- 18 Kasım 2009
- 3.889
- 0
ne ne doğalgaz bağlanması kız karıştırdın herhal:)
yooo sen söylemiştin gaz bağlandı eve diye. yanlış mı anladım yoksa. telefonda öyle dedin gibi hatırlıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne ne doğalgaz bağlanması kız karıştırdın herhal:)
yooo sen söylemiştin gaz bağlandı eve diye. yanlış mı anladım yoksa. telefonda öyle dedin gibi hatırlıyorum.
dün elifle konuştum. yarı yıl tatilinden sonra başlayacakmış işe.
yok kız ne doğalgazı yanlış anlamışsın herhald:) çok çalışmak sana yaramıyo...
yanlış anlamışım kusura bakma. aman kafayı yiyom zaten :)))))))
galiba... olsun kluzum yeme miniğin var maş. çok tatlı
hastalandı kızım geçen hafta kulağı iltihaplanmış. çok ağladı teyzesi.
oyy kıyamam kuzumaaaa
hiç sorma kusmuğu kaçmış kulağına iltihap yapmış. nasıl oluyosa artık bilmiyorum. anlayamadım.
kız fmg şimdi reimlerine bi daha bakıyodum dogumdan önce üzerinde farklı kıyafet var sonrasında farklı nasıl
slm...hamileliğimde burayı takip ettim şimdi faceyede bakıyorum ama burası başkaydı daha sıcak bir ortam vardı...her ne kadar fazla yazmasamda hep takip ettim burası başka ama kimseler yok... bişey sorucam oyun halısı alan yada bilgisi olan var mı ???
doğumdan önce gördüğün sabahlık. ameliyat önlüğü var altında kapatamadığım için (nasıl genişlemişsem artık önlük kapnamadı :))) ) onu üstüme giymiştim.
ameliyattan çıkınca hemen geceliğimi giydirdi hemşireler.
selam. oyun halısını bu ay için tavsiye etti doktor. biz kullanmaya başladık.
ben çıkıyorum fatmacım. süt sağmaya gidicem. çooook öptüm seni. allaha emanet ol canikom.