2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar ben geldimmm....bugün doktorumdaydım nstde sancım çıktı duzenlı aralıklarla ve 39+3üm doktorum sancın var görunuyor dedi muayenede ettı 2cm açıklık var ve ıstersen sunı sancı verelım bugun yatısını yapalım dedi ama benım aklıma yatmadı 2cm açıklıkla sunı sancı çok canım yanar ve okadar sancıyı cekıpte sonunda sezeryana gırmek var oyuzdende kabul etmedım 27si son gunum çünkü,ozamana kadar bekleyecegım belkı kendım sancım gelır,sizce doğrumu karar vermişim kızlar?

yernde olsam bende beklerdm cnm gunumu..benm dr nstye filan girmemi istemıo eskide kaldı onlar dıo hiç grmedm daha acile gttigimn dısında yani rutın kontrollerde..alttan muayenede etmıo ne durumdayım bilmıom :)sadece bnm mink kızım 3 haftadan beri kanala yerleşmiş durumda onu biliorum :)

benim bugün son günüm 40 bitti. ama 1 hafta daha bekleme kararı aldık. vee dr bol bol yürü dedi.

benim artık yürümekten canım çıktı valla ama hala tık yok ve artık hiç dikkat de etmiyorum hareketlerime ağır kaldırıyorum ev işi yapıyorum ama ı ıh

mrb kızlar ben geldimmm....bugün doktorumdaydım nstde sancım çıktı duzenlı aralıklarla ve 39+3üm doktorum sancın var görunuyor dedi muayenede ettı 2cm açıklık var ve ıstersen sunı sancı verelım bugun yatısını yapalım dedi ama benım aklıma yatmadı 2cm açıklıkla sunı sancı çok canım yanar ve okadar sancıyı cekıpte sonunda sezeryana gırmek var oyuzdende kabul etmedım 27si son gunum çünkü,ozamana kadar bekleyecegım belkı kendım sancım gelır,sizce doğrumu karar vermişim kızlar?

bence çok doğru karar vermissin canım şu suni sancı çok zormuş

saol cnm amin hayırlısı artık bakalım nolcak şmdi olmazsa gitcemz yerde olur inş ama yınede hayrlsıı..walla bende dusunmuo deilm yani ama beklıcem sonuna kadar bu kadar bekleyıp sezeryan olmak zor tabi ole olcanı bilsek daha erken ddogum yapardık..sen de dpgum yaparsan en son dogum yapan ben olcak heralde :KK9:

aynen canım bu kadar bekledik sezaryen olucaz ona yanıyorum. 3 günüm var ama benim pek umudum kalmadı. hayırlısı ne yapalım..

benim artık yürümekten canım çıktı valla ama hala tık yok ve artık hiç dikkat de etmiyorum hareketlerime ağır kaldırıyorum ev işi yapıyorum ama ı ıh

aynen canım bu kadar bekledik sezaryen olucaz ona yanıyorum. 3 günüm var ama benim pek umudum kalmadı. hayırlısı ne yapalım..

ole walla naplm bzmkilern yeri rahat pk niyetleri yok herhal gelmeye:KK52::KK52:

herkes heyecanla beklemede kızlar :KK66: yere oturup kalkın bacaklarınız hafif açık bence yararı var gibi geldi dün yapmaya başladımda ama 20kere sabah akşam ;p

Son düzenleme:
herkes heyecanla beklemede kızlar :KK66: yere oturup kalkın bacaklarınız hafif açık bence yararı var gibi geldi dün yapmaya başladımda ;p

yok anacım oturdun mu kalkmak ne mümkün :) ama bi dr a gidin şöyle bi okka eliyle karıştırsın sizi bak o zaman görün ağrıyı sancıyı açılmayı:KK52::KK52::KK52:. ben berbatım sabah beri. ne kasılma ne kasılma. inşlh bu kasılmalarla doğuma giderim.:KK64::KK64::KK64:

herkes heyecanla beklemede kızlar :KK66: yere oturup kalkın bacaklarınız hafif açık bence yararı var gibi geldi dün yapmaya başladımda ama 20kere sabah akşam ;p

walla cnm ewi toplarken ister istemez o hareketi oakdar cok yaptım ki hiç bişicik olmadı gelemyınce gelmıo :KK53:

yok anacım oturdun mu kalkmak ne mümkün :) ama bi dr a gidin şöyle bi okka eliyle karıştırsın sizi bak o zaman görün ağrıyı sancıyı açılmayı:KK52::KK52::KK52:. ben berbatım sabah beri. ne kasılma ne kasılma. inşlh bu kasılmalarla doğuma giderim.:KK64::KK64::KK64:

inş kız doğur artık :) bne bilim anacım birinize olmazsa birinize olur sölim dedim ;p o zamn bi hafta daha beklicem ben çarşamba karıştırcakk ;ppp

X