hehe benimki de öyle, memeyi bulamayınca çıldırıyor, çok komikler ya:)) göğüslerin çok mu yara oldu merve? benim de biraz oldu ilk emmeye başladığında acıyor ama dayanılmaz değil. lansinohu sürmeye de üşeniyorum hep. hamileyken daha çok sürüyordum:))Emzirmek deme ezgivalla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor
kızlar ben oğluşumu kanguruya koyup markete gitsem olur mu ya.. eşim yok evde, kaç gündür sıkıldım dışarı çıkmadım.. bişi olur mu sizce
kızlar ben oğluşumu kanguruya koyup markete gitsem olur mu ya.. eşim yok evde, kaç gündür sıkıldım dışarı çıkmadım.. bişi olur mu sizce
neden ptesi kız daha günün dolmamış gidip suni sancı alma 41i görmeden! Bekle 1 hafta daha bnceyok anacım ya kamp kurdu benim kız karnıma doğmıycam diye inat etti zorla doğurcam bende onuPazartesi doğuruyorum kız az kaldı
Seninde yakındır canımcım bişy kalmadı 1 haftaya kadar sende doğurursun inşallah normal olurda beklediğine değer canım ya olmazsada takma amann sağ salim doğsunda
canım gözün aydın nasıl gidio annelik? Bebek nasıl?ayy zor bi soru beline çok dikkat etmen lazm gülsüm :26:
hehe benimki de öyle, memeyi bulamayınca çıldırıyor, çok komikler ya:)) göğüslerin çok mu yara oldu merve? benim de biraz oldu ilk emmeye başladığında acıyor ama dayanılmaz değil. lansinohu sürmeye de üşeniyorum hep. hamileyken daha çok sürüyordum:))
canım koyabilirsin ama ellerinle muhakkak destekle belinikızlar ben oğluşumu kanguruya koyup markete gitsem olur mu ya.. Eşim yok evde, kaç gündür sıkıldım dışarı çıkmadım.. Bişi olur mu sizce
canım gözün aydın nasıl gidio annelik? Bebek nasıl?
Emzirmek deme ezgivalla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor
kızlarr ben doğurdum geldiiiimnasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
kızlarr ben doğurdum geldiiiimnasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
dikişlerin iyileşti mi merve? benim dikiş bölgesinin iki ucunda dikiş var ortası yapıştırmaymış. yarın o iki dikiş alınacak, bi de topuk kanıııııııııııııııııııı:84::84:
kızlar şöyle bi denedim nasıl oluyo diye, çocuğu sokup çıkarmak zor biraz içine... kararsız kaldım ya... dizimi kırıp otursam mı ki evde
amin canım senin de gözün aydın olsun. sat larımız da 1 gün araylaydı, doğumlarımız da öyle oldu. Rabbim güzel ömürler versin hepsine...ezgimm gözünaydın. analı babalı büyüsün, güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah...
ben ben bennnnnnnkızlarr ben doğurdum geldiiiimnasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
amin canım senin de gözün aydın olsun. sat larımız da 1 gün araylaydı, doğumlarımız da öyle oldu. Rabbim güzel ömürler versin hepsine...
ben ben bennnnnnn
dikişlerim estetik benim canım aldırma olayı falan yok , hastanede pansumandan sonra bantı da çıkardılar benden... dikişlerimle alakalı sorun yok... ama içten içe acı sancı var tabi tamamen gçmedi... neden öyle yapmışlar yaa işkence resmen :s Allah Allah neyse, topuk kanı aldırılrken yanında duramıyorm ben oğlumun..(