• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hahahaaa biz valla akraba çıkıcaz :))))) eğer içkileri kıbrıstan alıp valizine koyarsa şansı da yaver gider gümrük polisi yolunu çevirmesse sınırı geçebilir :34: finansmanlık konusunu hiiiç açmayayım gerçi artık kendi parasını kazanıo ama ablasının parası da tatlı geliomuş öle dio :)) tr de yasak olan içkiyi biliorum canım hatta o içkinin anlamı pelin demek :)) pelin otundan yapılırmış :))

benim söylediğim absent rus içkisi yeşil perili diye gecıyomus içinde kafa bi dunya oluyo dedı nısnlım serbestken denemıs essek:D bizimkının daha 4 yılı var hazırlıkta okuyo kız gecen ugurlarken sampuan aldırmıstı kcaman sırt cantasına koydu attrımıslar ucakta uyus oldum şimdilik finansman babam ama yani özel durumlarda ablacım ablacım oluyo mesela kız arkadasıyla cıkarsa yada erkek arkadaslarıyla takılcaksa 50 tlden kapı acıyorum 100 lirada bitiyo olan bana oluyo :D:D şimdice ı phone getrtcekmıs amerıkadakı arkadası gelırse parası abladan hatta ablann dugun takılarından :D:Dtabi öyle bişiy olmcak :D:D:D

Son düzenleme:
walla çok doğru söylemişsiniz kızlar önce kanaatkar olmak lazımki daha çoğu olsun.
bir de şuna artık gerçekten inanıyorum Allah yuva kurana yardım ediyor.
ya bizim herşeyimiz o kadar denk geldiki şimdiye kadar anlatamam benim çok pahalı beğendiğim birşeyi daha uyguna bulduk, çok para tutar dediğimiz şeyler daha uyguna geldi.
sevdiğin insanla aynı evi aynı hayatı paylaşmak herşeye değer ki biz aileleri hele benimkileri ikna edene kadar neler çektik bir Allah bilir. en büyük düşmanımız annemdi hep ama şimdi bir görün sanki ben gelinim nişanlım kendi oğlu. hep bana tasarruflu ol, uygunu varken daha pahalısını isteme sonuçta çocuk tek başına yapıyor herşeyi arkasında ailesi yok diye söyleniyor.
herkes ister eniyisini yapmayı ama günümüz şartlarında pek mümkün değil malesef, yeri geldiğinde birçok şeyden fedakarlık edebiliyoruz. önce sağlık sonra huzur olsun daha güzeli daha iyisi zamanla olur.

ay burdayken kedi köpekten farkımız sadece 2 ayagımzın olması ve konusabılıyo olmamızdı öyle kavgalar ederdık şimdi özlüyorum sıpayı erkek kardes cok farklı ya kız kardesım yok gercı ama iiki erkek kardesım var aslan gibi koçum benım :D:D face adresım olanlar bilir profılımdekı yakısıklı :D:D

walla çok doğru söylemişsiniz kızlar önce kanaatkar olmak lazımki daha çoğu olsun.
bir de şuna artık gerçekten inanıyorum Allah yuva kurana yardım ediyor.
ya bizim herşeyimiz o kadar denk geldiki şimdiye kadar anlatamam benim çok pahalı beğendiğim birşeyi daha uyguna bulduk, çok para tutar dediğimiz şeyler daha uyguna geldi.
sevdiğin insanla aynı evi aynı hayatı paylaşmak herşeye değer ki biz aileleri hele benimkileri ikna edene kadar neler çektik bir Allah bilir. en büyük düşmanımız annemdi hep ama şimdi bir görün sanki ben gelinim nişanlım kendi oğlu. hep bana tasarruflu ol, uygunu varken daha pahalısını isteme sonuçta çocuk tek başına yapıyor herşeyi arkasında ailesi yok diye söyleniyor.
herkes ister eniyisini yapmayı ama günümüz şartlarında pek mümkün değil malesef, yeri geldiğinde birçok şeyden fedakarlık edebiliyoruz. önce sağlık sonra huzur olsun daha güzeli daha iyisi zamanla olur.

bütün analar aynımı ya benımkıde bana der sen para idare etmesını bilmezsiz damat senı cekıp cevırır diyo hiçte bile pekte güzel idare edeım dedım şimdi babamın evınde dıye savurup duruyorum ama boşa degıl bak eve (sankı cok lazımmıs gibi) puzzle aldım yapacam asacam dedım :D:D:D evlenınce tutarım ben dıyorum ama annem kızını bıldıgı için damadını tutuyo :D:D

Son düzenleme:
benim söylediğim absent rus içkisi yeşil perili diye gecıyomus içinde kafa bi dunya oluyo dedı nısnlım serbestken denemıs essek:D bizimkının daha 4 yılı var hazırlıkta okuyo kız gecen ugurlarken sampuan aldırmıstı kcaman sırt cantasına koydu attrımıslar ucakta uyus oldum şimdilik finansman babam ama yani özel durumlarda ablacım ablacım oluyo mesela kız arkadasıyla cıkarsa yada erkek arkadaslarıyla takılcaksa 50 tlden kapı acıyorum 100 lirada bitiyo olan bana oluyo :D:D şimdice ı phone getrtcekmıs amerıkadakı arkadası gelırse parası abladan hatta ablann dugun takılarından :D:Dtabi öyle bişiy olmcak :D:D:D

evet canım ben de ondan bahsediorum..fransızcada pelin demek :)) bak bu arada aklınızda bulunsun dış hatlarda 100ml'yi geçen her türlü sıvı uçağa alınmaz..hatta bal salça vs. gibi hem sıvı hem de kuru olabilen şeyler de alınmıo..aşağıya vereceği bagajına koysun muhakkak..hiç acıması yok güvenliklerin..bi de ben havaalanındayım yardımcı olabileceğim bişi olursa olurum canım..ayrıca benim kardeşim 6 senedir orada magusa da..o da muhakkak yardımcı olur ona.. :)

evet canım ben de ondan bahsediorum..fransızcada pelin demek :)) bak bu arada aklınızda bulunsun dış hatlarda 100ml'yi geçen her türlü sıvı uçağa alınmaz..hatta bal salça vs. gibi hem sıvı hem de kuru olabilen şeyler de alınmıo..aşağıya vereceği bagajına koysun muhakkak..hiç acıması yok güvenliklerin..bi de ben havaalanındayım yardımcı olabileceğim bişi olursa olurum canım..ayrıca benim kardeşim 6 senedir orada magusa da..o da muhakkak yardımcı olur ona.. :)

evet şampuan sırt cantasındaydı atmıslar adiler yok valizde getrdı havlulara sarmıs arkadasının hakkınıda almıs :D:D:D benımkı girne amerıkanda okuyo ablası ay tanıstırsak bunları senın kardesın kaç yasında benımkı 22 yasında 2. üniversiteyı okuyo ailenin zeka küpü :D:D:D bak absentın pelin oldugunu bilmiyodum cok ilginç gercekten:D bu sene mersin üstünden gelcekmıste cok getırcekmıs satacakmıs hersey bitti ticarete dökecek işi ama sigara olayına sevındım 10 lu marlbora 47 tl :D

Son düzenleme:
:)) canım benimki kazık kadar oldu 26 yaşında orada okuya okuya yaşlandı :D ama turizm okuduğu için dönmüo oradan çalışıo bi yandan da :)) tanıştırırz tabii ama sen önce beni yolda görünce bi selam ver de :)) girne çok güzeldir yaaa.....magosa sıkıcı o yüzden ben hep girneyi daha çok sevmişimdir :)

:)) canım benimki kazık kadar oldu 26 yaşında orada okuya okuya yaşlandı :D ama turizm okuduğu için dönmüo oradan çalışıo bi yandan da :)) tanıştırırz tabii ama sen önce beni yolda görünce bi selam ver de :)) girne çok güzeldir yaaa.....magosa sıkıcı o yüzden ben hep girneyi daha çok sevmişimdir :)

yok artık veririrm o gün acabamı diye düşündüm o yuzden selam vermedim ama senmişsin artık atlamam gari yolunu keserım selam bebek ben radyolog :D:D

:))) daha çoook karşılarız tatlım nasılsa :)

şimdi de abajurlara taktım ben yaa..yatak odasına siyah abajur istiorum ama istediğim gibi ve keseme göre bulamadım yahu daha.....

:))) daha çoook karşılarız tatlım nasılsa :)

şimdi de abajurlara taktım ben yaa..yatak odasına siyah abajur istiorum ama istediğim gibi ve keseme göre bulamadım yahu daha.....

mobilyan belli ise alabılrsın koctasta abajurlar pahalıydı sevinç avize var ya göztepe optimumun orda oraya bı bakalım dedık aboooow 300-400 bı abajur anaam param cebımde kalsın dedım koçtaştan aldım tabi abajur almadım ama şimdiki aldıgımı mağazaga görunce kararım degıstı :D

eve t canım işte :( ben kıvırdım kuyrugumu katladım kenara koydum
gelınlık hayalmiş cidden :43: ınsallah yaptırcagım gelınlık de o ıstedıgıme benzer olur da mutlu olurum bırazcık. :43: :91:

olr canım nie olmasın buraya konan gelınlık fotograflarını ınsanlar sankı bırebırmı alıyo hepsı yaptırıyo bişiy olmaz için ferah olsun senınde

seviyorum ben seni diyo ama yapamam gücüm yok yetişemem diyo.direnç mirenç yok ayakta zor duruyorum

kız eşşek aynı sebep işte benımkı de aynılarını soyluyordu ac kulagını dınle
masraflı karılarız bır omur masrafımıza yetısemezler dıye konusuyorlar böyle. gıdıp begenmedıgın evı tutcan sen de ne yapcan baraka maraka ıdare etcen ya da elbeda

ayrıca aıleler daima affeder hele annen sana baglıysa ki baglı görunuyor ılla ki affedıcek

Son düzenleme:
bi mesleğim var zaten çalışabilirim ama ayağım rahatsız benim bi ay çalışıyorum 1 hafta fizik tedaviye gidiyorum zor oluyor.ben 500ün altında ev bakıyorum zaten.cidden bulduğu evde de otururum ama bu 2.5 ay annem herşeyi sorun edecek sırf banyo aksesuarlarına 400 tl verdi ama koycak yer yok.öle bi ev tutacaklarını bilsem neler neler aldım onları almazdım.şimdi annem yatak odasını da almak istemiycek offff

benım aılem de yemek takımıma 4,5 verdı
beyaz esyamın 2 sıne 2,5

ben ona temiz ve ailesine temiz bi ev olsun apartman dairesi olsun dedim yeter dedim ama temiz bi apartman dairesine verecek param yok diyo.artı maddi durumlar sonradan böyle oldu işleri durdu.rakipler geldi.yoksa ailem durumunu biliyordu bilmedikleri bişi değil.baştan beri apartman dairesi diyodum ok diyolardı ama baktılar benim istediklerim kira yüksek geldi.o zaman böle olduk

cocugun aıleesı de aynı yerde oturuyor anladıgım kadrıyla
o yuzden ordan bakması normal..... :97: uuff cok kötu yaa...

bu erkeklerle artık telefonda dahı konusulmuyor asabıyetten kırılıyor ismimle hıtap etmeler falan cemkırmeler
aramıcam artık haa
ben aramaynca o da aramıyor tafra full. neyse araamaz olaydım bagardı kapadm mecbur.
belkı de kötu gıden ılıskıyı surdurmemek en ıyısıdır pelin senın ıcın de soyluyorum bunu.
ıyı geceler kızlar bby

Back