2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deniz sen ne zamn doğum yapıcaksın ???

bir bilsem canım yaa

Kızları merak ettim acaba doğurdular mı yaa..Deniz neden yok acaba doğurdu mu:26:

yok canım doğurmadım daha yarın kontrrolüm var kısmetse bakalım ne diycek bağlantım yoktu bugün ondan giremedim

yakamoz gitmiş doğuma dün gece rüyamda esergün çok güzel doğum yapmıştı normal bugün gördüm nişanı gelmiş içime doğmuş şaşırdım darısı başıma

Allah sabır versin canım, beklemek çok zor oluyo :) bir an önce kavuşursun inş. miniğine

Kızlar benim bebekim bugün aşı oldu.. 1.ay kontrolü yapıldı...Büyümüş maşallah, doktor çok iyi buldu.. 7 cm. uzamış, 1250 gr. almış ... Çok sevindim biliyorsunuz benimki parmak kızdı.. Ama ortalığı bibirine kattı, valla sakinleştirmek çok zor oldu aşıyı da olunca..

doğuran kızlar hiç mi vakit bulupta gelemiyolar diyordum kiiiiii, cidden öyle oluyomuşşşşşşş

ee kolay değil canım dışardan göründüğü gibi olmuyodur kınamıyorum bende bakarsın hiç giremem siz yine iyi giriyosunuz arada

ayy koca kız oldu seninkisi maşallah nasılda geçiyor günler bir ay olmuş şaka gibi..

kusura bakma mervemmm cıkmak zorunda kaldım bırden cunki benım cimcime sultan kusmuss
anam benimki her emmeden sonra kusuyor kız

hey maşallah canım inş. bizimkilerde öyle olur :))

ne kadar doğmuştu ki ? yaaa acaba noldu yakamoz esergün ve diğerleriiii

ee kolay değil canım dışardan göründüğü gibi olmuyodur kınamıyorum bende bakarsın hiç giremem siz yine iyi giriyosunuz arada
uyandığı zaman emmesi alt değişmesi tekrar uyuması bazen 2 saati buluyo valla.

canım emzirirken başı vücudundan yukarda olması gerekiyomuş, dümdüz yatırma kucağına, ayaklarını aşağı doğru eğdir, kusması azalıyo. bi de benimkinin süt genzine kaçıyo bazen, emmeyi bırakıyo, 1 dk kadar yüzüme bakıyo, tekrar emmeye devam ediyo, ağzını falan büzüyo yaa

benmki kaç kere boğulma tehlikesi gçrdi kız ayy çok korkuyorum öyle olduğunda... gazını çıkartrsam sorun yok ama gaz çıkarmadan uykuya yatırırsam gece kusmuş oluyor, bugun üstümü batırdı hep

tamam bi dahakine bacaklarını aşağı salarım

emerken gazını çıkarıyo benimki genelde, bişiler de yapıyo. artık hep emdikten sonra değiştiriyoruz altını, sonra tekrar emmek istiyo, emzirirken de uyuyo, düzeni böyle kurduk
ha bu arada bugün sağlık ocağına gittik (babam, kızkardeşim, ben) ben dışarda bekledim, dayanamadım kuzumun çığlıklarına. sonra benim dikişim alındı, hiç hissetmedim bile kız, eski dikişlerden değilmiş bu, estetikmiş. misina gibi bişi,,, bi ucunu kesti ipin, diğer uçtan makasla tutup çekti, acımadı çok şükür. ondan da kurtulduk.

Ya bende inanamıyorum, büyüdü artık Allah a şükür. Darısı başınıza..

hadi gözünaydın hissetmezsin kız ben yara bölgemi hissetmiyorum ellediğim zaman... bi müddet hissedilmiyormuş sanırım...

yaptığın düzenin hemen hemen aynısı bizde de mevcut

maşallah bebikine. ya ben aşı yapılan bebeklere dayanamaıyorum, ne yapcam bilmiyorum.

Selam Gece Kuşları :)))) Nasılsınız
selam hoşgeldinnn, iyiyiz sen nasılsın

kızlar benim küçük kurbağa mırıldanıyor, ben çıkaım emzireyim sonra da yatarım artık

hadi hepinize bölük pörçük uykular

Benimkide çok boğuluyor kafayı yiycem... Yazık kızıma ya, kıpkırmızı oluyor.. Göğüsler çok şişince biraz sağıp sonra emziriyorum, yoksa bebek mahfoluyor..

hey maşallah canım inş. bizimkilerde öyle olur :))

Kız sizinkiler benimkini zaten çoktan geçmiştir.. Benimki minnak...

ne kadar doğmuştu ki ? yaaa acaba noldu yakamoz esergün ve diğerleriiii

2.790 gr...46 cm.. doğdu..

Ya benimki de tam tersi dümdüzken hiç boğulmuyor yani yatar pozisyondayken...

Selam Gece Kuşları :)))) Nasılsınız

Öyküm bir aylık olmuş cimcimen maaşallah

Evet canım 1 aylık oldu seninkide iyice abi oldu nasılsın canım...

hadi gözünaydın hissetmezsin kız ben yara bölgemi hissetmiyorum ellediğim zaman... bi müddet hissedilmiyormuş sanırım...

yaptığın düzenin hemen hemen aynısı bizde de mevcut
benim daha 6 gün oldu, ince sızılarım oluyo yürürken ama çok hafif, o yüzden dokunmuyorum pek. minnak bi göbüşüm kaldı. dikiş yeri toparlansın, ilgilenecem göbüşle

maşallah bebikine. ya ben aşı yapılan bebeklere dayanamaıyorum, ne yapcam bilmiyorum.

selam hoşgeldinnn, iyiyiz sen nasılsın

iyiyim canım banyo emzirme derken babada gazını çıkardı kuzey paşamızın baba uyuturken kendiside uyumuş:))
alıştınmı ,bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…