2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu konuda şanslıyım sanırım. annemde burda ama eşim yardım ediyo. doğumdan önce alt değiştirmem diyen adam şimdi zevkle değiştiriyo. kızım uyurken bi bakıyorum gitmiş uyandırmış çocuk acıkmıştır diye, altını değiştirmiş öyle yanıma getiriyo.ama şimdi buna alıştım, yarın işe başlıcak, düşünüyorum şimdi napıcam diye..

canım ilk etapta contractubex mi ne ööle bi jel yazdı ama 50 tl ve sgk ödemiyo
şimdi de scarex yazdı 35 tl o da ödenmiyo galiba, yara izi yokedici jellermiş bunlar ısrarla kullanmamı istiyo, adam sanki kendi görecek ya benim yaramı...tööbe tööbe
bu arada herkese selamar öpücükler

alayım valla.benimde göğüsler hala yara. kızım habire emiyo. en azından biraz iyileşir belki. şimdi eşimi yolluyorum valla alması için.
sağolsun eşim halimi görünce eczaneye gidip almış getirmiş, eli arkasında saklamış, sana çok sevineceğin bi hediye aldım diyo. görünce hakkaten hediye alınmış gibi sevindirik oldum faydasını göreceksin, bi kaç günde toparlanacak bak,

biz banyosunu gece yaptırıyoruz 10 buçukta 11de uyumuşoluyor banyo süper rahatlatıp uyutuyor
biz de bu gece yatmadan yaptırırız sanırım.

tamam canım görüşürüz

saol canım tavsiyen için. kızımla dua ederiz size :)

tabi kendin daha iyi bilirsin içine nasıl siniyorsa öyle yap ki huzursuzlugun bebişe geçmesin :) ben malatyada oturuyorum buradada gece sıcaklık farkı oluyor ama doktorum soguk havadan degil sıcak havadan korkun dedi rahatım oyüzdden

maşallah maşallah hep öyle devam eder inş. , ben lansınoh kullanıyorum o yüzden bi sorun olmuyor ama emzirmeden önce göğüs pediyle siliyorum yüzeyini yinede içim rahat etmiyor kremide emmesin çocuk :) emzirme sonrasında kremi sürüp kalkan taksan geçerdi hemen aslında göğüs ucu bi yere değmediği için daha çabuk toparlardı lansınoh baya işime yaradı benim bu arada iyi ki almışım eklediğin göğüs ucundan da almıştım ama kullanmadım henüz inşallah gerek kalmaz

hadi ya yara izini geçiriyomuymuş cidden hemen alayım not ettim bile telefonuma ilk çıktığımda alicim bide benim doktora sorarım bi etkilerini saol canımcım

selam, ne haber kızlar
anneciğim gitti ve ben çok üzgünüm,
sizler nasılsınız??

Son düzenleme:
selam kızlar naasılsınız.... bugün 40. günümüz inş. dedikleri gibi 40 çıkınca ben de bebişim de daha iyi hissederiz... sıkıntılı geçti bence... göğüslerim hala tam geçmedi ama azaldı.... annem de 20 günlükken gitmişti, 10 gün sonra çağırmıştım geri, bugün yine gidiyor... işleri var memlekette yoksa kalacaktı çünkü önümüzdeki hafta eşimin memleketinde 40 mevlüdü yapıcaz, ona gelecekti...... oğluma mevlüt takımı aldım kızlar...

yakamozcum bebeğin hasta olmuş sanırım şimdi nasıl???
rahatsızlığı neydi??

canım ilk günler çok uyuyo rengi sarardı diye doktoru aradım sarılığı yükselmiştir getirin dedi bide uykusunda inliyor ağlar gibi sesler çıkarıyo onu söyledim o zaman durumu ağır acil hemen getirin dedi öyle deyince çok panik yaptım çok korktum ben gece yarısı götürdük hastaneye kan kültürü idrar rahlili hemogram v.s bi sürü tahlil yapıldı crp si yüksek çıktı diğerleri temiz çıktı sarılığıda korkulacak düzeyde çıkmadı doktor hastaneye yatırmamız lazım önemli filan dedi devlet hastanesi oldugundan içim rahat etmedi yatırmadım özele götürdük aynı gün ordaki doktor boşuna panik yapmışsınız crp si sarılıktan yükselmiş büyüttüğünüz gibi bişy değil dedi 5 günlük antibiyotik tedavisi verdi elinden açılan damar yolundan yaptırdık elleri kolları morardı hep yavrumun çok şükür 3 .gün yaptırdıgımız kan tahlilinde crpsinin sıfırlandığını gördük ilk gittiğim doktora ne demeli bilmiyorum o 3 günü nasıl geçirdiğimi ben biliyorum doktor sayesinde yoğun bakıma yatıracaz yoksa ayakta tedaviyle düşmez değeri kandaki enfeksiyon önemli demişti şimdi iyi çok şükür iyileşti kızım teyzesi ...

çok sevindim adına canım ne güzel inş o duyguyu bizde yaşarız dua et..bende en çok sezeryendan korkuyorum bu kadar bekleyip bekleyipte bakalım Allah sonumuzu hayreyleye

Allah yardımcın olsun canım tabiki sende bebeğini kucağına alacaksın en güzeli doğumun normal olması belki ama sezeryandanda o kadar çok korkma ben ikisindende korkuyordum ama öle ya da böyle bi şekilde insan doğuruyo sonu güzel olunca insan çektiklerini unutuyo

ne güzel...1 hafta sonra bizimde kırkımız çıkıyo
mevlid takımını güle güle giysin bebiş, rahatladınmı, alıştınmı anneliğe canım, sıkıntıların birazda olsa geçmiştir,
ben üçününde mevlüdünü kırkının içinde yaptım, atlattık çok şükür...

amannn çok geçmiş olsun, kıyamam ben onun minik ellerine yavrumm hastanedemi yattınız peki??
kusura bakma evde misafir vardı ve gidip gelmeler çoktu herşeye fransız kaldım, kk ya çok az geldim sizde farkındasınız sanırım...

çok şükür daha iyi oluyorum... eşimin iznine göre ayarladık mevlüdümüzü... hatta kurban da kesicez inş... burda kimsemiz yok orda eş dostla beraber yapıcaz inş....

çok şükür daha iyi oluyorum... eşimin iznine göre ayarladık mevlüdümüzü... hatta kurban da kesicez inş... burda kimsemiz yok orda eş dostla beraber yapıcaz inş....

ne güzel, akika kurbanı herhalde iyi düşünmüşsünüz, eşin nereli canım??

yok canım yatmadık burdaki sağlık ocagından iğnelerini yaptırdık her gün bide hastanede yatsak psikolojim iyice çökerdi heralde berbat bi ortam çünkü koridorlar hep ellerinde kollarında serum baglı çocuklarla doluydu çok şükür atlattık, evet ya baya oldu seni görmeyeli sen nasılsın bebiş nasıl diğer fıstıklarla birlikte yürütmek zor oluyomu ?

evet çocukları o halde görmek cidden insanı bitiriyo,
çok şükür iyiyiz, walla 2 gündür yanlız kaldık canım, annem burdayken sağolsun yemeğimizi-kahvaltımızı hallediyordu,
ama çok zor olmuyo şükürler olsunki, Allah dağına göre lar verirmiş ya....bende bi sakinlik, bi dinginlik...yemeğimide yapıyorum, temizliğimide...
çocuklara hiç kızmıyorum, herşey iyi gidiyor rabbime şükürler olsunki....herkese dua ediyorum kolaylaştırsın diye, onun dışında büyük kızımın tahlilleri devam ediyo, inanıyorumki oda güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…