- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi ara avatarımıda değiştirmem lazım artık. kızlar oğlum 10 günlükken sünnet oldu . oğlu olan herkese tavsiye ederim çok kolay oluyomuş.sütüm yetmiyo mama takviyes yapıyorum. bunun için biraz üzgünüm ama yapacak bişey yok.bide dilinin altında bağ vardı dün onuda kestirdim. benden haberler böyle
bi ara avatarımıda değiştirmem lazım artık. kızlar oğlum 10 günlükken sünnet oldu . oğlu olan herkese tavsiye ederim çok kolay oluyomuş.sütüm yetmiyo mama takviyes yapıyorum. bunun için biraz üzgünüm ama yapacak bişey yok.bide dilinin altında bağ vardı dün onuda kestirdim. benden haberler böyle
valla hiç saymadım inan, ama genelde gündüz ve akşam uyanık kalma süresini uzatıyo. gece yarım-en fazla 1 saat uyanık kalıyo geri uyuyo, sabahları çok dinç oluyo, uyutma beni diyo :)
channel dünürüm Allah analı babalı büyütsün gelinim nasıl sen nasılsın damadının fotosunu ekliyorum gelinimi de görmek isterim:))))
benimkide uyuya daldı çok şükür. 2 ye kadar idare eder diye ümit ediyorum :))) 20 liklerimi çektirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, rahatsız ediciler... valla ben sezeryan dikişi aldırdım, hiç acımadıdiş dikişini bilmemçok şükür gece uykusuna gittiler.kaçtım buraya.
ya kızlar bişi sorucam.benim 20 lik dişimle yanındaki dişi çektirdim.doktor çekilen yeri bi güzel dikti.haftaya dikişleri alıcak çok acır mı acaba:18:? deneyimi olan var mı ki?
ooo cnmm ya masallah sakın dert yanma:)bızımkı gece 3 satte bır uyanıp 2 saate yakın emısıoz gaz vs bole gecıyor gecelerı gunduz de cok az uyuyorrrr
cnm nasılsın damadım bnm kesın kocaman olmustur senın gelın nazlı cıktı anasını ne uyutuyor ne dınlendırıyo kıme cektı anlamadık::)
hoşgeldin cnm. benim kızımda da çok az bi dil bağı varmış, dr u söyledi, zamanla kendiliğinden geçer çok az çünkü dedi. geçmezse kesilecekmiş. ağlamadı mı bebiş ya,, korktum ben kesilcek deyince:18:
selam bende sünnet yaptıracsağım oğlumu olunca altını bağlayabildinmi kaç günde iyileşti ürolog mı yaptı tecrübelerini paylaşırmısın canım:)
kaynanamda sakın bu çocuktan şikayet etme maşallah diyo :)))ooo cnmm ya masallah sakın dert yanma:)bızımkı gece 3 satte bır uyanıp 2 saate yakın emısıoz gaz vs bole gecıyor gecelerı gunduz de cok az uyuyorrrr
kaynanamda sakın bu çocuktan şikayet etme maşallah diyo :)))
bakın fındığımaaaaaaaaaaaaaa
kanama oluyomu peki? ilaç falan verdi mi sonrası için? 1. ayında gittiğimizde kestireyim o zaman bakayım da...ağladı ama başını tutuyoruz diye çok ağladı. 1 dakikada bitti zaten. sonrasında hiç ağlamadı.korkulacak bişey yok .anlamıyor bile merak etme. ama çok geç kalmadan bebek küçükken kestir. büyük oğlumun 1,5 yaşında narkozla kestiler dilinin altını .biraz zor oldu.ama emirinki çok kolaydı.
cnm masallahhh cok tatlııı.
bu arada evet sakın etme ve kmselerede soleme bebıslere cok nazr degıyorrr
kanama oluyomu peki? ilaç falan verdi mi sonrası için? 1. ayında gittiğimizde kestireyim o zaman bakayım da...
kestikten sonra 1-2 dakka oraya gazlı bezle tampon yaptı . bezde biraz kan vardı tabii ama sonrasında ben hiç ağznda kan görmedim. kanama olmadı. ama bebeğin tok olsun. sonrasında 5-6 saat emmesin dedi doktor. emzik ve biberonda verme dedi.o zaman kanama olabilir dedi. diliyle vakumladığı için yani.kaşıkla mama yada annesütü ver dedi. benimkide kaşık istemedi beslemek biraz zor oldu sadece oda bikaç saat yani.ilaç vermedi.
benim kız biraz obur teyzesi, açlığa nasıl dayanacak bilmem, neyse haftaya halledelim inş...