2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biraz olsun içim rahatladı senin kızı hastaneye yatırmışlarmıydı peki ? solunum sıkıntısı korkutuyor beni bide üzüntüden sanırım sütüm çok azaldı bi kaç damla geliyor bitiyor yetmesi mümkn değil bebekde emmiyor zaten sürekli uyuyo gözünü açamıyor ( Allahım nolur değeri düşmüş olsun nolur iyileşsin...
ayy canım benim ya allah sana kolaylık versin gerçekten işin çok zor ben bitanesine zor yetişiyorum göğüslerim yara oldu bile daha üç günlüğüz.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
ne zaman doğurdun canım kaçırdım ben ? nasıl oldu doğumun ?

sağol tatlım benim sıpa durdu durdu tam gününde doğdu evet normal doğum oldu canım çokda zor olmadı ama biraz dikişlerim var onlar sızlıyo arada o kadar

sağol tatlım benim sıpa durdu durdu tam gününde doğdu evet normal doğum oldu canım çokda zor olmadı ama biraz dikişlerim var onlar sızlıyo arada o kadar

eee olcak o kadar bacım maşallah sübhanallah ne güzel normal normal doğurmuşsun... Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsn inşallah...

günaydın kızlarr özellikle doğuramayanlar nabersiniz? kimsecikler yok doğurmaya mı gittiniz? bende hala tık yok. akşam çok yokladı kızım ama mslf sabaha bi şey kalmadı.

gunaydın kızlar bayılacam artık sabahın 4. beri ayaktayım

uyumuyor kızım gece kalkayım derken ayagımı orta sehpa ya vurdum allahtan derıydı hafıf sıyrıldı

yorgunluktan yuzüme gözüme uçuk attı

sabah esım ıse gıdıyor adamı yolcu bıle edemedım tabı ben ayakta kumsal kucagımda zombi gıbı sac bas elektrıklenmıs kabar kabar ben aynen boyleyım :90:

Son düzenleme:
günaydın kızlarr özellikle doğuramayanlar nabersiniz? kimsecikler yok doğurmaya mı gittiniz? bende hala tık yok. akşam çok yokladı kızım ama mslf sabaha bi şey kalmadı.

günaydın canım iyiyiz, ben de son haftaya adım atmış bulunmaktayım en ufak bir sancı ve belirti yok :) perşembe günü günümüz doluyor, o gün doktor randevumuz var. doktor zaten bu hafta olmaz diyodu, benim de içime temmuzda olcak gibi doğuyor. bugün gittim bebişime bişeyler aldım yine, ben evde olsaymışım tüm paramı bebeğin cicilerine yatırırmışım heralde
bebişin şeker malzemeleri geldi hemen burcu, çok güzeller. çok ucuza geldi.tavsiye ederim canım.

amaniiin dışarı çıksın diye bekliyoruz sonra da bu hale geliyo işte :)))) en iyisi biraz daha kalsınlar

benimde perşembe final günü :) öyle yada böyle doğacak kızım. netten sipariş verdin dimi bebek şekerlerini?akşam bizde baktık nete pek beğenmedi eşim. bire bir görüpte öyle alıcaz büyük ihtimal.

hayırlısı canım ya, inşallah istedğin gibi normal doğum olur.
malzemeleri sipariş verdim, kendim yapıcam. hazır olanların fiyatlarını bana çok geldi 2,25 lira olan vardı mesela.benim yapacağımın maliyeti 60 kuruş olacak. diyorum ki acaba ücretsiz izin alıp bu işe mi girişsem doğumdan sonra

iyi fikir :) benim oturupta yapacak zamanım kalmadı. bu konuda biraz gevşek davrandım. mlsf hazır alıcaz. çok almıycam zaten. 30 tane falan alıcam şimdilik. mevlüte çok alıcam o zaman belki netten sipariş veririm.

günaydın merve nasılsın bebişin nasıl? doğumunu anlattın mı normal yapmışsın sanırım tebrik ederim nasıldı bahsedermisin biraz?

günaydın merve nasılsın bebişin nasıl? doğumunu anlattın mı normal yapmışsın sanırım tebrik ederim nasıldı bahsedermisin biraz?

günaydın canım sağol biz iyiyiz kızım uyuyo şuan doğumum kolay oldu 2 defa ıkındım 2. de çıktı kızım ama çıkarken biraz alt tarafı yırttı dikiş falan atıldı şimdi hiç bişeyimiz kalmadı arada bi sızlıyo ama olsun o kadar da demi
sen nasılsın seninde yaklaştı normal mi düşünüyodun sezeryan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…