- 3 Aralık 2010
- 744
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle yapıcam artık. acıkınca kaşık biberon meme, her türlü şeyi kabul eder benimki ağzı kocaman oluyodoyurup ondan sonra yaptırırsan sorun olmaz sanırım.belki sizin doktor emmesine bişey demez her doktor farklı çünkü
demiiiiiiiiiiiiii. benimkide yanımda miyavlayarak garip türlü sesler çıkarak uyuyohamilelikle ilgili o kadar muhabetten sonra iceride minigim uyurken buraya yazmak da ayri bir zevk yanii hamdolsunnn
ya kızlar bi cevap verin hele kimse cevap vermedi, bi defada kaç ml anne sütü yada mama vermek lazım ?
ya kızlar bi cevap verin hele kimse cevap vermedi, bi defada kaç ml anne sütü yada mama vermek lazım ?
benimki memeyi genelde uyumak için kullandıgından fazla ememiyor yavrucak mecbur sağıp veriyorum sağınca bitiriyor hepsini ama :))valla canım, hiç ölçüyle beslemedim ben, hep pes edene kadar emzirdiğim için oran konusunda bi bilgim yok:26:
ben 30 ml ile basladim mamaya simdi 90 ml yiyor 3 saatte bir.. anne sutude ne cikarsa veriyorum sagip gogsumede tutuyorum
İyi akşamlar kızlarr baya kalabalık gördüm burayı öğlen bi giriyorum sadece ben bi de ziyaretçi 3-5 kişi
Burak banyosunu yaptı uyuyor şimdi.. gece inşallah uyur, dün gece 4'te yattım diye seviniyorum bi evvelki gün 6 da yattığımı hesap edince öyle sevindirik oldm.. inş. uyur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bişy soracam bi defada kaç ml anne sütü almaları gerekiyor bilen varmı? benimki memeden az emdiği için sağıp veriyodum şimdide biberona alıştı memeyi emiyor ama az emiyor ya memede uyuyor ya ağzından atıyor ...Kaç ml anne sütü vermem gerekiyor? Mama veren hatunlar ne kadar veriyosunuz birde mama ile anne sütü aynı dozdamı veriliyor günde kaç defa kaç ml verilmesi gerekiyor bi el atarsanız sevinirim :))
anne sutu gunluk 450 ml mis almasi gereken mamaninda gunluk olcusu kutularin arkasinda yaziyordu simdi bakamadimbenimki memeyi genelde uyumak için kullandıgından fazla ememiyor yavrucak mecbur sağıp veriyorum sağınca bitiriyor hepsini ama :))
maşallah bebişe ben acıktıkça veriyorum 3 saati geçirmemeye çalışıyorum ama günlük vermemiz gereken miktarı da merak ettim acaba yetiyomu diye
yakamoz günde 3 kere en fazla 90 ml veriliyor ben 3030 90 şeklinde veriyordum sabah öğle akşam şimdi mamayı uyumayınca ve çok zorlanınca veriyorum
arada emziriyorsun heralde degilmi 30 cc cok az cunku
benim sutum yetmiyor ( gunluk maksimum 200 cc yi bulmuyor ;(
Nasıl anladın yetmediğini canım, doktorun mu söyledi, kilo mu almadı... Bende merak ediyorum da..
kilo almadi 2720 dogdu 2400 e dustu e e cikinca ilk kontrolde kilo almadigi ortaya cikti .. benim tembel oglum guclu ememiyorda ayni zamanda memede uyuyor.. sag dedi doktor cikani biberonla ver saginca 30 cc cikti 15 dakikada iki gogusten boyle olunca mama ile destekliyoruz ramazan bey de boyle devam ettiriyor simdi
Canım ya hali yokmuş emmeye herhalde.. Benim kızda küçük doğdu ama ben hayret ettim memeyi bir alışı vardı, seniki yıllardır emiyor:))) Şimdi de çok şükür iyi emiyor ama valla iki tane emzirdim hiç anlamadım yetiyor mu yetmiyor mu onun için sordum.. Ama 30 cc harbiden azmış ben manuelle sağıyorum bazen çok şişince rahatsız ediyor, 100 cc falan geliyor.. Gerekiyorsa ver tabi canım mama, şimdiki mamalarda çok kaliteli zaten..
simdi 3850 oldu 1 aylik mama guzel toparliyorda aman saglikli olsunlardavyine sagip sutumu veriyorum gunde 3-4 kez sagiyorum hani sutsuzde kalmasin esas..
ikinci ay asisine ne zaman gidiceksiz bizi 11 agustosa cagirdi belki denk gelirizz :))))
Bizi 21 Temmuzda o aşıların günü varmış ondan herhalde.. Belki daha sonraki aylarda denkk geliriz.. Ay hatta birgün buluşalım, bana gelin mesela yakın olanlar, Sibel falan da gelir toplaşırız, toparlansın herkes, süper olur valla.. Oyyy maşallah çok iyi almış kilo, benimkide 1.ayda 3.790 olmuştu... 2790 doğdu, 2550 ile hastaneden çıktık, sarılık falan oldu tabi kilo alamadı, şimdi 2.ayda daha iyi alır herhalde..
masallahhh sutun guzel yaramis daha ne olsun :)))
bizimkidevfototerapi gordu sariliktan falan...
valla super olur ama ev zor olur hele sende iki cocukla dahada zor olur uygun bir yerde bulusuruz hep birlik hqrika olur oyle .. kimseye zorluk olmasin
yatiyorum ben nede olsa birazdan kalkicam malum
iyi geceler renkli ruyalarrrr