- 3 Eylül 2010
- 1.459
- 0
yaa ne güzel benim eşim hala çıkartacak kimliğinibizim kimliğimiz doğumun ertesi gün çıktı :)
40 dan sonra huyu düzelecek diye bi ümidin var sanırım
yok şekerim düzen 3 ayı buluyo diye biliyorum. dün gece 4 defa falan kalktım gece. 1 er 2 şer saat hemde...
uykudan geçtim artık, çok halsiz kalıyorum. bi de gece uyanıyoruz, emiyo, altı değişiyo, herşey süper, tek sorunumuz gözlerine kibrit çöpü dayamış gibi bakıyo hanımefendi, uyumamak için direniyo resmen. yalvarıyorum el kadar bebişe, ne olur uyu diye... halimi görsen :84:
sağol sevim inşallah :)) dedesi götürdü camiiye hocamız okudu, o hoca aynı zamanda eşimle bizim nişan kurdelamızı da kesmişti dua sonrasında... :))adıyla yaşasın inşallah mervecim,
adını en güzel şekilde taşısın..
yok yok kızmıycamo kadarda değil yanii
esranın ananesi iyileştimi merve, sanırım siz telefonlaşıyorsunuz..
Kızlar merhaba, anca yazabiliyorum, bugün kontrolüm vardı, hala en ufak bir sancım ve açılmam yok. Bebeğim 3200'ü geçmiş maşallah:) doktorun verdiği son tarihi doldurmuş olduk bugün. kordonumuzdan dolayı daha fazla beklememiz bebeğimi tehlileye sokarmış başka doktorlar da aynı şeyi söyledi, o yüzden tam olarak içime sindi sezeryan, hiç değilse keyfi olmayacak. Yarın mecburi sezeryana giriyorum sabah 06.30da hastanede olucam, sabah 8 gibi doğum olur sanırım.. siz bunu okurken ben oğluşuma kavuşmuş olurum inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin, hakkınızı helal edin, iyi geceler..
çok sevindimm. sonunda sende kavuşuyosun miniğine... son haziran annemiz olcaksın sanırım. sağ salim alırsın kucağına inş bebeğini ...Kızlar merhaba, anca yazabiliyorum, bugün kontrolüm vardı, hala en ufak bir sancım ve açılmam yok. Bebeğim 3200'ü geçmiş maşallah:) doktorun verdiği son tarihi doldurmuş olduk bugün. kordonumuzdan dolayı daha fazla beklememiz bebeğimi tehlileye sokarmış başka doktorlar da aynı şeyi söyledi, o yüzden tam olarak içime sindi sezeryan, hiç değilse keyfi olmayacak. Yarın mecburi sezeryana giriyorum sabah 06.30da hastanede olucam, sabah 8 gibi doğum olur sanırım.. siz bunu okurken ben oğluşuma kavuşmuş olurum inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin, hakkınızı helal edin, iyi geceler..
gece uykusu düzene girsin gündüzü idare edilir gibi geliyo bakalım :) bizimki uyuyo şuan, uyandırmaya çalışıyorum, ben uyumadan önce emzireyim altını değiştireyim de 3-4 e kadar idare etsi de uyuyayım bari :))))yaa ne güzel benim eşim hala çıkartacak kimliğinibekliyoruz bakalım...
40 ından sonra değişir diyorlar kızz ne bileyim ben
gece kalkma olaylarının aynısını bizde yaşıyoruz ezgicim merak etme bende yalvarıyorum oğlum nolur uyu altın değişti karnın doydu derdin ne diyye yüzüne bakıp konuşuyorum sanki cvp vericek dekibrit çöpü koymuş lafı cuk oturmuş bu arada
gece uykusu düzene girsin gündüzü idare edilir gibi geliyo bakalım :) bizimki uyuyo şuan, uyandırmaya çalışıyorum, ben uyumadan önce emzireyim altını değiştireyim de 3-4 e kadar idare etsi de uyuyayım bari :))))
kız dün gece 12:30 da uyandı emzirdim uyudu geri, sevindim oh hemen uyudu sabaha kadar gider belki dedim, nerdeeeeee. 2:30 da geri uyandı, kendini yırtıyo ama bi gör, sanki günlerdir aç yavrucum :)) neyse emzirdim yine karnı tıka basa doydu, baya bi keyif yaptı, altını değiştirdim, evini içinde turlar attık beraber. ezan okunuyodu ve ben hala beşik sallıyodum, gözlerim kapana kapana. bi döndüm baktım kociş bi uyuyo bi uyuyo, nasıl imrendim adama:))))))))) yaaa ben işe giderken de sen öyle uyuyodun ben sana bakıyodum diyo bugün banaaynen geceleri çok önemli yaa dün gece 3'e kadar uyumadı hatta daha fazla 3:30 falan dı en sonunda anneme verdim annem de yazık sallamış ayağında 1 saat ben uyuyayım diye... bu arada ben annemlerdeydim c.tesi gittik eşimle bugun akşam üzeri döndük, dedim annem gitti gelemiyor bari ben gideyim yanına :)) gidicem ne zaman başım sıkışsa... ağzı pamukcuk olmuştu gittim onu hallettik , pişik olmuş altı bi kaç krem aldık bakalım hangisi iyi gelirse onu sürücem...
benim burak da uyuyor şuan inşallah gece uyur zombi gibi oluyorum yaa,, aslında şimdi uyurum da eşim gelmedi, geçen akşam oğlumu emzirirken uyumuşum yanında aman uyumz olsaydım bastılar beni :)))) hemen aradım eşimi gel diye dükkandan aldı hesabı koşarak eve çıkıyor baktım
ayy ne çok konuştum bee
aynen ya bi günde ne çok sayfa ilerlerdi önceden okumaktan yazmaya vakit bulamazdım şimdi bi kaç kişi dışında kimseler girmiyor artık ...ayy gelıyorum gıdıyorum hıc ılerleme yok..
terkedıldı buralar ıyıce:))
allahtan facebook varda sorular cevaplanıyor..
canım ben link atmayı beceremedim 2011 haziran anneleri yazarsan çıkıyor arama kısmına ...benim facebook adresim yok eşimin adresinden katılsam size bi link atabiliirmisiniz favebook adresi için buraya kimse gelemez oldu
Kızlar merhaba, anca yazabiliyorum, bugün kontrolüm vardı, hala en ufak bir sancım ve açılmam yok. Bebeğim 3200'ü geçmiş maşallah:) doktorun verdiği son tarihi doldurmuş olduk bugün. kordonumuzdan dolayı daha fazla beklememiz bebeğimi tehlileye sokarmış başka doktorlar da aynı şeyi söyledi, o yüzden tam olarak içime sindi sezeryan, hiç değilse keyfi olmayacak. Yarın mecburi sezeryana giriyorum sabah 06.30da hastanede olucam, sabah 8 gibi doğum olur sanırım.. siz bunu okurken ben oğluşuma kavuşmuş olurum inşallah:) dualarınızı eksik etmeyin, hakkınızı helal edin, iyi geceler..
selam kızlar 29 haziranda sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.5 günlğüz bugün.fakat emme problrmi var
memeyi verince başını geriye atıyor sinirleniyor.
deli olcam .o emmedikçe süt gelmiyor.meme ucum çok minik.emmedikçe içeri kaçıyor.varmı fikri olan
bizimki uslu çok şükür öyle çok ağlayan bi bebek değil o yüzden çok sorun olmaz diye düşünüyorum bide bizim arabayla gidecez ağlasada rezil olma sorunumuz yok Allahtanannenlerde var canım yanında çok zorlanmazsın yine annemin çok yararı oluyo ya bana dün gece emzirdim yatırdım sonra süt sağıp bıraktım gece hiç kalkamdım 2 defa uyanmış ikisindede annem karnını doyurmuş altını değiştirmiş sabaha kadar uyudum ilkdefa :) o olmasa napardım bilmem ...
yok canım arabayı yeni aldık bizde yoksa sefil olurduk otobüslerde :) bizim arabayla gidecez yine yol sarsacak biraz çocugu ama napalım alışsın şimdiden yolculuğa senede 2 defa annemlere gidecez
benim oğlamda emmek istemiyordu ilk günlerde memede sürekli ağlıyordu gazdanmış derdi doktor damla verdi sonra rahatladı.göğüs uçları var onları bir dene istersen
kız dün gece 12:30 da uyandı emzirdim uyudu geri, sevindim oh hemen uyudu sabaha kadar gider belki dedim, nerdeeeeee. 2:30 da geri uyandı, kendini yırtıyo ama bi gör, sanki günlerdir aç yavrucum :)) neyse emzirdim yine karnı tıka basa doydu, baya bi keyif yaptı, altını değiştirdim, evini içinde turlar attık beraber. ezan okunuyodu ve ben hala beşik sallıyodum, gözlerim kapana kapana. bi döndüm baktım kociş bi uyuyo bi uyuyo, nasıl imrendim adama:))))))))) yaaa ben işe giderken de sen öyle uyuyodun ben sana bakıyodum diyo bugün bana
pamukçuk niye oldu ki ? bi de ıslak mendil ne kullanıyosun?
günaydıınn kimsecikler yok sanırım
nerdesiniz ahaliiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar aranızda göğüsleri kanayacak kadar yara olan var mı?ne zaman geçecek bu yaralar ?ya da iyileşmesini sağlayacak bişeyler biliyo musunuz?lansinoh kullanıyorum ben habire ama faydası olmadı gibi ki hamileliğimin son haftalarında başlamıştım...
kızlar aranızda göğüsleri kanayacak kadar yara olan var mı?ne zaman geçecek bu yaralar ?ya da iyileşmesini sağlayacak bişeyler biliyo musunuz?lansinoh kullanıyorum ben habire ama faydası olmadı gibi ki hamileliğimin son haftalarında başlamıştım...