Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) valla unutmuşum onu yazdığımı :))
eczaneden aldm ben ilacı canım... düğünden 10 gün önce içmeye başlıyorsun...ilacı ne zaman içmeyi bırakırsan bıraktıktan 3-4 gün sonra adet görmeye devam ediyorsun... ilacın adını hatrlamıyorum ama ecz. gidip adet geciktirici istersen verirler...
kızlar, dr unuz bebek için devit-3 (d3 vitamini) yazdı mı sizede doğumdan sonra ? 15 günlük olunca kullanılmaya başlanıcakmış. benden başka kullanan varmı ?
kızlar, dr unuz bebek için devit-3 (d3 vitamini) yazdı mı sizede doğumdan sonra ? 15 günlük olunca kullanılmaya başlanıcakmış. benden başka kullanan varmı ?
anaaa çıkmış sevi, burcu nasılsın canım hala doğurmadınmı kız :) şafak ne zaman ...
yok doğmadı doğuramadım :) perşembe son. yatışım olcak perşembe duruma görede bakıcaz artık doğum yöntemine.
az kalmış canım inşallah istediğin gibi normal doğurursun biz doğuramadık bari sen doğur :) hadi perşembe hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman gelince fıstık kızının resmini koymayı unutma :)
Canım benim benin Ecedede aynısı var..ama ben sorun diye düşünmedim...karnı emzirirken gurul gurul yapıyo..annem normal emiyo karnına süt gidiyo sonuçta dedi..bagrsaklarından geliyo gibi geliyo banada...ama bence normal..hepimizde var sonuçta..gaz çok fena yaaa napıcam doktora soruç bi damla falan isticem yaaa:44:
Canım Humana Still teayi hergün günde 2 kere içiyorum aralıksız..ama bebişim çok gaz sancısı çekiyo.hiç faydası yok(
kızlar ya kızımın gözleri kızardı. damlasını da kullanıyoruz düzenli bi şekilde. dün doktorda gördü, vücut emer onu dedi ama öyle kırmızı kırmızı görünce kötü oluyorum. sizin bebişlerde böyle bişey oldu mu???