Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlis hatirlamiyorsam liliypie diye bi site var ordan olusturup profiline yapistiriyorsun
ben de haziran annesi adayıyım Allah nasip ederse. şuan 1.5 aylık ama sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Günaydınlar şuan burada olmayan herkeseeeeeeee
Hepinize merhaba arkadaslar bugun 4 aylik asilarimizi olduk kilomuz 6800 olmus bugun itibariyle elma armut suyuna basliyoruz
iyi geceler kimse yokmu
meraba ben de 2011 haziran annesiyim.. şubattan sonra burayı keşfettim fakat herkes kaynaştığından aranıza giremedim.. sonra face te takip ettim sizi.. şimdi de işe başladım ve artık ben de aranıza katılmak istiyorum.. öğretmenim.. derslerim olacağından her zaman giremem ama beni aranıza alırsanız sevinirim :)
Gunaydin fmg telefonumu kaybettim senin numaranda gitti benim numaram ayni.nasil gidiyor guzel kizin nasil?
meraba ben de 2011 haziran annesiyim.. şubattan sonra burayı keşfettim fakat herkes kaynaştığından aranıza giremedim.. sonra face te takip ettim sizi.. şimdi de işe başladım ve artık ben de aranıza katılmak istiyorum.. öğretmenim.. derslerim olacağından her zaman giremem ama beni aranıza alırsanız sevinirim :)