- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
biraz olsun içim rahatladı senin kızı hastaneye yatırmışlarmıydı peki ? solunum sıkıntısı korkutuyor beni bide üzüntüden sanırım sütüm çok azaldı bi kaç damla geliyor bitiyor yetmesi mümkn değil bebekde emmiyor zaten sürekli uyuyo gözünü açamıyorAllah korusun canım aklına kötü şeyler getirme, Kızım bebekken kanda crp yüksek çıktı, kaç aylıktı hatırlamamıyorum ama çok çok başımıza geldi büyüyene kadar, mesela dizanteri oldu okula giderken onda da CRP yükseldi, yani enfeksiyonlarda hep yükseliyor ama tabi sizin durumu bilemem, yenidoğanda farklıdır herhalde durum ama ben dün rahatla diye yazdım düşün bizim o 150 lerdeki değer bile kısa sürede normale dönmüştü , inşallah sizinde hemencecik düşer değerleri , zaten sende şu anda antibiyortik tedavisi yapıyorsun sıkma canını.. Canım birde netten bakma sen onlar hep en kötüsünü söylüyor, benim doktorum kesinlikle netten araştırma yapma diyor.. Sen gönlünü ferah tut, dualarımız seninle..
ne zaman doğurdun canım kaçırdım ben ? nasıl oldu doğumun ?ayy canım benim ya allah sana kolaylık versin gerçekten işin çok zor ben bitanesine zor yetişiyorum göğüslerim yara oldu bile daha üç günlüğüz.. allah hepimizin yardımcısı olsun..
iyi gibiyim canım eşimle konuştuk biraz gönlümü aldı... çarş.günü annem gidiyor 20 gün dolmuş oluyor napcam bilmiyorum valla... çk kötüymüş bu süreç ya.(
yakamozcum çk çk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim acil sifalar versin...
mervenesli hayrılı uğurlu olsn bebeğin maşallah normal doğum yapmışsın çok özendim valla :))
Fatmacım Rabbim sabır ihsan eylesin sana ve eşine... Umarm inşallah en kısa zamanda gene bir evlat sahibi olursunuz da bu acıları bastırırsınız...
sağol tatlım benim sıpa durdu durdu tam gününde doğdu evet normal doğum oldu canım çokda zor olmadı ama biraz dikişlerim var onlar sızlıyo arada o kadar
eee olcak o kadar bacım maşallah sübhanallah ne güzel normal normal doğurmuşsun... Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsn inşallah...
sağol canım
fatma girmiş bi ara ayy görünce yazısını bi tuhaf oldum yaa
benim küçük tospağa uyandı emziriyim yine gelirim görüşürüz
bnmki de uyanmak üzere, bi kahvaltı etseydim de öyle uyansaydı :))
günaydın kızlarr özellikle doğuramayanlar nabersiniz? kimsecikler yok doğurmaya mı gittiniz? bende hala tık yok. akşam çok yokladı kızım ama mslf sabaha bi şey kalmadı.
gunaydın kızlar bayılacam artık sabahın 4. beri ayaktayım
uyumuyor kızım gece kalkayım derken ayagımı orta sehpa ya vurdum allahtan derıydı hafıf sıyrıldı
yorgunluktan yuzüme gözüme uçuk attı
sabah esım ıse gıdıyor adamı yolcu bıle edemedım tabı ben ayakta kumsal kucagımda zombi gıbı sac bas elektrıklenmıs kabar kabar ben aynen boyleyım:90:
günaydın canım iyiyiz, ben de son haftaya adım atmış bulunmaktayım en ufak bir sancı ve belirti yok :) perşembe günü günümüz doluyor, o gün doktor randevumuz var. doktor zaten bu hafta olmaz diyodu, benim de içime temmuzda olcak gibi doğuyor. bugün gittim bebişime bişeyler aldım yine, ben evde olsaymışım tüm paramı bebeğin cicilerine yatırırmışım heralde
bebişin şeker malzemeleri geldi hemen burcu, çok güzeller. çok ucuza geldi.tavsiye ederim canım.
amaniiin dışarı çıksın diye bekliyoruz sonra da bu hale geliyo işte :)))) en iyisi biraz daha kalsınlar
benimde perşembe final günü :) öyle yada böyle doğacak kızım. netten sipariş verdin dimi bebek şekerlerini?akşam bizde baktık nete pek beğenmedi eşim. bire bir görüpte öyle alıcaz büyük ihtimal.
hayırlısı canım ya, inşallah istedğin gibi normal doğum olur.
malzemeleri sipariş verdim, kendim yapıcam. hazır olanların fiyatlarını bana çok geldi 2,25 lira olan vardı mesela.benim yapacağımın maliyeti 60 kuruş olacak. diyorum ki acaba ücretsiz izin alıp bu işe mi girişsem doğumdan sonra
günaydın merve nasılsın bebişin nasıl? doğumunu anlattın mı normal yapmışsın sanırım tebrik ederim nasıldı bahsedermisin biraz?