- 9 Haziran 2011
- 41
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimin göbeği nihayet gece altını değiştirirken elime geldi şuan daha huysuz ama
bebeğimin göbeği nihayet gece altını değiştirirken elime geldi şuan daha huysuz ama
selam kızlar doktordan geldim bebiş 3500 olmuş inmiş iyice aşağı rahim ağzı yumuşamış doktor her an açılma olabilir dedi yarın sabah bi daha bakıcak erken gel dedi belki de yarın doğuma girerim normal olacak inş.hayırlısı tabi dua edin baa
Selam kızlar,
Güzel ogluma hala kavuşamadım..hala yogun bakımda hergün eve ellerim boş dönüyorum durmadan aglıyorum hiç iyi degilim..ve ordaki cocukları ve hastalıkları gördükce günden güne moralim daha da bozuluyor..saglıklı dogan cocuklarınız için binlerce kez şükredin Allah'a öyle zor ki..hergün onları aglayarak mutsuz görmek..hiçbir cocuk hastaneye yakışmıyor..hele benimki minicik kahroluyorum..daha emzirmek ne kelime öpemedim bile oglumu...pompa yapıyorum sütüm kesilmesin diye ama bu sıkıntıyla kesilebilir heran..beni duyup görüp ve daha beterlerini düşünüp ufak tefek seyleri dert etmeyin kendinize..bebeklerinizin keyfini cıkarın..benim bütün heveslerim içimde kaldı..ne hamileligimi güzel gecirebildim ne dogumumu kutladım şimdide lohusalıgım kabus gibi geciyor..Allah beterinden saklasın..
hadi gözünüz aydın... düşene kadar içim gidiyodu, düşünce nasıl rahatlamıştım.. niye huysuzlandı acababebeğimin göbeği nihayet gece altını değiştirirken elime geldi şuan daha huysuz ama
bugün neden kimse yok topicte..kızlarrrr toplu doğuma mı gittiniz
merhaba canım nasılsın?
yakamoz doğuma gitti, bikaç arkadaş daha vardı. esergün ün sanırım nişanı gelmişti ağrıları başlamıştı. onun dışında suni sancıyla doğum yapacak arkadaşlar vardı. bugün hareketli yani:))
ben de evdeyim, öğlene kadar uyudum sonra da ders çalıştım. bebişime bebek şekeri malzemesi için sonunda sipariş verdim:))) bi türlü karar veremiyordum, eşimle seçtik tanesi 60-70 kuruşa falan gelecek baya hesaplı olacak hazırlara göre. sağolsun ezgi tavsiye etmişti burada.. kadın gelecekti yarın, işi çıkmış perşembeye gelecek. işte böyle..sen nasılsın?
merhaba canım nasılsın?
yakamoz doğuma gitti, bikaç arkadaş daha vardı. esergün ün sanırım nişanı gelmişti ağrıları başlamıştı. onun dışında suni sancıyla doğum yapacak arkadaşlar vardı. bugün hareketli yani:))
ben de evdeyim, öğlene kadar uyudum sonra da ders çalıştım. bebişime bebek şekeri malzemesi için sonunda sipariş verdim:))) bi türlü karar veremiyordum, eşimle seçtik tanesi 60-70 kuruşa falan gelecek baya hesaplı olacak hazırlara göre. sağolsun ezgi tavsiye etmişti burada.. kadın gelecekti yarın, işi çıkmış perşembeye gelecek. işte böyle..sen nasılsın?
slm cnm akşama güzel doğum haberleri alırız inşallahh:)ben de napim cnm uyku modundayım geceleri bir de sabah erken saatleri wc de diye uyanıp sonra uyuyamıyorum bir türlü..aklıma takıyorum doğum nasıl olacak heyecan basıyor:)onun dışında dün mevlüte gittim tüm gün dışarda olunca ayaklarım şişti yinebabetlerimin üstüne basarak geldim eve..şimdi de yükseğe kaldırdım ama inmedi şişisen nasılsın cnm?
bugün neden kimse yok topicte..kızlarrrr toplu doğuma mı gittiniz
bol su içiyorsun değil mi? su ödeme baya iyi geliyormuş. doğum sonrası ödem olursa da bol bol su öneriyorlar, aklında bulunsun canım...
valla evde olmanın tadını çıkarıyorum:) eşim geçen hafta evdeydi, bugün yalnız kaldım ama keyifli yani canım sıkılmadı:) şu malzemeler gelince de bebek şekerlerimi yapıcam.
tubi bebeklere bodynin altına bişey daha giydiriliyormu sen biliyormusun? ben body ve tulum giydirilir diye düşünüyorum. yoksa atlet falan mı almak gerek?
ahh ahh nerde kız bzde o şans. hele bi gitsek doğuma topluda gitmeye razıyım. ama tık yok. ctsiden beri bel ağrısı mahvetti beni ama tık yokkk.
Bol su içiyorum ama bakalım,doğuma kadar böyle şişip inecek galiba
cnm hastane çıkışı olarak vereceğim takımın içinde alttan çıtçıtlı atlet var üstüne de tulum yapmışlar..onu giydirirler hastanede..eve gelince de giydireceğin tulumun içine yine alttan çıtçıtlı atletlerden giydirirsin..yani ben öyle yapcam..yoksa üşür kuzucuklar:)
ahh ahh nerde kız bzde o şans. hele bi gitsek doğuma topluda gitmeye razıyım. ama tık yok. ctsiden beri bel ağrısı mahvetti beni ama tık yokkk.
evet body derken o alttan çıtçıtlıları kastediyorum aslında:))bi ondan bi de tulum güzel olur bence de..ay heyecanlanıyo insan bunları bile düşününce.. rüyamda uyanıyorum kardeşim ve eşim var diyolarki doğurdun, nasıl ya diyorum, kardeşim diyoki sezeryan yaptılar senin için iyi olmadı ama artık neyse, eşim de diyoki bebişin saçları sarı ve dik dik diyo :))) saçmasapa rüyalar görmeye devam :)))
canım cumaya kadar vakit varmış stres yapma bolca yürüyüş yap inşallah kendi kendine gelir velet:)))