2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. annem yanımda babam da geldi pazartesi. yoksa mahvolmuştuk zaten. yamana da uslu uslu dedim nazar değdirdim galiba:)) uyuma süresi azaldı gündüz hep emmek istiyor bırakınca gözler fal taşı gibi:)) senin oğluşu da bekliyorum merakla, şaka maka az kaldı. bursada ablamdan girerim nete o zamana kadar doğar inşallah:))

inş canım artık benm içime bişeyler doğamıyo ya doğma kabiliyetimi yitirdim sanırım ya kasıklarımda o kadar ağrı var ki anlatmm çok canım yanıyo ama çoğalmıyo

burcu da öyle diyordu ya, ağrısı oluyordu.senin de hazırlık yapıyordur canım vücudun. rahat ol sabret dua et ve yürüyüş yap bence:))

canım zamanla huyları değişiyormuş, yesinler o bıcırığı yaa:)) canım doktor son gün 7 temmuz dedi, o zamana kadr beklicez ama benim karnım hiç aşağı falan inmedi, beyfendi halinden çok memnun, valla aslında ben de memnunum annem cuma sabah burda olacak, o gelene kadar gelmesin de :))

evet yapmam lazım inş dahada dikkat edicem sen düzenli yürüyebiliyo musun ?

benimkide sürekli uyuyo ya uyanıyo uyanık kalıyo memeyi ağzına alır almaz uyuya kalıyo yada 5 dk. emip uyuya kalıyo uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyo tık yok bi kaç saat sonra kendisi uyanıyo yine 5 dk emiyo uyuyo şu 15-20 dakikalık emme süresini tamamlayamadık bi türlü inşallah zamanla uyuma süresi azalı yoksa kilo alamıycak doğru dürüst ...

:)) ekle ekle bakarız fotolara ne güzel annende geliyo rahatlarsın artık bende öyle diyodum annem gelmeden doğsa naparım diye çok yardımı oluyo gerçekten doğumdan sonra ne büyük nimet oldugunu anlıycaksın kustugunda bile elim ayağıma dolaşıyo genzine filan kaçar diye annem kapıyo hemen elimden şu sırtını sıvazlayıp gaz çıkarma işini hala beceremiyorum annem iki vuruyo pırtlıyo hemen ben vuruyorum o kadar tık yok zamanla öğrenecez artık anneliğide bende iremin odasını hala eklemedim dur onları ekliyim birazdan

olsun canım sonunda batıya taşınmak var onu düşün rahatla :) bende burdan gitmeyi iple çekiyorum seneyede biz gideri inşallah ...

evet yapmam lazım inş dahada dikkat edicem sen düzenli yürüyebiliyo musun ?

canım ben her gün yürüyorum 1 saat kadar. dün mesela bi akşam üzeri çıktım yarım saat kadar yürüdüm. bi de gece yürüdüm 45 dk kadar.

hakkaten insanın annesi gibisi var mı..keşke aynı şehirde yaşasaydık annelerimizle..kayınvalidenler gelceklermi bebişi görmeye?
ay ekle evet görelim odasında mı yatıyo irem yoksa yatağı sizin odada mı?

fıstıklar ben biraz ders çalışmalıyım sonra da gidip kurdela alıcam, kendinize iyi bakın görüşmek üzere tekrar

ay gelmesinler boşver hiç hazetmiyoruz zaten birbirimizden :) hemen gelemiycekler ama bi iki ay sonra görmeye geliriz demişler bende gelmesinler diye yazın annemlere giderken yol üstü zaten sizde gideriz dedim bebiş henüz çok küçük oldugu için anakucagında yatıyo canım bizim odamızda, 3. ayında ben işe başlıyacagım için bakıcı bakacak yarım gün mecburen odasına geçecez o zaman ...

hadiiekle ekleee

ayy çok güzelmiş odası sen epey hazırlık yapmışsın canım bu eksikler al al bitmez ya

ilk çocuk hevesi işte çoğunu ihtiyacı oldugundan değilse hevesten aldım :) şirin oldu ama odası pembe pembe kız bebiş olunca herşeyi süslü oluyo böyle acık büyüsünde odasına geçeces

bizimki tok mesela ağzından geliyo sütler artık hala emicem diyo rahatlamak için emerlermiş ama bu sefer yine gaz oluyo rahatlaması için yalancı meme vermek gerekirmiş ki gereksiz gaz olmasın..

ay bilmiyorum cnm yaa ben sevmiyrum :s ne biileyim bi doktora sorarım gene ama sanmıyorum vermem emzik galiba

ilk çocuk hevesi işte çoğunu ihtiyacı oldugundan değilse hevesten aldım :) şirin oldu ama odası pembe pembe kız bebiş olunca herşeyi süslü oluyo böyle acık büyüsünde odasına geçeces

güle güle kullansın canım çok şeker olmuş odası öyle deme ya hepsi biyerde lazım oluyor bir kerede halletmişsin işte ne güzel

ay bilmiyorum cnm yaa ben sevmiyrum :s ne biileyim bi doktora sorarım gene ama sanmıyorum vermem emzik galiba

kimi doktor verin kimisi vermeyin diyor ama ileride yatağını ayırmak ta zor olur emerek uyuyorsa filan ben 6 aydan sonra ayırıcam odasını gece uyanmaması için de yalancı meme veririm diyorum tabi alırsa..

kimi doktor verin kimisi vermeyin diyor ama ileride yatağını ayırmak ta zor olur emerek uyuyorsa filan ben 6 aydan sonra ayırıcam odasını gece uyanmaması için de yalancı meme veririm diyorum tabi alırsa..

bende vermeyi düşünüyorum. kızımın emmesinde, sütte falan sorun yok. ama seninde dediğin gibi rahatlamak için emiyorlar. mesela uyumadan önce emiyo, göğsümde uyuyo, ağzından memeyi çıkaramıyoruz.yatağına götürüp yatırmak için memeyi çıkarmasını bekliyoruz.

benim kafama takılan doktor kesinlikle vermeyin dedi. o yüzden size sorayım dedim. ama galiba daha yalancı meme vermeye başlayan yok..

slm kızlar benim bu saatlerde duru kucağımdan inmiyor . sürekli emmek dolaşmak istiyor. allahtan annem geldi de biraz rahattladım. akşam olunca BÖYLE OLUYOR. gazımız oluyor yeşil kaka yapıyor. sizlerde ne durumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…