- 14 Haziran 2011
- 13
- 0
merhaba canım benim 4aylık kızım var bende senin gibi sallamadan uyutmak istiyorum dün şu yatır ağlasın susup uyur yöntemini denedim ama 10 dk dayana bildim denemezde olsaydım keşke bebeğim ogün he uyanmasında ağladı.bizim günlük uyku rutinlerimiz var ama çok uzun süreli uyumuyoruz.sen peki bu easy yöntemindeki uyku bölümünde bebeğin ağlıyormuydu? her ağladığında kucağına alıp susturup tekrar yatırıyordun demi bugün denemek istiyorumda bakalım şuan sallayarak uyuttum bir sonraki uykusunda başlayım diyorum inşallah bende başarabilirim
canım anlıyorum seni benim için de çok zordu özellikle ilk deneme.. ben de neredeyse lanet gelsin bebeğimden önemli değil ki deyip vazgeçiyordum ama işe başlarken aklımın hep onda kalacağını, iyi bi uyku düzenine sahip olması gerektiğini düşünüp kararlı olmaya çalıştım.. onun için en sağlıklısı diye düşünüp teselli oldum.. zaten 4 aylıktan önce uygulanmıyor diye biliyorum.. bi de eğer uyku düzeniniz varsa senin için daha kolay olur belki.. canım benimki yatırmaya çalıştığım an çığlığı basıyordu kaldırdığımda da isyan eder gibi mızmızlanıyordu. sakinleşir sakinleşmez tekrar yatırıyordum ama daha yatağa bile koymadan bağırıyordu.. yatırıp hemen kaldırıyordum tekrar.. çok kolay olmadı benim için ben de ağladım hep onunla çok zordu 2 hafta dedim ama 2 haftanın ilk 4 günü 15 dk sürdü bu durum.. sonraki 1 hafta 7-8 dk da uyuyordu ama yarım saat.. sonra tekrar kalktığı için tekrar yatır kaldır yapıp 1.5 saati tamamlamakla geçti.. 2 hafta sonra daha uzun uyuyoruz ve 5 dk da dalıyoruz uykuya.. tabi bu aralar yine gazımız hortladı.. inşallah düzenimiz bozulmaz tekrar :26: