- 8 Aralık 2010
- 329
- 0
ay ne bilim ya doğurmasalar burda olurlardı mutlaka. demekki doğurdular. biz kaldık
bugün en az 3 kişi doğurdu o zaman:)darısı başımıza cnm:)çarşamba da ben doğurcam:)sen de bu haftasonuna kalmaz doğurursun bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne bilim ya doğurmasalar burda olurlardı mutlaka. demekki doğurdular. biz kaldık
bugün en az 3 kişi doğurdu o zaman:)darısı başımıza cnm:)çarşamba da ben doğurcam:)sen de bu haftasonuna kalmaz doğurursun bence..
bebeğimin göbeği nihayet gece altını değiştirirken elime geldi şuan daha huysuz ama
Burak kök söktürüyor bana çok huysuz napcam bilmiyorum kızlar (
bıtanede benım basımda güyaaa kızlar agır baslı olur zamburlu götüüü bacımm
ay dünür çok fena yaa napcam bilmiyorum doymuyor bi türlü acaba sütüm mü az diyorum ama maşallahı var... sürekli emmek istiyor göbeği düştü huysuzlaştı iyice..
kız aynııı benıkıde oburrr aman masallah dıyelımm ama iş güç temizlik yapmak hayal oldu neysekı annem pazara gerı gelecek nenem amelıyat oldu bugun gıtmek zorunda kaldı basında durmaya o kadar cıksın cıksınlar dıye dua edıoyoduk al ıste cıktılar
ablam diyordu öyle zaman gelecek ki biraz daha kalsaydı içerde nolurdu diyeceksin diye alıp geri sokasım var diyordu kendi oğlu için anammm çok fena benimki yaa bi de memeyi alamasın kıyamet kopuyor elim ayağıma dolaşıyor o an... senin göğüsler ne alemde bu arada bacım.?
iyileşmek uzere bacım cok sukur vallahı bende dıyorum az dahamı kalsaydın kızım dıe saga sola saga sola hızlı hızlı cevıryo kafayı memeyı alamadıgı zaman cıldıryo resmen bende şekil bu :90:
aynen yaa eşim çok gülüyor öyle yaptğı zaman nefes nefese kalıor memeyi emcek diye heyecandan hey Allah'm yaa :))
bızımde bugun ıstme testı yapıldı kulagının delıgı bayaa bır küçüktu cıhaz yanıt vermemıstı 15 gun sonraya randevu verdıler neyse gıttık kulaklar duyuyormus sukur hemsıre hemde benden ıyı duyuyor dedi
Bende henüz doğuramayanlardanım kızlar sizlerin günü doldumu acaba,ben 39+lardayım bugün itibariyle bugün
benim perşembe 40 bitiyo :) ama halaaaa tık yokkkkk
Blue nasılsın canm ne zamn doğum belli mi sende normal istiyodun dimi ?benm alttan alttan çok saccı giriyo ya dehşet bacak aram ağrıyo napsam ki benm gibi olan var mı dayanamıyorum bazen (
Bende henüz doğuramayanlardanım kızlar sizlerin günü doldumu acaba,ben 39+lardayım bugün itibariyle bugün
bendede tık yok