2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

channel dünürüm Allah analı babalı büyütsün gelinim nasıl sen nasılsın damadının fotosunu ekliyorum gelinimi de görmek isterim:))))

bi ara avatarımıda değiştirmem lazım artık. kızlar oğlum 10 günlükken sünnet oldu . oğlu olan herkese tavsiye ederim çok kolay oluyomuş.sütüm yetmiyo mama takviyes yapıyorum. bunun için biraz üzgünüm ama yapacak bişey yok.bide dilinin altında bağ vardı dün onuda kestirdim. benden haberler böyle

hoşgeldin cnm. benim kızımda da çok az bi dil bağı varmış, dr u söyledi, zamanla kendiliğinden geçer çok az çünkü dedi. geçmezse kesilecekmiş. ağlamadı mı bebiş ya,, korktum ben kesilcek deyince:18:

selam bende sünnet yaptıracsağım oğlumu olunca altını bağlayabildinmi kaç günde iyileşti ürolog mı yaptı tecrübelerini paylaşırmısın canım:)

çok şükür gece uykusuna gittiler.kaçtım buraya.
ya kızlar bişi sorucam.benim 20 lik dişimle yanındaki dişi çektirdim.doktor çekilen yeri bi güzel dikti.haftaya dikişleri alıcak çok acır mı acaba:18:? deneyimi olan var mı ki?

valla hiç saymadım inan, ama genelde gündüz ve akşam uyanık kalma süresini uzatıyo. gece yarım-en fazla 1 saat uyanık kalıyo geri uyuyo, sabahları çok dinç oluyo, uyutma beni diyo :)

ooo cnmm ya masallah sakın dert yanma:)bızımkı gece 3 satte bır uyanıp 2 saate yakın emısıoz gaz vs bole gecıyor gecelerı gunduz de cok az uyuyorrrr

channel dünürüm Allah analı babalı büyütsün gelinim nasıl sen nasılsın damadının fotosunu ekliyorum gelinimi de görmek isterim:))))

cnm nasılsın damadım bnm kesın kocaman olmustur senın gelın nazlı cıktı anasını ne uyutuyor ne dınlendırıyo kıme cektı anlamadık::)

benimkide uyuya daldı çok şükür. 2 ye kadar idare eder diye ümit ediyorum :))) 20 liklerimi çektirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, rahatsız ediciler... valla ben sezeryan dikişi aldırdım, hiç acımadıdiş dikişini bilmem

iyiyim çok şükür hızlı çıktı damadın 3 haziranda doğdu 2 hafta daha varken gelinim benim nazına kurban olurum ben onun foto yükleyemedim canım ya bi ara bidaha denerim sen nasılsın ne zamazn doğdu gelinim

ağladı ama başını tutuyoruz diye çok ağladı. 1 dakikada bitti zaten. sonrasında hiç ağlamadı.korkulacak bişey yok .anlamıyor bile merak etme. ama çok geç kalmadan bebek küçükken kestir. büyük oğlumun 1,5 yaşında narkozla kestiler dilinin altını .biraz zor oldu.ama emirinki çok kolaydı.

selam bende sünnet yaptıracsağım oğlumu olunca altını bağlayabildinmi kaç günde iyileşti ürolog mı yaptı tecrübelerini paylaşırmısın canım:)

sünnetten sonra altı bağlı çıktı zaten.bezini biraz bol olarak bağlıyorsun. değmiycek şekilde. ilk gün işte kucağına alırken dikkat ediyorsun . 2. gün çok rahattı. hiç anlamadı inanki . ağrı kesici bile vermedik. benim bile tahminimden kolay geçti. sünnet olduğu gece bi sefer çok ağladı meğerse karnı acıkmış doyurunca hemen sustu.ürolok sünnet etti. büyük oğlumuda cerreh sünnet etmişti onunkide iyi geçmişti. önemli olan sünneti yapacak olan kişinin bu konudaki tecrübesi canım.yani ne kadar çok sünnet yaptığı.

kızlar bişy soracam bi defada kaç ml anne sütü almaları gerekiyor bilen varmı? benimki memeden az emdiği için sağıp veriyodum şimdide biberona alıştı memeyi emiyor ama az emiyor ya memede uyuyor ya ağzından atıyor ...Kaç ml anne sütü vermem gerekiyor? Mama veren hatunlar ne kadar veriyosunuz birde mama ile anne sütü aynı dozdamı veriliyor günde kaç defa kaç ml verilmesi gerekiyor bi el atarsanız sevinirim :))

kanama oluyomu peki? ilaç falan verdi mi sonrası için? 1. ayında gittiğimizde kestireyim o zaman bakayım da...

cnm masallahhh cok tatlııı.
bu arada evet sakın etme ve kmselerede soleme bebıslere cok nazr degıyorrr

geçen hafta dr a gittiğimizde dr un odasındaki kızlar çok merak ediyolardı bebeğimi, onlara gösterdim, baya bi sevdiler, akşamına çocuğu durduramadık, ağlaya ağlaya harap oldu yavrum, hemen nazar değiyo dediğin gibi

kanama oluyomu peki? ilaç falan verdi mi sonrası için? 1. ayında gittiğimizde kestireyim o zaman bakayım da...

kestikten sonra 1-2 dakka oraya gazlı bezle tampon yaptı . bezde biraz kan vardı tabii ama sonrasında ben hiç ağznda kan görmedim. kanama olmadı. ama bebeğin tok olsun. sonrasında 5-6 saat emmesin dedi doktor. emzik ve biberonda verme dedi.o zaman kanama olabilir dedi. diliyle vakumladığı için yani.kaşıkla mama yada annesütü ver dedi. benimkide kaşık istemedi beslemek biraz zor oldu sadece oda bikaç saat yani.ilaç vermedi.

benim kız biraz obur teyzesi, açlığa nasıl dayanacak bilmem, neyse haftaya halledelim inş...

merabaaaaaa bayaa oldu girmeyeli buraya :)))

bizim bebiste sunnetini dogumun ertesi gunu oldu gayet rahat gecti tavsiye ederim

hamilelikle ilgili o kadar muhabetten sonra iceride minigim uyurken buraya yazmak da ayri bir zevk yanii hamdolsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…