olur ona.. :)
:)) canım benimki kazık kadar oldu 26 yaşında orada okuya okuya yaşlandıama turizm okuduğu için dönmüo oradan çalışıo bi yandan da :)) tanıştırırz tabii ama sen önce beni yolda görünce bi selam ver de :)) girne çok güzeldir yaaa.....magosa sıkıcı o yüzden ben hep girneyi daha çok sevmişimdir :)
:))) daha çoook karşılarız tatlım nasılsa :)
şimdi de abajurlara taktım ben yaa..yatak odasına siyah abajur istiorum ama istediğim gibi ve keseme göre bulamadım yahu daha.....
bakacam artık canım olmadı şişhaneye giderim :))
tatlım ben çıkıom nişom gelmek üzereymiş sofrayı kurim bariiii :)))
ne derseniz deyin kimse beni teselli edemez.ben şimdi ışılı çok iyi anladım.çok kötüymüş bunları yaşamak berbat bişi
eve t canım işteben kıvırdım kuyrugumu katladım kenara koydum
gelınlık hayalmiş ciddenınsallah yaptırcagım gelınlık de o ıstedıgıme benzer olur da mutlu olurum bırazcık.
seviyorum ben seni diyo ama yapamam gücüm yok yetişemem diyo.direnç mirenç yok ayakta zor duruyorum
bi mesleğim var zaten çalışabilirim ama ayağım rahatsız benim bi ay çalışıyorum 1 hafta fizik tedaviye gidiyorum zor oluyor.ben 500ün altında ev bakıyorum zaten.cidden bulduğu evde de otururum ama bu 2.5 ay annem herşeyi sorun edecek sırf banyo aksesuarlarına 400 tl verdi ama koycak yer yok.öle bi ev tutacaklarını bilsem neler neler aldım onları almazdım.şimdi annem yatak odasını da almak istemiycek offff
bende bi 6lı takım.iki tane biri saten biri penye takım.7 takım iç çamaşırı.4 tane atlet aldım.
ben ona temiz ve ailesine temiz bi ev olsun apartman dairesi olsun dedim yeter dedim ama temiz bi apartman dairesine verecek param yok diyo.artı maddi durumlar sonradan böyle oldu işleri durdu.rakipler geldi.yoksa ailem durumunu biliyordu bilmedikleri bişi değil.baştan beri apartman dairesi diyodum ok diyolardı ama baktılar benim istediklerim kira yüksek geldi.o zaman böle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?