2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam annelerr :))
bende 29 haziran saat 07:25 te minik kızıma normal doğum ile kavuştum..Şükürler olsun bugünümüze :KK48:

denizsuray esergün nabersiniz? görüşemez olduk. doğurduk dimi en sonunda hepimiz. haziranı kenardan köşeden yakaladık dimi :KK64::KK64::KK64:

evet canım yaa. bebişler fırsat vermiyo artık. bizimki kucağada alıştı. uyanık olduğu zamanlar sadece emiyo diyebilirim. bizim kızlar nazlı canım:)

sen napıyosun alıştın mı anneliğe.güzel kızın nasıl??

aynene öyle. ben yanlızım ne ana ne kaynana. daha 1 haftalıkız ama maşlh kimsenin umru değil. hadi annem çalışıyo geceleri gelmeye çalışıyo ama kaynana. ahh ahh.:KK52::KK52::KK52:

benim annem yanımdaydı ama yarın gidiyo. kara kara düşünüyorum şimdi napcam diye..benim kaynananın da umrunda değil valla. her gün telefonla torun torun diye soruyodu. çocuk doğdu kadında tık yok:)

evet canım yaa. bebişler fırsat vermiyo artık. bizimki kucağada alıştı. uyanık olduğu zamanlar sadece emiyo diyebilirim. bizim kızlar nazlı canım:)

sen napıyosun alıştın mı anneliğe.güzel kızın nasıl??

benimkide uyanık olunca hep emiyo. bayağı bi nazlı hemde. :) gelmek bilmediler. alıştım anneliğe. ilk günler ağrım vardı kucağıma bile alamıyodum. çok üzülüyodum. ama şimdi kızım bensiz yapamıyo. kızım yiyo, yapıyo, yatıyo :) sen nasılsın alıştın mı ?

benim annem yanımdaydı ama yarın gidiyo. kara kara düşünüyorum şimdi napcam diye..benim kaynananın da umrunda değil valla. her gün telefonla torun torun diye soruyodu. çocuk doğdu kadında tık yok:)

benim kaynana geldi bugün arkadaşım geldi gözünaydınlığa. bana kayanana ne dese beğenirsin. ''hadi kalk burcu teyzesi bak mama istiyo arkadaşının çocukları'' şöylee bbi baktım suratına hiçç banamısın demiyo kadın. e sen napmaya geldin madem gelene gidene ben hizmet edecem sen git evinde otur:KK47::KK47::KK47:. ama işte gelmedi denmesin. gittim densin. üff üffff.

kızlar bu göğüsucu çatlakları için ne yApıyorsunuz yaa. ilk memeyi tuttuğu an çığlık atıyorum resmen.

iki dakika bakıyim dedim yine uyandı bizimki. acıkmış bağırıyo. acılı dakikalar başlıyor ooofff!

canım aventin göğüs ucu koruyucuları var onu yerleştirip göğse öyle emzirebilirsin bi süre iyileşinceyey kadar benim oğlum göğüsü ucumu alamadığı için kullanıştım çok şükür şimdi alabiliyo çünkü bu zımpırtıları sürekli kaynatmak zorunda kalıyordum

benimkide uyanık olunca hep emiyo. bayağı bi nazlı hemde. :) gelmek bilmediler. alıştım anneliğe. ilk günler ağrım vardı kucağıma bile alamıyodum. çok üzülüyodum. ama şimdi kızım bensiz yapamıyo. kızım yiyo, yapıyo, yatıyo :) sen nasılsın alıştın mı ?

alıştım canım. 17. günümüz bitiyo bugün. çok güzel bi duygu cidden. biz hastanede kaldık 3. günümüzde fototerapi aldık. işte o zaman annelik duygusunu daha iyi anladım. bizimkinde uyku sorunu var. çok düzensiz uyuyo ya. doğal olarak bizde:) başka hiç bişey için uykusuz kalamam sanırım ama kızma feda olsun:) ha bi de bizim fıstık çıplaklığa bayılıyo. banyo için soyuyoruz ya amaan keyfi bi gör teyzesi:))) yandık valla:)

benim kaynana geldi bugün arkadaşım geldi gözünaydınlığa. bana kayanana ne dese beğenirsin. ''hadi kalk burcu teyzesi bak mama istiyo arkadaşının çocukları'' şöylee bbi baktım suratına hiçç banamısın demiyo kadın. e sen napmaya geldin madem gelene gidene ben hizmet edecem sen git evinde otur:KK47::KK47::KK47:. ama işte gelmedi denmesin. gittim densin. üff üffff.

aman hiç gelmeseymiş madem. istemem ya bizimkide öyle yapacaksa hiç gelmezin valla. anne gibisi yok yaa.benim annem emekli ama ayrı şehirlerdeyiz. sürekli kal diyemiyorum. ama şu 17 gün iyiki yanımdaydı. ne yemek yaptım, ne ortalık topladım. dikişlerim iyileşene kadar hiç bişey elletmedi. gerçi daha tam iyileşmedi ama en azında ayakta durabiliyorum artık. yarında gidiyo işte napcam ben yaa:KK43:(

bende seni merak ediyodum canım kaç gündür yoktun geçmişi okuyamadım taşındgınızı bilmiyodum oh ne güzel artık bursalardasınız :)) zamanla yerleşir canım benim evin düzeninin oturması aylar aldı hamileyken taşındıgım için herşeyi tam olarak yerleştirememiştim bile annem gelip halletti kalan kısmını saolsun, senin öyle bi sorunun da yok ne güzel bebiş var ama yavaş yavaş yerleşirsiniz batıya gittin ya o yeter ev yerleşir nasılsa :KK70: blue dün doğurdu son samurayımızda geldi çok şükür :KK1:

canım bitecektir kanaman son pıhtıları atıyodur rahim ondan çoğalmıştır benimde tam azaldı derken birden çoğaldı pıhtı atmaya filan başladı herkese sordum hatta kanamanın azalması gerekirken niye çoğaldı diye 3-4 gün öyle sürdü sonra kesildi hafif akıntı var şimdi ...

gözün aydın canımcımmmm sağlıkla büyüt bebişini :)

benimde 15. gün kesildi canım erkenmi ki :26: herkeste 40 gün sürmüyor sanırım

benim de tam 15.gün kesildi zannettim ki bugün tekrar kanlı sıvı var,değişik bir şey..normaldir inşallah..

benim de tam 15.gün kesildi zannettim ki bugün tekrar kanlı sıvı var,değişik bir şey..normaldir inşallah..
kanama bittikten sonra kanlı akıntı oluyo ya canım normaldir merak etme (bende 5 çocuk doğurmuş gibi konuşuyorum Allahım :KK1:)
Eki Görüntüle 220677

benim kızlar ayça ve gökçe uyurken.sizlerle paylaşmak istedim.:KK31:
anamm ne kadar güzeller yaaa maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:

oyyy çok tatlı bu annesi yerim ben bunuuuu :KK69:
canım nasıl yandı iznin yeni yasaya göre yanmıyo:KK53:.benim bebekler 1 ay önce oldu.doğum sonrasına aktardım.bende 2 gün önce işbaşı yapmam gerekiyordu.şimdi ağustosun başında başlıycam.1 ay yıllık iznim var onu da almayı düşünüyorum.doğumdan sonra doktorum erken doğum diye raporuma ekledi.ssg ile bi görüş bence.hatta doktorunla bereber dilekçe yazın.belki yanmamıştır.işe başlamadan önce yap ama...
evet canım bende yanmıyor diye biliyorum torba yasanın son haline göre erken doğuran tüm anneler doğum sonrasına aktarabiliyor iznini ...
Sen bi doktorunla görüş canım ...
kızlar ben geldim. umarım hepiniz iyisinizdir. girmek çok zor oldu topiğe :) kim ne yaptı ne etti bilmiyorum. geçmişi okumakta zor oluyor. hala doğuramayan varmı acep? hepinizi öptüm.

son samuray bluenun oğluşu kalmıştı oda geldi çok şükür başka kimseler kalmadı :)) benim annem yanımda diye rahatım bugün tüm evi temizledim sil süpür toz al dolabı bulaşık makinasını temizle odaları elden geçir derken bi sürü iş yaptım bide üstüne sarma sardım acıkta kendime bakım yaptım adam paspal görmekten sıkılmıştır beni kaşlar ve yüzümü hallettim yüzüm aydınlandı valla :)) annemde bebişe baktı o arada o olmasa naparım bilmem :KK1: hatta şimdide ıslak kek yapicim :KK66: kim demiş çocuk olunca hiçbişy yapılmıyo diye :KK9:

çıldırıciğim cıldırıciğimmmmmmmm, bebiş sürekli emecem diyo hergün bu saatlerde. 6 da uyandı, 4 kere emzirdim, uyumam diyo da başka bişey demiyo inatçıııııııııııı

çıldırıciğim cıldırıciğimmmmmmmm, bebiş sürekli emecem diyo hergün bu saatlerde. 6 da uyandı, 4 kere emzirdim, uyumam diyo da başka bişey demiyo inatçıııııııııııı

gunde kac saat yuyor cnm???
benımkıde ole 7 de uyanıyor aksam 12 de uyuyoorr

18 saat uyuymaları gerekıyomus 1 aylık bebeklerın ama nerdeeeeeeeeee

gunde kac saat yuyor cnm???
benımkıde ole 7 de uyanıyor aksam 12 de uyuyoorr

18 saat uyuymaları gerekıyomus 1 aylık bebeklerın ama nerdeeeeeeeeee
valla hiç saymadım inan, ama genelde gündüz ve akşam uyanık kalma süresini uzatıyo. gece yarım-en fazla 1 saat uyanık kalıyo geri uyuyo, sabahları çok dinç oluyo, uyutma beni diyo :)

X