2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet mama veriyorum.sütüm yetmiyo çünkü.zaten yemek yemeye fırsatımda pek olmadığı için sütüm az geliyo.yanlız bakman çok zor olur.napıcaksın?en azından 1 yaşına gelmeleri lazım.bak benimkiler ilk zamanlar uyumasalarda öle yatıyorlardı.şimdi kucak istiyorlar.hergün değişiyorlar.

Ohh bebişleriniz yanınızda konuşun tabi siz hıhhh Bende kızımı istiyorum

canım az kalmış seninde.bu günlerin çok kıymetli.bol bol uyu dinlen.boş durma dolma filan sar.börek yap at difrize.sonra rahat edersin.bebek görmeye gelenlere hazırcacık sunarsın.

kimse kalmadı galiba.bende kaçtım.yoğun bir gece beni bekliyor.sabaha kadar mama yapıp bez alıcam.çok heyecanlıyım dermişimmmm.iyi geceler...

yakamoz geçmiş olsn,bebeğin iyileşmiş çok şükür.giremiyodm kaç gündür,bizim bebişimzde 5 günlük oldu,ancak kendime geliyorm biraz biraz
çok şükür atlattık canım, bebişler büyüdükçe daha zor oluyomuş tecrübeli anneler öyle diyo ben şimdilik rahatım ama huy değiştirir sürekli kucak filan isterse naparım tek başıma bilmiyorum :)
Ohh bebişleriniz yanınızda konuşun tabi siz hıhhh Bende kızımı istiyorum
az kaldı canım son bi kaç günün seninde yakında gelir fıstık :)
kimse kalmadı galiba.bende kaçtım.yoğun bir gece beni bekliyor.sabaha kadar mama yapıp bez alıcam.çok heyecanlıyım dermişimmmm.iyi geceler...

Allah kolaylık versin çok güldürdün beni :)

Kızlarr bebişlerinize anakucağı veya puset yada travel sistem alan var mı ?

canım anakucagından kastın otokoltugu şeklinde olanlarmı yoksa evde kullanılan anakucagımı ben ilk 3 ay kullanılan anakucagından aldım otokoltugu 3. aydan sonra kullanıldıgından almadım henüz

Bugun anneciğimi evine bıraktık eşimle... bana da dışarı çıkmaya bahane oldu çok sıkılmıştım evde 20 gündür bi hastaneye gittim o kdar... neyse bugun biraz açıldım ama annemsiz nasıl yapıcam bilmiyorum, yokluğu da koydu üzüldüm ( şimdi burak beyle asıl savaşımız başlayacak sanırım :)) gerçi geceleri annemi hiç kaldırmadım diyebilirim kendim hallettim bi sorunu olduğunda... beni düşündüren banyosu... inşallah başarabilirim... annem prova yaptırdı bana ama bakalım... şuan uyuyor bebeğim... ben de eşimi bekliyorum uykum var ama yok o gelmeden yatamam :) (korkuyorum )

offfffffffffffff hepinize bölük pörçük uykular kızlar...

ayy kıyamam üzülür tabi insan gidince benmkide 2 haftaya kadar gidecek ama bende beraber gidecem ağustos sonuna kadar annemlerde kalacaz ailecek o yüzden sonrasını düşünüyorum napacam diye 2 aylık olacak döndüğümde geceleri filan annem uyandırıyo beni bazen duymuyorum uykusuzluktan eşiminde benimde uykum çok hafif değildir hele uykusuzsam hiç hafif değildir ama bebişe odaklı uyuyunca uyanırım sanırım banyosu ,kusması (genzine kaçar filan diye kırkuyorum) hasta olması (naparım diye düşünüyorum) bide işe başlıycam o zaman o uykusuzlukla ikisini bi arada nasıl yürütecem diye düşünüyorum bi şekilde yapacam artık öğrenirim sanırım zamanla tek başıma yürütmeyi ama zaten şimdide bütün herşeyiyle ben ilgileniyorum annemin olmasının rahatlığı var tabi bişy oldugunda elimden alıyo hemen o zaman tek kalınca afallamam inşallah :) ay çok uykusuzum ben dün 3-4 saat uyudum o uykuyla duruyorum gündüzde ne zaman uyumaya niyetlensem ya emzirme ya alt değiştirme çıktı sonra eşime bi saat bakda yatim dedim yok duşa girim çıkim bakarım onu bekle yok dışarı çıkıp geliyorum o zaman uyu derken akşam oldu sonra yemek yap puff pilim bitti üstümde pijamalar salaş bi badi saçlarım taranmamış öylece toplanmış duş bile alamadım hamileyken kötü görünürüm diyodum şimdi daha paspalım bebişin emzirme saati geliyo uyansın emzirimde yatim gözümden uyku akıyo

kızım uyumuyo sanırım gazı var biçok şey denedim hala kıpkırmızı kendini sıkarak ağlıyo ama kucakta susuyo anlamadım uykusuzuuumm

Günaydınnnn...
Ya bebek arabası ve puseti hala alamadım. Karar veremiyorum. hafif olsun istiyorum. Kraftın twist modeli var ona takmıştım dün yolda gördüm birinde sordum memnunmusunuz diye dik rahat oturamıyor ve biraz ağır dedi.
Ne yapcam ben siz ne aldınızzz?

slm arkadaşlar sütünüz ne kadar geliyor ben pompa ile sağıyorum 50 ml falan anca geliyor yeterli olmaz diye mama takviyesi veriyorum.acaba miktar az mı?merak ettim

bebeğim çok huysuz felaket gazı var ama çıkartamadı gitti yavrum çok üzülüyorum... karnını ovduğumda kıpkırmızı kesiliyor... emzirdim yatırdım ama uyumuyor mızmızlanıyor bi bakayım ((

ben omuzuma karnını yaslayıp gezdiriyorum kısa sürede çıkarıyor gazını bide üstten çıkarsa bile alttan çıkarmadan mıkırdanması geçmiyor benimkininde kollarını bacaklarını hareket ettirdiğimde de çok iyi geliyor her gaz çıkarışımda yapıyorum..

kızlar denedim malesef kızım emzik almadı

gündüz mışıl mışıl uyuyo gece de cin gibi yaw napcam bilemiyorum..

üstten rahat çıkartıyor da alttan sıkıştırdı bu sefer sanırım neyse uyuttum inşallah kalktığında rahatlamış olur... annem de gitti kendimi çok yalnız hissediyorum... bişey olduğunda hemen anneme veriyordum hallediyordu şimdi tekim ağladım o öyle kıvranınca
bi de her emmeden sonra hemen hemen her zaman kusuyor... kusma problemimiz var napcam bilmiyorum doktora gittiğimde sorucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…