2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
iş annende bitiyo ya pelin ne yap et sevıyosan annenı ikna etmeye calıs daha beter durumda olanlar ne yapsın kayınvalıdesının evıne gidip oturan var kımse katlanmaz böyle bişiye ama sevgi bazen herseyi kabullndırebılıyo bence önce sen kendın kararını ver senin için dogru bir insanmı sundugu hayatla sen mutlu olabılrmısın kendı kafanda bazı soruların cevabını verdıkten sonra bir tek annenı ikna etmek kalır kii kimse mükemmel şartlarda evlenmıyo malesef bak benım nişanlımda az bi maaş alıyo tamam ev var ama bizde zar zor gecınecez baska işte bulamadı evin aidatı cok yüksek ama üstesinden geleceğimi düşünüyorum bnım annem o konularda hiç karısmadı maaşı az nasıl gecıneceksnz demedı elimizden geldıgı kadar bizde destek oluruz dedı yani işin özü aile desteği şart yapacak bişiy yok egerki sevıyosan sevgisinden eminsen mücadele et derim bende

iyi de güzelim koskoca antalyada aynı kirada hiç mi apartman dairesi yok? nası iş bu anlamadım..kaldı ki senin beğendiğin ev 50 tl fazlaymış bence bunun altında başka bişi var..

ama yine de benim fikrim senin beğendiğin evlere parası yetmiosa onun parasının yeteceği evler bakmanız..millete de güvenmeyin..sonuçta evlilikte kavgaların çoğu maddiyattan çıkıo..paranın sıkıntısını çekecek olan da sizsiniz sefasını sürecek olan da..gidin başka semtlere de bakın illa ki vardır aynı fiyatta bi ev..

bakalım mücadele edicem anneme nasıl ki beni istemeye gelcekler diye ıkına sıkına söylediysem bunu da söylemeye çalışıcam.önce gidelim şu evi görelim hep birlikte şuan hiçbişi olmamış gibi davranıcam.nişanlıma da tamam diycem.ya işte yazdım yazdım yine takıldım kaldım yazmak çok kolay.uygulamaya geçirmek çok zor.seviyorum leyn ben bu adamı çok seviyorum hemde vazgeçmiycem son dakka kapanış ağlaması yaptım yarında akşamüstü gidecem gelinliğimi deniycem varmı bişi diyen.asarım kendimi keserim kendimi verin gazı varmı gülerken ağlamak ay çok fenayım

nişanlındada hata var 50 tl fazla olsun en azından daha derli toplu bir ev olsun ama bence oda kendı ailesiyle catısıyo tıpkı senın oldugun gibi ailesı baska ev olmaz diyosa cocuk napsın

o kimseyi dinlemez aslında ama bu sefer onların etkisi altında kalıyo olabilir

koskoca antalya değil.ilçeye gidicem ben küçük bi yer.benimkinin kiralardan haberi yok tabii açmış azını havaya geziyo baktı zor olcak tutuştu.aslında ona da kızıyorum.o ev diye tutunmasının sebebi anneme inat yapıyo.annem beğenmiyo ya ona inat gitti annesinin karşısında en istemediğim şekilde bi ev buldu

o kimseyi dinlemez aslında ama bu sefer onların etkisi altında kalıyo olabilir

kesin başka bişiy var adım gibi eminim hatta git kayınvalıdenle yüz yüze konus yada nişanlınla telefondada olmaz işin aslını öğren bakalım nymiş kimseyi dinlemez deme cok önemli bişiy oldu ve dinledı ailesini olamazmı

aaa şiştim valla! ha şöle gül biras git konuş madem seviosun halledin sorunları :)

valla ev bakmaktan korktum nan sizin yüzünüzden!

böyle olmasına annen meydan verıyo arada olan sana oluyo annem mi nişanlım mı diye sende annene de ben begendım anne ne bilim tamam aileni çğneme ama baştan biliniyodu maddi imkanı bi spriz olupta villa tutacak hali yoktu tek maasla mükemmel bişiy beklemesın kımse

sende daha bulamadın dimi ev sende calısıyosan pek sorun olmaz sanmam

ay daha bakmadık ki bulalım :)) çalışorum canım ben de bakalım artık sorun olmicak gibi..semte karar veremedik ki biz daha..neyse bakalım bu akşam bize yemeğe gelio..artık babam sorar ben de öğrenirim..zaten yemeğe geleceğini de az evvel öğrendim :)) annemle konumuşlar bi sürü yemek sipariş etmiş kadıncağıza yaa :)) kardeşim de burada 1 haftalığına enişte kayınço takılıolar :) bakalım babama ne cevap verecek ev için?!

birde şunu anlamam!
herşy mükemmel gitti evlendın istedıgın ev oldu esyalar falan ama işler yolunda gitmedı baska bi eve gitmek zorunda kaldınz ya da hasta olmana ragmen senın calısman icap ettı falan o zmanda annen boşanmı dicek bugun baktıgında hiç birimizin gelecek garantısı yok hersey guzel giderken birden tepetakla olabılrz bu hepimiz için gecerlı önemli olan mücadele etmesı öğrenmek evlenirken bile valıkta ve yoklukta hastalıkta ve saglıkta diyoruz yani tamam kimsenin ailesi evlatları kötü hayat sürsün istemez ama imkanlar bu ise ne yapılablr ki

ay sorma bizimkide öyle bnden önce anneme söyler gelecegını bende ya geldıgınde öğrenırım ya da arar bişiy lazımmı evin önündeyım diye kayıncoylada arası ii unutuldum ben kardesım direk enişteme ii davran diyip duruyo oğlum senın kardesın benım o el adamı ablanı hoş tut sen dıyorum manyak yaa ama allah aralarını bozmasın bu bile buyuk bişiy bana göre sevmese sevmez yani

hah be radyologcum aynen öle ne güzel yazmışsın!

rica ederim gercekten düşüncem bu annem babamdan biliyorum bir zamanlar yemeğe kaşar peynir bulamazken muz alamazken ya da bana zamanında kırmızı ayakkabı alınmazken sindy bebegım olmazken ne annem ne babam mücadeleyi bırakıp kaçmadı varlıga ve yokluga alıskınım en azından ozamanlardada şimdide huzurumz vardı mücadeleyi onlardan öğrendim pes etmedım kanaatkar oldugum içinde şükür herşeyim oldu....

şimdi kırmızı ayakkabım var bebeğimde

muzda yiyebiliyorum kaşar peyniride

eskileri hatırladım bak yine nerden nereye gelmişiz aile olarak şimdi herseyımz var allaha şükür sözün özü kanaatkar olunc allah bir şekilde verıyo ve mücadele etmeyi bilmek gerek yeterki huzur olsun

zaten kardeşimle de benimle çıkmaya başladığından beri tanışıo..pek de seviolar birbirlerini :)) ben de onun kardeşini çok severim ama :))

hatta geçenlerde çok güldüm :) benim kardeşim kıbrısta yaşıo..geleceğini duyunca nişom aramış içki sigara fln istemiş :) kardeşim de ulan ben ayyaş adama vermedim ablamı yok sana içki miçki die çemkirmiş :)) işin komik tarafı benim nişom çok içmez hatta ben ondan daha çok severim içkiyi ve bir aradayken içki konusunda onu yoldan çıkaran da hep kardeşimdir :)) şimdi getirdiği içkileri ablasıyla eniştesinin evinde içme derdinde :))

ee ne demişler aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış..vardır büyüklerin bi bildiği ki demişler dimi ama....

zaten çevremdekilerin evlilik hikayelerini duydukça anlıorum ki kimse dört dörtlük evlenmemiş..hep bişiler eksikmiş..amaaaan huzur olsun da gerisi önemli diil zaten..hep diorum düğünden sonra yatacak bi yatağım varsa bi de sabah uyandığımda içecek suyum varsa geri kalanın önemi yok nasılsa alınır, yapılır..allah çalışacak kazanacak güç versin yeter ki....

ay bu kadarı pes benm kardesımde kıbrısta okuyo sömestr için geldıgınde nevaleyle gelmıs ama bellı bi sınır var o sınırı asamamıs bizimkide diyo enişteye sor bakım ne ister burdan diye türkiyede yasak olan bi içki varmıs onu sipariş ettı ablanda parfüm istiyo dedim tamam para gönder ayıpsın almammı dıyo hatta ve hatta balayından dönecekmısız amerıkadan bi kız arkadası gelıyo temmuzda bizde kalcaklarmıs ist gezdrcekmısız tabi finansman kim radyologg kahretsın ki memurum herkesi ben beslıyorum valla

bende hem annem ve kayınvalıdemı örnek alırım annemın 2 şer takım yemek tabagı catalı kasıgı 1 tencere 1 kötü bi kilim le gelın olmus 1-2 de yorgan vermıs babaannem bi yatakodasını rahmetlı dedem yapmıs gerısı yok babamın babası yok yetım buyumus maddı durumu yok oldugu kadar ama annem anneannem asla olmaz gecınemezsınz dememısler hatta bana bile anneannem bakmıs 3 yasına kadar kayınvalıdemınde evlendıgınde gelın çiçeği yokmus gazete kagıtlarının üstünde yemısler yemeklerını duydukca halıme şükrediyorum onlara göre krallar gibiyim oturcak koltugum yatacak yatagım yemek pişircek tencerem var

hahahaaa biz valla akraba çıkıcaz :))))) eğer içkileri kıbrıstan alıp valizine koyarsa şansı da yaver gider gümrük polisi yolunu çevirmesse sınırı geçebilir finansmanlık konusunu hiiiç açmayayım gerçi artık kendi parasını kazanıo ama ablasının parası da tatlı geliomuş öle dio :)) tr de yasak olan içkiyi biliorum canım hatta o içkinin anlamı pelin demek :)) pelin otundan yapılırmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…