canım evet kader arkadaşıyız.bebekler erkek.buraya artık girmem zor oluyor.kayınvalide ve annemle bakıyorduk bebeklere onlar gittiler.şimdide ablamlar geldiler onlarda 1 ay kalacaklar sonra kimse yok malesef yanımda.bizimkiler mersinde oturuyorlar ben istanbuldayım.nasıl olacak bilmiyorum.
ben emzirmek ve mama yedirmekle ugrasıyorum sürekli.
sen mama veriyomusun?
Ohh bebişleriniz yanınızda konuşun tabi siz hıhhhBende kızımı istiyorum
canım az kalmış seninde.bu günlerin çok kıymetli.bol bol uyu dinlen.boş durma dolma filan sar.börek yap at difrize.sonra rahat edersin.bebek görmeye gelenlere hazırcacık sunarsın.
çok şükür atlattık canım, bebişler büyüdükçe daha zor oluyomuş tecrübeli anneler öyle diyo ben şimdilik rahatım ama huy değiştirir sürekli kucak filan isterse naparım tek başıma bilmiyorum :)yakamoz geçmiş olsn,bebeğin iyileşmiş çok şükür.giremiyodm kaç gündür,bizim bebişimzde 5 günlük oldu,ancak kendime geliyorm biraz biraz
az kaldı canım son bi kaç günün seninde yakında gelir fıstık :)Ohh bebişleriniz yanınızda konuşun tabi siz hıhhhBende kızımı istiyorum
kimse kalmadı galiba.bende kaçtım.yoğun bir gece beni bekliyor .sabaha kadar mama yapıp bez alıcam.çok heyecanlıyım dermişimmmm.iyi geceler...
Kızlarr bebişlerinize anakucağı veya puset yada travel sistem alan var mı ?
Bugun anneciğimi evine bıraktık eşimle... bana da dışarı çıkmaya bahane oldu çok sıkılmıştım evde20 gündür bi hastaneye gittim o kdar... neyse bugun biraz açıldım ama annemsiz nasıl yapıcam bilmiyorum, yokluğu da koydu üzüldüm ( şimdi burak beyle asıl savaşımız başlayacak sanırım :)) gerçi geceleri annemi hiç kaldırmadım diyebilirim kendim hallettim bi sorunu olduğunda... beni düşündüren banyosu... inşallah başarabilirim... annem prova yaptırdı bana ama bakalım... şuan uyuyor bebeğim... ben de eşimi bekliyorum uykum var ama yok o gelmeden yatamam :) (korkuyorum )
offfffffffffffff hepinize bölük pörçük uykular kızlar...
bebeğim çok huysuz felaket gazı var ama çıkartamadı gitti yavrum çok üzülüyorum... karnını ovduğumda kıpkırmızı kesiliyor... emzirdim yatırdım ama uyumuyor mızmızlanıyor bi bakayım((
ben geldiiimm nasılsınız kızlar bebişler nasıl
ben omuzuma karnını yaslayıp gezdiriyorum kısa sürede çıkarıyor gazını bide üstten çıkarsa bile alttan çıkarmadan mıkırdanması geçmiyor benimkininde kollarını bacaklarını hareket ettirdiğimde de çok iyi geliyor her gaz çıkarışımda yapıyorum..