2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirmek deme ezgi valla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor
hehe benimki de öyle, memeyi bulamayınca çıldırıyor, çok komikler ya:)) göğüslerin çok mu yara oldu merve? benim de biraz oldu ilk emmeye başladığında acıyor ama dayanılmaz değil. lansinohu sürmeye de üşeniyorum hep. hamileyken daha çok sürüyordum:))
kızlar ben oğluşumu kanguruya koyup markete gitsem olur mu ya.. eşim yok evde, kaç gündür sıkıldım dışarı çıkmadım.. bişi olur mu sizce

kanguru için erken mi bilmiyorum ama çık dolaş, bir şey olmaz bence. iyi gelir biraz hava almak.

neden ptesi kız daha günün dolmamış gidip suni sancı alma 41i görmeden! Bekle 1 hafta daha bnce

ilk zamanlar çok kanadı ağladım hep şu ara eh işte ama ilk kaptığında gene canımdan can gidiyor
olsun emsin de diyorum bana nolursa olsn..

kızlarr ben doğurdum geldiiiim nasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız

Emzirmek deme ezgi valla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor

dikişlerin iyileşti mi merve? benim dikiş bölgesinin iki ucunda dikiş var ortası yapıştırmaymış. yarın o iki dikiş alınacak, bi de topuk kanıııııııııııııııııııı:84::84:

kızlar şöyle bi denedim nasıl oluyo diye, çocuğu sokup çıkarmak zor biraz içine... kararsız kaldım ya... dizimi kırıp otursam mı ki evde

dikişlerim estetik benim canım aldırma olayı falan yok , hastanede pansumandan sonra bantı da çıkardılar benden... dikişlerimle alakalı sorun yok... ama içten içe acı sancı var tabi tamamen gçmedi... neden öyle yapmışlar yaa işkence resmen :s Allah Allah neyse, topuk kanı aldırılrken yanında duramıyorm ben oğlumun.. (

ezgimm gözünaydın. analı babalı büyüsün, güzel ve uzun bir ömrü olsun inşallah...
amin canım senin de gözün aydın olsun. sat larımız da 1 gün araylaydı, doğumlarımız da öyle oldu. Rabbim güzel ömürler versin hepsine...
kızlarr ben doğurdum geldiiiim nasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
ben ben bennnnnnn

hoşgeldinnnn senin de gözünaydınnnnnnnnn

bilmiyorum valla, neyse yarın kurtuluyorum, ama topuk kanı alınırken kocişle ben dışarda bekliycez, annem duracak yanında, ben ağlıyorum
dikiş acım oluyo arada bi, ayakta çok kaldığım zaman...
ben gideyim azcık, bi bardak çay içeyim, doğurduktan sonra çaya aşerdim kız bensürekli içsem... bi de emzirirken çok susuyorum
görüşürüz tatlı annelerrrrrrrrrrrr

kızlar ben hazırlandım.. oğluşum uyudu, kanguruya binerken biraz hırpalıcam onu malesef... hadi dua edin, sağ salim markete gidip gelelim... inş. hava iyidir... kötüyse dönerim geri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…