bircecim günaydın, nasıl oldu oğluşun? çok tatlı maşallah fotosunu gördüm Allah nazardan saklasın. hastaneden çıkmışsınız çok sevindim...
günaydın canım. sağolll... dün 13e kadar düştü değeri. doktor, bundan sonra daha da düşer dedi. pazartesi gideceğiz tekrar bakacaklar. sağlık ocağındaki topuk kanıyla işitme testini de yaptıracağız pazartesi, yine zor bir gün geçireceğiz bakalım. çok zor ya bluee insanın içi acıyor o ağlarken. şimdi uyuyor, doymak bilmiyor artık, hep aranıyor:)))
tabi canım ya insan kıyamaz minnacık bebek hele bi de kendi canından kanından bi parça olunca..Allah daha büyük dertten korusun, benim kardeşim 15 günlükken beyin ameliyatı oldu, hatırlıyorum da ne zor günlerdi. zavallı anneciğim neler çekti kimbilir..
yesinler onuuu:))) emzirmek çok güzel bişeymiş öyle diyolar:))
kızlar canım çok sıkılıyo... evde bebişleyim hep.. babamız da robot gibi sağolsun... pek desteğini göremiyorum... ondan iş istediğim yok aslındai sadece ilgi sevgi güzel moral verici sözler istiyorum... ilgilensin benle diye akşamları ağlıyorum ona, göğsüm acıyo falan diye... ya napayım bilmiyorum... bugün doğum günüm, kutlamazsa çooooook üzülcem.. özel günlere pek önem vermiyo, ama ben hep beklenti içindeyim malesef... 10 gün önceden söyledim, doğum günüm geliyo diye.. biliyorum hiç hoş değil ama o da beni bu duruma düşürmeseydi keşke...
canım takma kafana elbette kutlar benim kocam da özel günleri gereksiz bulur hep biz kadınlar daha hassasız ilgi sevgi istiyoruz onların yaradılışları öyle galiba biraz lohusalıkta zor hassas bi dönemdesin hormonların da değişiyo kolay değil tabi ama şunu bil benimki de öyle yalnız değilsin yani
kızlar canım çok sıkılıyo... evde bebişleyim hep.. babamız da robot gibi sağolsun... pek desteğini göremiyorum... ondan iş istediğim yok aslındai sadece ilgi sevgi güzel moral verici sözler istiyorum... ilgilensin benle diye akşamları ağlıyorum ona, göğsüm acıyo falan diye... ya napayım bilmiyorum... bugün doğum günüm, kutlamazsa çooooook üzülcem.. özel günlere pek önem vermiyo, ama ben hep beklenti içindeyim malesef... 10 gün önceden söyledim, doğum günüm geliyo diye.. biliyorum hiç hoş değil ama o da beni bu duruma düşürmeseydi keşke...
canım doğumgünün kutlu olsun öncelikle..bebişinle beraber nice yıllara:))
erkekler normalde bile pek yakınmalardan dertleşmelerden anlamıyorlar, o yüzden sadece eşinin ilgisiz olduğunu düşünme bu onların cinsinde genel bi durum:))) biçoğu da özel günlere çok önem vermiyor, akıllarında tutamıyorlar mesela en basiti:) canını sıkma o yüzden. Ankarada nerede oturuyorsun? ben de ankaradayım geleyim sana:)))
arkadaşlarbenim son zamanlarım ama ne zaman doğar bebek bilmiyorum doğrusu.çünkğ SAT ımı bilmiyordum ben.planlı bir gebelik değildi.çocuğun gelişim haftasına göre doktor 15 eylül sat demişti.ona göre de beklenen doğum tarihi 22 haziran.dün kontrolüm vardı .bebiş 3700 olmuş maşaaallaheğer sat doktorun dediği gibi değilde daha geçse biazdaha kilo alır belki.ben normal istiyorum.acaba ultrason ölçümleri ne derece tutuyor.kızkardeşim her zaman fazla ölçüyor ultrason dedi.ne dersiniz???
canım takma kafana elbette kutlar benim kocam da özel günleri gereksiz bulur hep biz kadınlar daha hassasız ilgi sevgi istiyoruz onların yaradılışları öyle galiba biraz lohusalıkta zor hassas bi dönemdesin hormonların da değişiyo kolay değil tabi ama şunu bil benimki de öyle yalnız değilsin yani
bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara
canım doğumgünün kutlu olsun öncelikle..bebişinle beraber nice yıllara:))
erkekler normalde bile pek yakınmalardan dertleşmelerden anlamıyorlar, o yüzden sadece eşinin ilgisiz olduğunu düşünme bu onların cinsinde genel bi durum:))) biçoğu da özel günlere çok önem vermiyor, akıllarında tutamıyorlar mesela en basiti:) canını sıkma o yüzden. Ankarada nerede oturuyorsun? ben de ankaradayım geleyim sana:)))
canım benim doğum günün kutlu olsun öncelikle... lohusalık psikolojisindesin sende... bende öyleyim... sanki eşim bana ilgi göstermiyor gibi geliyor aslında öyle değil, aslında eşin sana her zamanki gibi davranıyordur da sen hassassın ya bu aralar daha fazla ilgi istiyorsun... geçer geçicektir bugünler elbet...
özel günlere benim eşim de hiç önem vermez , geçen sene onun d.gününde nişanlıydık ne sürprizler yaptım babamla evlerine gittik resimli pasta yaptırdım o gün mükemmel geçti , benim d.günümde evliydik bana tek bi msj attıbi pasta bile almadı, benim için hergün d.günü her gün evlilik günü her gün özel gün diyor hepsi böyle bacım takma kafana...
canm doğum günün kutlu olsn,arkadaşlarında dediği gibii özel günlere hiçbir erkek bizim gözümüzle bakamıyorr.üstüne senin bide lohusalık dönemine rastlamış.lohusalıkta sadece kadınlar değil,erkeklerde çok etkileniyormuş,ben daha doğum yapmadım ama okuduklarımn yalancısıyım.eski düzenleri hiç gelmeyecek gibi hissediyolarmış,evde ağlayan bi bebek,doğumdan yeni çıkmış ilgi ve sevgi bekleyen eş.halbuki onlar ilgi ve sevgiyi hep kendileri bekliyolar biliyosn.
kızlar benim gibi hala doğuramayanlar nerelerdesiniz. bu güzel pazar gününün tadınımı çıkarıyosunuz yoksa doğuma mı gittiniz? ben yarın başka bi dr a gidicem bakalım dr ne diycek. sezeryan istemiyorum. gerçi bu saatten sonrada beni hangi dr kabul eder onuda bilmiyom. uff kafam allak bullak.
gece 2 de yattım, 4,30 da kalktım 5.30 da yattım 7.30 da kalktım ve hala yatmadımmmm, Burak Bey'de fosur fosur uyuyor
ah kuzummmm, ilk zamanlar zor oluyomuş bakalım ne yapcaz. benimki de sabah 10:30 dan beri ayaktaydı, biraz önce uyutabildim. çok sinirli bi kızım var, acıktığı zaman çıldırıyo
emzirmek desen içim titriyo artık