2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım sağol biz iyiyiz kızım uyuyo şuan doğumum kolay oldu 2 defa ıkındım 2. de çıktı kızım ama çıkarken biraz alt tarafı yırttı dikiş falan atıldı şimdi hiç bişeyimiz kalmadı arada bi sızlıyo ama olsun o kadar da demi :KK1:
sen nasılsın seninde yaklaştı normal mi düşünüyodun sezeryan mi?

geçmiş olsun canım. o kadar olur gayet normal. benim de yaklaştı ama hiçbi belirtimiz yok henüz:) oğlum yerinden memnun :)
ben normal istiyorum canım o yüzden beklemedeyim. hayırlısı bakalım :)

sağol teyzesi tutsa takıcam ama tutmuyo :KK1: çok ince telli saçları

biraz daha bekliycez o zaman. benim kızımın saçları çok azdı şimdi iyice dökülmeye başladı:))

birde canım yaaa böyle kısa kollumu giydiriyosun bebişi. bende istiyorum ama kırkı cıkmaadan olmaz diyo annemler korkuyoruz üşütücez diye:))

geçmiş olsun canım. o kadar olur gayet normal. benim de yaklaştı ama hiçbi belirtimiz yok henüz:) oğlum yerinden memnun :)
ben normal istiyorum canım o yüzden beklemedeyim. hayırlısı bakalım :)

aslında benimde bi belirti yoktu ayın 15 inde kontrolüm vardı ve benim gece kasıklarım ağrıyodu herzamanki gibi neyse kontrolde nst ye bi girdim sancılar kağıda dizildi ama benim hiçbişeyim yok nst bitti dr uma gösterdim dr şaşırdı alttan muane etti açıklık 2 cm sen bide doğum yapacağın hastaneye git dedi oraya gittim hemen yatış yapıp suni sancı vericeklerdi ama ben yatmadım sancımı bekliyim dedim çıktık hastaneden çarşıda bayaa bi yürüdük pestilim çıktı ama açıklığım yine olmadı eve geldik akşam tekrar yürüyüş yaptık artık yavaş yavaş geliyodu sancım eşime dedim hazır ol gidebiliriz diye o zaten dünden hazır garibim gittik hastaneye yatışımı yaptık 11 de falan yatış yapıldı sabah 04:30 da 3700 gr kızım doğdu

işte benim küçük tospağaaaaam ilki hastaneden diğeri dün çektim
Eki Görüntüle 215469 Eki Görüntüle 215470
canım çok şeker maşallah :))Allah nazarlardan saklasın, sağlıklı uzun bi ömür versin..

yaa sorma doğduğunda şok oldum bi baktım simsiyah saçlar dedim bu benim kızım mı gerçekten :KK53:

benim annem de ben doğduğumda oyle şok olmuş simsiyah saçlarım varmış annem sapsarı karadenizli, ya demiş bu kız kapkara mı olacak:)) benim saçlar tamamen dökülmüş yerine sarı saçlar çıkmış :)) hala açık kumral saçlarım :)

aslında benimde bi belirti yoktu ayın 15 inde kontrolüm vardı ve benim gece kasıklarım ağrıyodu herzamanki gibi neyse kontrolde nst ye bi girdim sancılar kağıda dizildi ama benim hiçbişeyim yok nst bitti dr uma gösterdim dr şaşırdı alttan muane etti açıklık 2 cm sen bide doğum yapacağın hastaneye git dedi oraya gittim hemen yatış yapıp suni sancı vericeklerdi ama ben yatmadım sancımı bekliyim dedim çıktık hastaneden çarşıda bayaa bi yürüdük pestilim çıktı ama açıklığım yine olmadı eve geldik akşam tekrar yürüyüş yaptık artık yavaş yavaş geliyodu sancım eşime dedim hazır ol gidebiliriz diye o zaten dünden hazır garibim gittik hastaneye yatışımı yaptık 11 de falan yatış yapıldı sabah 04:30 da 3700 gr kızım doğdu

valla canım tebrik ederim 3700 e hemen iri bebek deyip sezeryana alıyolar, sen çok iyi yapmışsın. kendi sancılarını da beklemişsin en güzeli..inşallah bana da nasip olur kendi sancılarımla normal bi doğum...benim kasıklarda falan da hiç ağrı yok. arada bi adet ağrısı gibi karnım çok hafif ağrıyo ve hemen geçiyo.

biraz daha bekliycez o zaman. benim kızımın saçları çok azdı şimdi iyice dökülmeye başladı:))

birde canım yaaa böyle kısa kollumu giydiriyosun bebişi. bende istiyorum ama kırkı cıkmaadan olmaz diyo annemler korkuyoruz üşütücez diye:))

canım antalyadayım ben o yüzden giydiriyorum malum çok sıcak burası ilk 3 gün falan uzun kollu giydirdim ama şimdi çıtçıtlı body ile duruyo

işte benim küçük tospağaaaaam ilki hastaneden diğeri dün çektim
Eki Görüntüle 215469 Eki Görüntüle 215470

anammmmmmmmm masallah kız kurban olurum bacım k.bakma hayırlı olsun dıyemedım benım kız durmuyor bır cıkıp bır gırıyorum gırdıgım zamnda senı bulamıyorum allah analı babalı buyutsun canımmmmmmmmmm :KK69::KK69:

ayrıca benım cızelgemı de yaparmısın sole ticker cıceklı olsun kız karakterı degısmesın BU COK SADE OLDU :KK50: yazı olarakta uste kumsal'ım hayatımıza hos geldin bebeğimm.. altada kumsal'ım 3weks 3days old ıste tabı musaıtsen canım :))

Son düzenleme:
canım çok şeker maşallah :))Allah nazarlardan saklasın, sağlıklı uzun bi ömür versin..

sağol canım benim

benim annem de ben doğduğumda oyle şok olmuş simsiyah saçlarım varmış annem sapsarı karadenizli, ya demiş bu kız kapkara mı olacak:)) benim saçlar tamamen dökülmüş yerine sarı saçlar çıkmış :)) hala açık kumral saçlarım :)

benim eşimde bende sarışınız ama ikimizde doğduğumuzda aynı kızımız gibi saçlıymışız. şuan benim kızında dökülüyo saçları yerine sapsarı saç gelicek galiba :KK1:

valla canım tebrik ederim 3700 e hemen iri bebek deyip sezeryana alıyolar, sen çok iyi yapmışsın. kendi sancılarını da beklemişsin en güzeli..inşallah bana da nasip olur kendi sancılarımla normal bi doğum...benim kasıklarda falan da hiç ağrı yok. arada bi adet ağrısı gibi karnım çok hafif ağrıyo ve hemen geçiyo.

evet hemen sezeryana alıyolar dediğin gibi bide benden önce yatış yapanlar benden kaç saat sonra doğum yaptılar allahtan beklemişim kendi sancımı onlar hala bekliyolardı.
inşallah sende normal doğum yaparsın canım

anammmmmmmmm masallah kız kurban olurum bacım k.bakma hayırlı olsun dıyemedım benım kız durmuyor bır cıkıp bır gırıyorum gırdıgım zamnda senı bulamıyorum allah analı babalı buyutsun canımmmmmmmmmm :KK69::KK69:

ayrıca benım cızelgemı de yaparmısın sole ticker cıceklı olsun kız karakterı degısmesın BU COK SADE OLDU :KK50: yazı olarakta uste kumsal'ım hayatımıza hos geldin bebeğimm.. altada kumsal'ım 3weks 3days old ıste tabı musaıtsen canım :))

sağol tatlım olsun önemli diil ha şimdi ha sonra ne farkeder cümlemizinkini allah analı babalı buyutsun bacım
yapiyim canım tarih kaçtı kız unuttum ben :KK37:

kızlar benim galiba az önce nişanım geldi suyum da azar azar geliyo ....
az önce yataktan kalkarken ılık bi şey aktı gibi oldu hemen tuvalete gittim tabi sarı bi sıvı kötü kokulu değil ama kilodumu batırcak kadar sonra da sümüğümsü kanlı bi akıntım oldu karnım ağrıyo yanlız adet ağrısı gibi aynı afedersiniz biraz ishal de olmuşum altıma ped koydum...karışık anlattım biraz ama sizce gideyim mi doktora hemen yoksa biraz bekleyeyim mi sancılarımın artmasını?şu an dayanılmayacak bişey yok...suyum birden boşalmadı ped dolduracak kadar anca...offf gerçi gelen suyum mu onu da bilmiyorum ki...insan acemi olunca...ne zormuş yaaa...karnım sertleşiyo bu arada...ve hala karnım yukarıda benim aşağı inmemişti zaten ...bana acil cevap yazın lütfen...

X