- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
emziriken bebeğimin çenesi titriyor çok üzülüyorum sizinkilerde varmı kızlar
bişi olmaz canım benimki çk sinirlendiğnde titriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişi olmaz canım benimki çk sinirlendiğnde titriyor
Allah Allah niye acaba ki? ben yaşamadım yle bi sorun canım.emziriken bebeğimin çenesi titriyor çok üzülüyorum sizinkilerde varmı kızlar
ah canım yaa, kız geceyi demedim ki... gece 1 de emzirdim uyuttum, 3 te uyandı, 4,5 a kadar emdik uyuduk uyandık,alt değiştik, dayanamadım, annemin yanına götürdüm, anne uyut dedim, gittim yattım :)) sabah 8 gibi getirdi annem odaya, acıkmış ağzını ayırıyo sağa sola, emzirdim, 9 u buldu uyutmamız, 11 de uyandı,,,, vs vs vs... geceleri çok zor oluyo, kucağımda oturduğum yerde esnemekten gözlerimden yaşlar akıyo. bu süreç ne zamana kadar sürecek acaba :)))))))uyumadı ezgi çok zor bi geceydi ohhhh 11 de uyanmışşşşş zilli zarife
3 saatlik uykuyla hepinize merhaba kızlar
bircem ve ebrum fmg güle güle büyütün Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun biz sarılığı hafif atlattık ama böbreklerinde problem oldu bi gece hastanede kaldık 18 saat çişini yapamadı küçücük eline serum taktılar 3 ünite serum aldı bunu atlattık sonra kalbindeki üfürüm problemini öğrendik allah kimseye geçmeyecek dert vermesin
Sevgili gulsum, tesadufen gorunce yazdiklarini yazmak istedim sana. Ben yaralarimi gecirdim sonunda. Iki hafta ellerimi isirarak emzirdim. Acidan bayilma geliyordu resmen. Simdi sana cozumumu onerecegim. Elinde var mi bilmiyorum, ben aventin gogus kalkanlarini aldim. Icinde 4 kapak var, ikisinde delikler var. Delikli olanlari kullandim. Her emzirme sonrasi gogus uclarima madecasol ve bepanthene kremi yedirdim. Kapaklari taktim. Emzirmeden hemen once hangi gogsumu vereceksem muslugun altinda ilik suyla guzelce yikadim. Emzirdikten hemen sonra yine krem karisimini surdum ve kapagi taktim. Bunu her seferinde yaptim hic usenmeden, gece de dahil. Mememi yikayana kadar agliyordu kizim ama beklettim. 3-4 gune kalmaz farki gorursun. Meme uclarim simsiyahti kabuktan. Simdi ilk 1-2sn aciyor gibi oluyor hemen geciyor. Ilac surmeyi gunde 2-3 sefere dusurdum artik. O da gecti gececek. Dilerim emzirmen iskenceden keyfe donussun. Icim acidi yazdiklarini okuyunca. Cok zordur, bilirim. Gule gule buyut minigini.kızlar ben de lohusa depresyonu yaşıyom galiba... akşam altını alırken çok ağladı durmadı, ben de başladım ağlamaya, kızdım biraz da bebişe... sonr a emerken çok acıyo göğsüm, bi de oğlum çekiştirerek emiyodu, kızdım yine aldım ağzından göğsümü... bi de emerken inliyodum ağlıyodum, o da ağlar gibi yaptı içim acıdı.. halbuki emerken çok huzurlu oluverirdi... sonra sana demedim kuzum diye bi de ona ağladım.... göğsüm daha kötü oldu sanki, 3 haftayı geçti, bi tüp lansonih bitti, bi işe yaramadı.... şimdi mustelanınkini kullanıyom, inş o iyi gelir
o zaman minnaktı canım 2500 dü son iki hafta 3.200 e çıktık son kontrolde 3.400 dedi ama 3.250 doğdu çok şükür iyi kilosu :)ne bileyim bacım geldiğimde online gözüküyordun, ben msjı yazdım 2 dk sonra kayboldun ((
yakamozcum maşallah tombik tombik kız doğurmuşsun bi de minnak diyip durdun :)) çok tatlı Allah bağışlasn
benim doğumdan sonra 9 kilom gitmiş e malum 20 kg almıştım 11 kg bana kaldı şişlik diye yorumluyorum umarım öyledir annem zayıflıyorsun diyip duruyor inşallah bakalım, adet görmeydi emzirmeydi 5 kg da öyle gitse gerisi umrumda değil
sağol canım. size de geçmiş olsun. dediğin gibi daha büyük dert vermesin Allah.
yakamozzzz fıstık kızını gördüm, çok tatlı maşallah
benden baska doguramayan war mı:26:benmki bu gidşle temmuzu bulcak herhal:) yakamoz sende dogurmussun masallh kızına nazar degmesn..ezgm de dogurmus baska kmler dogrdu bayadr gireömıom
daha ben de doğuramadım canım çatlamak üzereyim. pazar son gün.. burda herkes doğurmuş nerdeyse tam tahmin ettiğim gibi Allah doğuran hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.. moralim bozuluyor girmiyorum ben de herkes artık bebişini konuşurken ben hala karnım burnumda dolaşıyorum.. bakalım ne zaman sonlanacak bu bekleyiş...
bnmde p.tesi son gun cnm bakalım nolcaK ya bide taynciyiz 29 unda yola cıkmamz lazım nollcak benm halım
benden baska doguramayan war mı:26:benmki bu gidşle temmuzu bulcak herhal:) yakamoz sende dogurmussun masallh kızına nazar degmesn..ezgm de dogurmus baska kmler dogrdu bayadr gireömıom
valla haftasonu da doğmazsa pazartesi sezaryene giriyorum ben doktorumla ortak kararımız bu. zaten zaman yaklaştıkça da normal doğum korkusu fazlalaşıyo.. bi yanım da sezaryen oliyim kurtuluyum diyo ama sonra diyorum bu kadar bekledim inş. normal doğum olur ay çok karışığım bilmiyorum..
Allah yardımcın olsun canım yaa tayin işin kötü olmuş
valla haftasonu da doğmazsa pazartesi sezaryene giriyorum ben doktorumla ortak kararımız bu. zaten zaman yaklaştıkça da normal doğum korkusu fazlalaşıyo.. bi yanım da sezaryen oliyim kurtuluyum diyo ama sonra diyorum bu kadar bekledim inş. normal doğum olur ay çok karışığım bilmiyorum..
Allah yardımcın olsun canım yaa tayin işin kötü olmuş
canım hemen herkes doğurdu gibi, benim bildiğim bi sen bluebottle denizsuray smfzll kaldı başka bekleyen varmı bilmiyorumbenden baska doguramayan war mı:26:benmki bu gidşle temmuzu bulcak herhal:) yakamoz sende dogurmussun masallh kızına nazar degmesn..ezgm de dogurmus baska kmler dogrdu bayadr gireömıom
Bende bi kitap var bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler bunla ilgili de yazmışlar aynen yazıyorum...Bebeğinizin çenesinin titremesi güçlü sevgi duygularınızı titreten doğumsal bir özellik gibi görünse de aslında sinir sisteminin, tıpkı akranlarındaki gibi yeterince olgulaşmadığını gösteren bir belirtidir..Ona gereksindiği sevgiyi gösterin ve sürdüğü sürece bu çene titremesinin keyfini çıkartın;fazla uzun sürmeyecek...Umarım yarımcı olmuştur