- 23 Haziran 2010
- 3.479
- 5
valla emme süreleri uzayınca da sıkıntı oluyor. bu ara bizimki bazen 1 saat kalıyor, çektiğim an yaygarayı koparıyor, sırtım, boynum tutuluyor. sanırım beni yalancı emzik gibi kullanıyor:))benimkide sürekli uyuyo ya uyanıyo uyanık kalıyo memeyi ağzına alır almaz uyuya kalıyo yada 5 dk. emip uyuya kalıyo uyandırmak için yapmadıgımız şey kalmıyo tık yok bi kaç saat sonra kendisi uyanıyo yine 5 dk emiyo uyuyo şu 15-20 dakikalık emme süresini tamamlayamadık bi türlü inşallah zamanla uyuma süresi azalı yoksa kilo alamıycak doğru dürüst ...
olsun canım sonunda batıya taşınmak var onu düşün rahatla :) bende burdan gitmeyi iple çekiyorum seneyede biz gideri inşallah ...
evet daha çok huy değiştirirler. yine de çok iyi ama oğluşum. gazını falan kendisi çıkarıyor çok şükür. emzirdikten sonra çıkarmıyorum genelde gazını o kendi kendine hallediyor sağolsun:)) inşallah böyle gider. seninki de bekler anneannesini, bak keyfi yerindeymiş paşanın:)canım zamanla huyları değişiyormuş, yesinler o bıcırığı yaa:)) canım doktor son gün 7 temmuz dedi, o zamana kadr beklicez ama benim karnım hiç aşağı falan inmedi, beyfendi halinden çok memnun, valla aslında ben de memnunum annem cuma sabah burda olacak, o gelene kadar gelmesin de :))
ben arada veriyorum ama almıyor genelde. ben de ısrarcı olmuyorum, hala kararsızım verip vermeme konusunda. şimdi annem var idare ediyoruz ama sonra vermek zorunda kalırım sanırım.kızlar bişey sorcam,
bebeklerinize yalancı meme verecek misiniz?
slm kızlar benim bu saatlerde duru kucağımdan inmiyor . sürekli emmek dolaşmak istiyor. allahtan annem geldi de biraz rahattladım. akşam olunca BÖYLE OLUYOR. gazımız oluyor yeşil kaka yapıyor. sizlerde ne durumlar..
yerim o duru'yu ben. bizimki de alıştı kucağa, gündüz uyanıkken sürekli emmek istiyor. ama uyudu mu iyi uyuyor bizimkinin kakası sapsarı. hastanede yatarken yeşildi, üşütmüştür.