- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
nerde o eski günler
nerde yaa ( bugun kargo geldi emineden bana.. hep burda burak için yzdığı şeylerin çıktısını alıp jest yapmıs bana.. en azından nerede ne yazılı belli ama facede hep aşağılarda kalıyor göremyrsn (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde o eski günler
Blue oğlun nasıl oldu ? faceye gelmiyosun burdan sorayım dedim
merve x kişisinin senle irtibatı kesmesi gerektiğini söylemiştin unutmuşsun sanırım:)) oğlum iyi sağol. sen de beni faceten silmişsin ondan görmüyorsundur..
:) ben sana ne diyorum ne bana neyin hesabını yapıyorsun ? neyse oğlun sağlıklı olsn da.
valla tempo acayip. bazen oturup ağlamak istiyorum.
kızım oldukça özlüyor annesini. kapıdan girdiğim gibi gülmeye bağırmaya başlıyor.
annem bakıyor gözüm arkada değil ama gün içinde çok özlüyoruz birbirimizi.
tepkiler başladı. sanırım daha da sevimli olmaya başladılar.
Senin oğluş nasıl. herşey yolunda değil mi?
evet ya, eski videolarına baktım bugün ne kadar tepkisizlermiş, tam ısırmalık oldular artık:)) annenin bakması çok iyi canım, güvende olduğunu biliyorsun en azından. benim oğluş da iyi sayılır. kakasında kan görüyordum son günlerde, bugün tahlil yaptırdık, lökosit çokmuş, ilaç kullanacağız 1 hafta(
yok geçmedik canım dr 6 aydan önce geçmeyelim kilosu iyi dedi ama bu ay sadece meyveleri tattır dedi en fazla 1 çay kaşığı olacak şekilde.diğer ayda çorbaları tattırırız dedi.6. aydan sora o tatlara yabancı olmaması içinmiş.siz geçtiniz mi ek gıdaya??fıstık nası??öpüyo onu seda teyzesii..
faceten görememişsin ya, nedenini söylüyorum..
herkese hayırlı dogumlar
evt artıkkimseler yok yaa toplmak lazım..
canımm nerelerdesinn sen ??? nasılsınız ne var neyok insan arda gelir yaa
siz gittiniz dağıldı zaten hep toplanalım diyosunuz ama ne gelen var ne giden gülsüm vardı bi oda gitti faceye galiba ..
merhaba canım sınavlarım olduğu için çok yoğundum yeni bitti ve memlekete geldim çok yoğun bi tempom vardı rahatladım artık tatile girdim:) sen nasılsın? nasıl gidiyor bebişin nasıl?
denk gelemiyorz ki seninle yaa , bi denk gelsek kalıcam da buralarda.. ne zaman gelsem tek benim aktif olan.. ayrıca sen niye face adresi almıyorsunnn? alsan ne güzel olacak yaa..