canım sadaka verdik diye belki de ucuz atlattık çok şükür... sen de ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun... ben face hiç kullanmadım canım... evde işlerle çocukla uğraşmaktan pek vakit ayırmıyorum buraya... oğlan şimdi uyuyo da rahat ediyorum.. çayımı pastamı aldım keyif yapıyorum resmen... hep oyun kucak istiyo... 2 dk. wc.ye gidip gelemiyom rahat rahat....
biz 6.ayın sonuna yaklaşıyoruz henüz geçmedik ek gıdaya.. az az tattırıyorum sadece... kilosu 9.5... az kaldı geçicez mecbur, böyle çok rahattık, artık mama yapcaz bakalım nasıl olcek
seninki kacıncı ayında, bizimki sakin bi bebek aslında ama uykuları azaldıkça hep kucak hep oyun... yalnız bıraktım mı sinirleri bozuluyo çocuğun... annelik bu işte:ne keyifli yemek yeme ne gezme ne rahat iş yapma hiçbişi kalmadı... çok şükür sağlıklı olsunlar da... bunlar da geçer inş...
ben araba kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum, belki bi iki işimi oğlumla gider hallederim diye... yoksa eve kapanıyoruz
bizim doktor devit3 ve demir kullandırıyo ama ben demiri kasıtlı olarak kullanmıyorum, ötekini de unuttuğum için kullanmıyorum