2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


geçmiş olsunn canımmm şimdi nasıl iyimi.? bende korkmaya başladım bu dişten bizde bi belirti yokta kaşıntı dışında henüz inş çok sıkıntılı geçmez :44:
 
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
hepimize hayırlı kandiller.. tüm dualarımızın kabül olmasını diliyorum....
 
slm kızlar nasılsınız ben çok düşünce içersindeyim doğum sonrası ilk defa 31 aralık da adet olmuştum ama şu sıra yine adet olmam gerekirken olmadım korkuyorum da acaba hamilemiyim diye benimle aynı durumda olan varmı daha test de yapmadım çok tırsıyorum yaa :18::18::18::18:
 

bende aynı durumdayım canım 30 aralıktada ben oldmuştum ve halen daha olmadım ama kızımdada böyle olmuştu bir defa oldum iki ay olmadım sonra normal ritmine döndü ama azda olsa korkuyorum bende..
 
korkmayın kızlar ya bende 3 aydır oluyorum normalde 28 günde olurdum şimdi 35 günü geçiyor tesadüfe bakın bende 30 aralıkta olmuştum ama dün kurtuldum bende bazen korkuyorum hani imkansız hamile kalmam ama ya olursa diye kormuyor değilim hani
benim kızda 2 tane diş çıkarttı 1 ay oluyor hiç bilmedik dişinin çıktığını ne bir ateş ne kusma ablasıda ayın şekilde olmuştu darısı sizleri inşallah biz diş bulguru bile kaynattık komşularla beraber ayna seçti benimki ama bir sıkıntımız var durmadan kendisini sıkıyor uykusu geldiğiunde dahada çoğalıyor dr götürdüm böyle bir hastalık yok dedi huy edinmiş diyor ama eline ne geçirse sıkmıyı başlıyor bütün vücudu kasılıyor kalıyor şaşırdım kaldım ne yapacağımı bilmiyorum havalar düzelsin başak dr götürcem
 
geçmiş olsunn canımmm şimdi nasıl iyimi.? bende korkmaya başladım bu dişten bizde bi belirti yokta kaşıntı dışında henüz inş çok sıkıntılı geçmez :44:


geçmiş olsun siz baya baya ağır atlatmışsınız... acaba başka bi rahatsızlığı da mı vardı... hiç duymadım bu kadarını.... huzursuzluk uykusuzluk mız mızlık yaparlar en fazla diyodum... bizimki daha kolay çıkardı ilk dişlerini.. inş diğerleri de kolay çıkar....
 
ya bayanlar buraya sık sık gelsekte ek gıdaya basladıkmı neler yedırıyoruz ıcırıyoruz paylassak kımse ek gıdaya gecmedımı kımse bısey yazmıyo?
 
ya bayanlar buraya sık sık gelsekte ek gıdaya basladıkmı neler yedırıyoruz ıcırıyoruz paylassak kımse ek gıdaya gecmedımı kımse bısey yazmıyo?

canım ben sana yardımcı olayım kendi yaptıklarımdan ..sabah kahvaltıda pirinçli omlet mısır unlu kayısılı kahvaltılar ..öğlen çorba mevsim sebzelerini kullnmaya gayret ediyorum pırasa ıspanak bazen içine kemik suyu yada kıyma tarhanada veriyorum soğuk havalarda iyi olur diye saat üçte yoğurt 6 7 gibi muz armut kivi ne varsa meyve püresi sonra yamaya yakın nişastalı yada pirinç unlu muhallebi tok tutsun için canım aslında yoğurtta olur uyku getirir lakin benm kızma iyi gelmiyo yatarken ..umarım azda olsa yrdımcı olmuşumdur canım ..
 
ya bayanlar buraya sık sık gelsekte ek gıdaya basladıkmı neler yedırıyoruz ıcırıyoruz paylassak kımse ek gıdaya gecmedımı kımse bısey yazmıyo?

tabi ben o kadar uğraşıyorum ama kızım sağolsun pek iştahsız napcaz bilmem..bu arada canım karnıbahar çorbası yapmıştım en son ..
 

canım çok merak ettim hamile kalman neden imkansız tüm korunma yöntemleriyle gayet mümkünde aklıma takıldı
 

mrb arasıra buraya bakıyorum ama sizde hareket yok canım sende arada takıl bize bende temmuz annesiyim 2011..hemde 1 temmuz...kızım 30 haziranda yatış demişti drda ben yatmadım yoksa haziran annesi olacaktım bende..

bişey sormak istiyorum..pirinçli omlet dediğin nasıl bişey nasıl yapıyorsın..kabızlık sorununuz yok sanırım maşallah diyeyim..bizimkide herşey yiyor ama omlet falan nasıl oluyorki..
 
tabi ben o kadar uğraşıyorum ama kızım sağolsun pek iştahsız napcaz bilmem..bu arada canım karnıbahar çorbası yapmıştım en son ..

ya canım saol cevabın ıcın de benım kızımda oyle ıste sabah uyanır uyanmaz emzırıyorum kac saat ac kalıyo dıye ıcıme sınmıyo yarım saat sonrada kahvaltı hazırlıyorum yemıyo agzını acmıyo gercı oglen emzırmeden corba yı acken vermeye calısıyorum onada agzını acmıyo bı zorla yogurt yedırıyorum yeme alıskanlıgına gec kalcaz dıye korkuyorum 8 e gırdık
sen sabah kahvaltılarını hıc emmedenmı verıyosun?
bıde ben tahıllı ekmegı rondodan cektım onu verıyorum sen ne verıyosun?
 
kızlar merhaba .... işe başladım ev iş derken acayip yoruluyorum. topik bomboş kalmış ama face den takip edebilirsiniz başlık altında tooplanıyoruz ve daha basit oluyor. burayıda boşlamak istemiyorum ama boş vaktim yok.
bebişleri öpüyorum
 

PIRAsalı pirinçli omlet felamn yapıyorum canım hepsini çırpip fırında pişiriyorum az ..zaten kızım o kadar iştahsız ki tadına bakıp bırakıyo nerdeyse ..kabızlığımız oluyo tabi ama her yaptığıma zeytinağı oyuyorum ..bende 1 temmuz annesiyim canım :)
 

ben kendim yapıyorum ama benim ki hiçbişey yemiyo kaç gündür kahvaltı bile vermiyorum eğer tadı değişikse yaptığım yemeğin açken veriyorum yemesi için ama normalde bende azda olsa emziriyorum ..nasıl yicek bu çocuklar çok sıkıntıdayım canım napsak bilmem o kadar arştırdım hiçbişey bulamadım (
 

canım yememesi dişlerine bağlı olabilir.stres yapma canım sakin olmaya çalış çünkü bizim stresimiz onların dahada reddetmesine sebep oluyor emiyorsa yemek alışkanlığını çokta dert etme zamanla yavaş yavaş alışıcaklardır.benim oğlumu diş sıkıntısı çok etkiliyor iki aydır aynı kiloda ama kilosu ayına göre hala normal bu yüzden çok sıkıntı etmiyorum..emiyorda yemeği ise canı ne kadar isterse okadar yiyor asla fazla verermessiniz ağzında bekletiyor çünküiki gün iyi yiyor hah tamam yemeye başladı diyorum üçüncü günü bitiyor..
 

bende bu aralar oyleyım sureklı netten bıseyler bulmaya calısıyorum ne versem nasıl yedırsem bakıyorum anneler degısık seyler yapıyolar dıyorum nasıl akıllarına gelıyo bu karısımlar muhallebıler nıye benım aklıma gelmıyo dıye uzuluyorum sonra.
 

Canım zaten ben zorlamıyorum hiç kimse açlığa dayanamaz oda acıkınca yer..ama benim sıkıntım geçen ay normalin altindaydi bu ay hiç almadı dahada alta düşüyo anlıcan ama yemiyo..emiyo ama sütüm kioo yapmıyo sanırım hasta olmasında inş..
 

Aklımıza bu tür şeylerın gelmemesi ilk bebeklerimiz olduğu için olabilir zamanla deneyim kazanırız..hem bi sürü tarif kitaplari var önemli olan bulmak değil gelişimine katkısı olucak şeyleri yedirmek ama bizde yapa yapa o pratikliği kazanırız inş
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…