kızlaaar nişanım geldiiii...hastaneye gitmeye gerek varmı sizce??
yani okuduğum şeylerde gitmek gerekmiyo diyodu hep ama yerinde olsam hiçççç durmazdımm canm
ya bende okudum gitmeye gerek yok diye ama inan yerimde duramıyorum heyecanımsı bi korku bastı içimi ayyyy...
nişandan sonra doğum en geç 24 saat içinde oluyo diyolar ama bilmem gitmeden durabilcek misin bu heyecanımsı korkunlaaa
ya zaten sabah doktora gidecektik..
evdekiler bi bekleyelim diyolar. sancım 7 dk de bi geliyo saat tuttuk. artarsa gitcez
allahtan banyomu falan yapmıştım
canlarım yarın doğuma giriyorum ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin ...Temizlikle uğraştım yine bu saate kadar halı yıkadım koltukları sil tüm evi sil süpür toz al banyo tuvalet yıka çantayı elden geçir v.s derken bi sürü iş yaptım ancak girebildim...İnşallah sağ salim kavuşurum bebeğime hem heyecan hem korku karmakarışığım şuan, bi yandanda hala bi bebeğim olacağına inanamıyorum benim için dua edin herşey çok kolay geçsin, doğum esnasında uyanık olacagım için hepiniz için dua edeceğim mutlaka ...Salı akşamı evde olur yazarım size mutlaka İremimin resmini de eklerim hemenbu gece inşallah uyuyabilirim öpüyorum herkesi bi günlüğüne hoşçakalın sonra yine beraberiz
ay yeni oturdum işten vallahi daha duşa gircem :)) çıkınca okurum yazdıklarınızı kesin uyuyamam ben bu gece sabahın köründe kalkıcaz zaten bakalım napcamyakamooozzkız sen hala burdamısın git yat dinlensene :))))
comely bakarsın karşılaşırızz cnm :))) bende z.kamilde yapıcam kısmetse
ve bu sabah benim nişanım geldi kızlarr bekliyorum yarın sabah gidicem
kızlaaar nişanım geldiiii...hastaneye gitmeye gerek varmı sizce??
canlarım yarın doğuma giriyorum ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin ...Temizlikle uğraştım yine bu saate kadar halı yıkadım koltukları sil tüm evi sil süpür toz al banyo tuvalet yıka çantayı elden geçir v.s derken bi sürü iş yaptım ancak girebildim...İnşallah sağ salim kavuşurum bebeğime hem heyecan hem korku karmakarışığım şuan, bi yandanda hala bi bebeğim olacağına inanamıyorum benim için dua edin herşey çok kolay geçsin, doğum esnasında uyanık olacagım için hepiniz için dua edeceğim mutlaka ...Salı akşamı evde olur yazarım size mutlaka İremimin resmini de eklerim hemenbu gece inşallah uyuyabilirim öpüyorum herkesi bi günlüğüne hoşçakalın sonra yine beraberiz
blue ..herkes doğurdu canım sen ne alemdesinn ?
evdekiler bi bekleyelim diyolar. sancım 7 dk de bi geliyo saat tuttuk. artarsa gitcez
tatlım benim durumumda bi gelişme yok, aynen duruyorum :))) karnımın altına ağrılar giriyor bazen ama doğum sancısı olduğunu sanmıyorum hazırlık ağrıları. eşimle akşamları yürüyüş yapıyorum 3-4gündür. bu akşam da 1,5 saate yakın yürüdüm geldim.
senden naber?
ayyy canlı yayında doğum resmen
canım benm ağrılarım hep var tamm bugün diyorum tık yok canım sıkılıyo sonra sancm olmasa elim mahkum beklicem böyle heyecanlanıyorum ama bakalım bzde yürüyüş yapıyoruz canm blmem yararı olur muherkesin bebişi var ama yaaa
canım aslında şu iş konusunda kendimize izin vermemz lazım çünkü doğumda çok lazım oluyomuş bi süür yormuşsun dicem ama benmde öyle olucak muhtemelendinlen inş allah yardımcın olsun güzel haberlerle bebişinle mutlu mesut gelin inş
amin canım inşallah ya çok teşekkürler dua edin benim için kızlar ya hamile ve lohusaların duası kabul olur ...Hadi öpüyorum herkesi saat 3 lcak ben daha yatmadım bi kaç saat uyuycam ( uyuyabilirsem tabi :)) görüşürüz kızlar yarın bereketli bi gün olacak topikte baya doğuran var yarınAllah yardimcin olsun insallah hersey yolunda gider ve cok kolay bir dogumun olur