2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapıyorum yürüyüş inşlh bi faydasını bundan sonra görürüm. rabbim gönlüme göre versin.

inşallah inşallah. öyle bi şey ki sanki sezeryan olunca bebeğimi sevmicekmişim gibime geliyo. psikolojim bozuldu valla.

aaaa neden öyle düşünüyorsun cnm..sezeryana öcü gözüyle bakma..gerekli görülürse bebeğinin ve senin sağlığını riske atmamak için mecbur sezeryan olacaksın..topicte çok kişi keyfi sezeryan oldu..çoğunluk da memnun..normal olsa daha iyi ama olmazsa da hiç psikolojini bozma..sonuç güzel olacak bebeğine kavuşacaksın..

ben de öyle canım çok merak ediyorum :)) minik totosunu karnımdan dışarı çıkarıyor bazen çok gülüyorum :) bi çıksın da ısırcam onu ısırcam:)))) ay bi de gün belli olunca dha da heyecanlı. ben de çarşamba günü doktora gidicem bakalım açılma ya da sancı var mı..

yapıyorum yürüyüş inşlh bi faydasını bundan sonra görürüm. rabbim gönlüme göre versin.

günde 1-1,5 saat yürürsen çok faydasını görürsün. amin hepimizin...

benimki de sağdan ayağını çıkarıyor sürekli:)bi doğsun ben de ısırcam o ayakları:))benim göbek aşağı indi baya cnm biliyor musun..çok iliginç:)ya da bedenim uzun olduğu için bana öyle geliyor:)

ne bilim işte öyle düşünüyorum. zaten keyfi sezeryan olanlara kıza kıza bende sezeryana kaldım allah ım inşallah bana normal doğumu nasip eder.

hadi ya, nefesin falan daha rahatlamıştır o zaman. ben de anlamıyorum canım ya inmişse bile bilmiyorum yani:))

ne bilim işte öyle düşünüyorum. zaten keyfi sezeryan olanlara kıza kıza bende sezeryana kaldım allah ım inşallah bana normal doğumu nasip eder.

canım keyfi sezeryana ben de kızıyorum, ama seninki olursa keyfi olmayacak ki.. çok düşünüyorsun bence. bi oluruna bırakırsan rahat edersin, şurda bi kaç günün kalmış tadını çıkarmaya bak. bebekler bizim en ufak stresimizi bile yaşıyorlar. o ne zaman gelmesi gerektiğini bilir, 40ı geçince niye risk oluyormuş bana çok saçma geldi, elbette risk artıyor ama 42ye kadar yolu olduğunu biliyoruz yani. doktorlar da bi alem...

Daha zamanın var stres yapma keyfini çıkar bence cnm:)hamilelikten sonra herkes bebeğe yöneliyormuş..en azından şimdi herkes bize ilgi alaka gösteriyor tadını çıkar..son nazlarlarını yap

evet dr lar bi alem haklısın. sezeryan yaptırırlarsa sezeryan başına haricen hastaneden ücret alıyorlar da ondan. ticaret resmen yani.

yok cnm yaa nefeste bir rahatlama yok..sürekli burnum tıkanıyor bir de..anlamadım nedense..benim karnım baya aşağıda yaa her an doğurabilirim gibi:)

kız ben hiç naz yapmasını bilmem ki :):79::79::79:

aslında sana diyorum ama ben de hiç bilmem naz yapmayı:)eşim de diyor zaten nasıl bir hamilesin hiç aşermedin onu al bunu al demedin nazlanmadın üzmedin beni diyor:)ama o bazen bana karşı hassas davranıyor en azından küçük bir örnek yerden bir şey alırken eğilme sen ben alırım diyor o bile beni mutlu ediyor:)

evet dr lar bi alem haklısın. sezeryan yaptırırlarsa sezeryan başına haricen hastaneden ücret alıyorlar da ondan. ticaret resmen yani.

tabi bi de 15 dkda bitiyo işleri, gelip saatlerce takip etmek zorunda kalmıyolar..herşey ticari malesef.. ben sırf bunun için doktoruma devam ettim. normal doğumdan başka bşey demedi, hem de en başından itibaren yanında olcam dedi. hayırlısı bakalım, inşallah normal doğum nasip olur...

bende eşimin hakkını yiyemem. evin temizliğini o yapıyor. bi görsen benden bile güzel süpürüp siliyor. ben sadece yemek ve toz alma işine bakyıorum. :)

valla benimkide en başında söyledim normalciyim diye evet tabi seni destekliyorum senin istemen daha önemli dedi hep. ama yumurta kapıya sıkışınca sezeryancı oldu.

bende eşimin hakkını yiyemem. evin temizliğini o yapıyor. bi görsen benden bile güzel süpürüp siliyor. ben sadece yemek ve toz alma işine bakyıorum. :)

benimki sen sakın süpürüp silme akşam gelince ben yaparım diyor ama ben yine de yapıyorum..hem onu akşama kadar beklememek için hem de ona da üzülüyorum akşama kadar o da yoruluyor..onları hakkını ödeyemeyiz aslında..bizimle birlikte onlar da bu süreçte yoruldu..eşimi her arayışımda bir panik yapıyor anlatamam..ne oldu bir şey mi oldu diye cevap veriyor o da her an tetikte çalışırken bile akılları bizde aslında, onlar da şu an her şey olabilir diye stres yapıyorlar,korkuyorlar..

biz önceden hafta da bir yapıyoduk temizliği ama şimdi evdeyim eşim yokken azcık azcık yapıyorum. dediğin gibi onlarıda düşünmek lazım. :)

biz önceden hafta da bir yapıyoduk temizliği ama şimdi evdeyim eşim yokken azcık azcık yapıyorum. dediğin gibi onlarıda düşünmek lazım. :)

yarın ben de bir temizlik yapcam son kez..eğilip doğrulmak o kadar zor geliyor ki yere bir şey düşmesin diye dikkat ediyorum ama yine de düşüyor..mecburen yarın tek başıma yapıcam eğile doğrula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…