- 23 Haziran 2010
- 3.479
- 5
kimse girmemeiş resmen ya sayfayı yenilemekten sıkıldımm
naber canım? ben de sık sık geliyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse girmemeiş resmen ya sayfayı yenilemekten sıkıldımm
sanada iyi geceler canım çok şükür iyiyiz sen ? benimde aynen canım misafir geliyo bebek görmeye giremiyorum hatta aştım ben g
ündüz misafir ağırlayıp gece misafirliğe gidiyorum benm kızmda öyle kucaklarda hep bide uykularımız çok fena hiç yatamıyorum bile gece oturduğum yerde uyuyorum neden uyumuyo anlamadımda üzgünüm biraz sence neden olabilir yoksa sütütm mü yetmiyo :44:
bircecim ben şu tickeri yapmayı beceremedim haa..gebelik için olanı yapmıştım doğumdan sonra beceremedim:)
ben deneyeyim istersen, oğluşunun doğum tarihi neydi?
naber canım? ben de sık sık geliyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum.[/QUOTe
napsak bilmem ki canım kimse olmuyo anlamadığım bakıyorum yok artık burdayız faceye girmicez yazıyolar bi kayboluyolar yok özlemişmişler inanmayınn
biz de iyi olmaya çalışıyoruz.. kayınvalidemlerden sonra bizimkiler geldi... ev kalablık olunca bizimki de çok huysuzlanmaya başladı... sakin bi bebişti, mızmız oldu çıktı... çok ağlamaya baişladı.. anlamıyorum derdini her zaman... şimdi de başladı. ben bi bakayım oğluşa.. bnm de aklıma geliyo sütüm mü yetmiyo aacaba diye... sık sık meme istiyo mu.. kilosunu falan tarttın mı....
evet canım benmkide öyle o kadar mızmız ki anlatamam hep kucak istiyo almayınca ağlıyo çok ..gecedeçok sık uyanıyo çoğu zaman uykuyla pek zoru yok yani anlıcan canım aklıma tek gelen sütüm bu ay başı gittik kilosu 5.400dü kız bebeklere göre normalde emmek istiyo canım bide..
evet canım benmkide öyle o kadar mızmız ki anlatamam hep kucak istiyo almayınca ağlıyo çok ..gecedeçok sık uyanıyo çoğu zaman uykuyla pek zoru yok yani anlıcan canım aklıma tek gelen sütüm bu ay başı gittik kilosu 5.400dü kız bebeklere göre normalde emmek istiyo canım bide..
ben de haziran annesi adayıyım Allah nasip ederse. şuan 1.5 aylık ama sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
Selam kizlar ayni durum bendede var oglum cok uslu sureklu uyuyan bi bebekti son gunlerde bi huysuz kucak istio emerken aglio itio kendini geriye sutum az heralde dedim sinirlenio noluyo bebislerimizee yaa
benimkide hala mızmız dediğin gibi hep kucakta birde devamlı oturmak istiyor ve oturuyorda kimi oturtma diyor ama bence bir zararı olmaz diyorum çünkü bebeğim bu şekilde rahat emmeği zaten bıraktı sadece geceleri emiyor gündüzleri sağıp veriyorum gündüz emsede 5dk bile sürmüyor ağlayı veriyor napayım böyle yuvarlanıp gidiyoruz benimkide ufak tefek seninki gibi aman sağlıklı olsunda başka bişey istemem.