canım bebekle birlikte zor olmuş ama 2 haftaya kalmaz herşey hallolur canını sıkma, ben de hamileyken taşınmıştım da çok gözümde büyümüştü. ama halloluyor kısa zamanda, hele annen yanındaysa hemen halledersiniz. yaman beyi de sevsinler kara gözlü yakışıklı :))
inş canım artık benm içime bişeyler doğamıyo ya doğma kabiliyetimi yitirdim sanırımya kasıklarımda o kadar ağrı var ki anlatmm çok canım yanıyo ama çoğalmıyo
sağol canım. annem yanımda babam da geldi pazartesi. yoksa mahvolmuştuk zaten. yamana da uslu uslu dedim nazar değdirdim galiba:)) uyuma süresi azaldı gündüz hep emmek istiyor bırakınca gözler fal taşı gibi:)) senin oğluşu da bekliyorum merakla, şaka maka az kaldı. bursada ablamdan girerim nete o zamana kadar doğar inşallah:))
burcu da öyle diyordu ya, ağrısı oluyordu.senin de hazırlık yapıyordur canım vücudun. rahat ol sabret dua et ve yürüyüş yap bence:))
canım zamanla huyları değişiyormuş, yesinler o bıcırığı yaa:)) canım doktor son gün 7 temmuz dedi, o zamana kadr beklicez ama benim karnım hiç aşağı falan inmedi, beyfendi halinden çok memnun, valla aslında ben de memnunumannem cuma sabah burda olacak, o gelene kadar gelmesin de :))
benimkide sürekli uyuyo ya uyanıyo uyanık kalıyo memeyi ağzına alır almaz uyuya kalıyo yada 5 dk. emip uyuya kalıyo uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyo tık yok bi kaç saat sonra kendisi uyanıyo yine 5 dk emiyo uyuyo şu 15-20 dakikalık emme süresini tamamlayamadık bi türlü inşallah zamanla uyuma süresi azalı yoksa kilo alamıycak doğru dürüst ...sağol canım. annem yanımda babam da geldi pazartesi. yoksa mahvolmuştuk zaten. yamana da uslu uslu dedim nazar değdirdim galiba:)) uyuma süresi azaldı gündüz hep emmek istiyor bırakınca gözler fal taşı gibi:)) senin oğluşu da bekliyorum merakla, şaka maka az kaldı. bursada ablamdan girerim nete o zamana kadar doğar inşallah:))
:)) ekle ekle bakarız fotolara ne güzel annende geliyo rahatlarsın artık bende öyle diyodum annem gelmeden doğsa naparım diye çok yardımı oluyo gerçekten doğumdan sonra ne büyük nimet oldugunu anlıycaksıncanım 30u görünüyor bazı hesaplamalarda da temmuz 1 falan görünüyor ben de anlamadım valla:)) ama iş için aldığım raporum pazartesiye kadar. doktor 7 temmuz son dedi, bakalım 7sini geçmicez inşallah:)) anacım zaten geçerse kpss var 9unda, nasıl girerim bilmemgirmem artık nasip inşallah oğluşum bu hftasonu gelebilir, içime öyle doğuyo benim :)
evet canım açılma vs olsun da normal yapabileyim inşallah. tabi hayırlısı, hangisi iyi olacaksa o olsun. annem cuma günü geliyor,anneannesini beklesin de :)) ayy oğluşumu düşündükçe heyecanlanıyorum yaa
bebek şekeri yapıyorum bi de, çok güzel oluyorlar, bitince fotosunu eklerim :)) tabi artık fikir vercek biri kalmadığı için sadece paylaşım adına
ev berbat durumda ya. cumartesi taşınacağız büyük ihtimalle. bir yandan eşya topluyoruz bir yandan bebek görmeye gelenler oluyor, yaman bey uyanıkken sürekli emmek istiyor. zor bir süreçteyiz, şöyle bir an önce bursa'ya gidip evi yerleştirsek rahatlayacağım valla. internetim de bugün yarın kapanacak. bursadan izmire geçeriz hemen o yüzden pek giremem artık nete(
evet yapmam lazım inş dahada dikkat edicem sen düzenli yürüyebiliyo musun ?
:)) ekle ekle bakarız fotolara ne güzel annende geliyo rahatlarsın artık bende öyle diyodum annem gelmeden doğsa naparım diye çok yardımı oluyo gerçekten doğumdan sonra ne büyük nimet oldugunu anlıycaksınkustugunda bile elim ayağıma dolaşıyo genzine filan kaçar diye annem kapıyo hemen elimden şu sırtını sıvazlayıp gaz çıkarma işini hala beceremiyorum annem iki vuruyo pırtlıyo hemen ben vuruyorum o kadar tık yok zamanla öğrenecez artık anneliğide bende iremin odasını hala eklemedim dur onları ekliyim birazdan
canım ben her gün yürüyorum 1 saat kadar. dün mesela bi akşam üzeri çıktım yarım saat kadar yürüdüm. bi de gece yürüdüm 45 dk kadar.
hakkaten insanın annesi gibisi var mı..keşke aynı şehirde yaşasaydık annelerimizle..kayınvalidenler gelceklermi bebişi görmeye?
ay ekle evet görelimodasında mı yatıyo irem yoksa yatağı sizin odada mı?
benimkide sürekli uyuyo ya uyanıyo uyanık kalıyo memeyi ağzına alır almaz uyuya kalıyo yada 5 dk. emip uyuya kalıyo uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyo tık yok bi kaç saat sonra kendisi uyanıyo yine 5 dk emiyo uyuyo şu 15-20 dakikalık emme süresini tamamlayamadık bi türlü inşallah zamanla uyuma süresi azalı yoksa kilo alamıycak doğru dürüst ...
:)) ekle ekle bakarız fotolara ne güzel annende geliyo rahatlarsın artık bende öyle diyodum annem gelmeden doğsa naparım diye çok yardımı oluyo gerçekten doğumdan sonra ne büyük nimet oldugunu anlıycaksınkustugunda bile elim ayağıma dolaşıyo genzine filan kaçar diye annem kapıyo hemen elimden şu sırtını sıvazlayıp gaz çıkarma işini hala beceremiyorum annem iki vuruyo pırtlıyo hemen ben vuruyorum o kadar tık yok zamanla öğrenecez artık anneliğide bende iremin odasını hala eklemedim dur onları ekliyim birazdan
olsun canım sonunda batıya taşınmak var onu düşün rahatla :) bende burdan gitmeyi iple çekiyorum seneyede biz gideri inşallah ...
kızlar bişey sorcam,
bebeklerinize yalancı meme verecek misiniz?
kızlar bişey sorcam,
bebeklerinize yalancı meme verecek misiniz?
ben almadım ne biberon ne emzik... vermedim vermeyi de düşünmüyorum :)
ayy çok güzelmiş odasısen epey hazırlık yapmışsın canım bu eksikler al al bitmez ya
bizimki tok mesela ağzından geliyo sütler artık hala emicem diyo rahatlamak için emerlermiş ama bu sefer yine gaz oluyo rahatlaması için yalancı meme vermek gerekirmiş ki gereksiz gaz olmasın..
ilk çocuk hevesi işte çoğunu ihtiyacı oldugundan değilse hevesten aldım :) şirin oldu ama odası pembe pembe kız bebiş olunca herşeyi süslü oluyo böyleacık büyüsünde odasına geçeces
ay bilmiyorum cnm yaa ben sevmiyrum :s ne biileyim bi doktora sorarım gene ama sanmıyorum vermem emzik galiba
kimi doktor verin kimisi vermeyin diyor ama ileride yatağını ayırmak ta zor olur emerek uyuyorsa filan ben 6 aydan sonra ayırıcam odasını gece uyanmaması için de yalancı meme veririm diyorum tabi alırsa..