- 15 Ekim 2010
- 4.960
- 0
- 36
Slm kizlar yarin doguma giricem sezeryan cok korkuyorum yazip morel bozmak istemedim sizin ama paylasayim ben gecen hafta hastanede yattm masada kalicak kadar dusmus kanim kan taktilar falan simdi iyiyim ama dogum sonrasi yine kan takilabilirmis hayati tehlike yine varmis bnm icin bakalim hayrlusi olsun ama kizlarimi ve kocisimi yalniz birakmaktan korkuyorum onlari cok seviyorummmm
hayırlı olsun canm ya çok sevndim darısı bize artıkcanm kilosu bire bir tuttumu ultrasondaki gibi merak ediyorumda :26:
bıse olmaz canım benım kanım en son 7.1 dı sezeryana gırerken cıktım 6 olmus :))) 2 unıte kan yedım sen düşün yanı :)) ayrıca hayırlı dogumlar
Slm kizlar yarin doguma giricem sezeryan cok korkuyorum yazip morel bozmak istemedim sizin ama paylasayim ben gecen hafta hastanede yattm masada kalicak kadar dusmus kanim kan taktilar falan simdi iyiyim ama dogum sonrasi yine kan takilabilirmis hayati tehlike yine varmis bnm icin bakalim hayrlusi olsun ama kizlarimi ve kocisimi yalniz birakmaktan korkuyorum onlari cok seviyorummmm
selam arkadaşlar nasılsınız... yeni bebişler geldi dimi.. artık bi süre annelerini göremeyiz burda... doğuran uğramaz oluyo... siz bana komşum gibisiniz... buraya uğramazsam iyice yalnızlık çekiyorum... pek kimsem yok ankarada...
yelissssssssssss maşallahhh bebişlerineeee.. çook tatlılarr.. ya aklıma geldi geçen, bizim tek bebek olmasına rağmen göğüslerimiz vasat durumda, sen napıyorsun?
kız bu yanaklar ne ısırırım ben o tosun yerlerinden Allah ım nazarlardan saklasın meleğimizi :))
ay ay ay bu ne şeker şey.nasılda tebessüm etmiş.prenses maşallah
asuman da doğurdu ben kaldım bi tekspinal sezerynala doğurmuş.
kızlarr ben doğurdum geldiiiimnasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
hiç sorma sıra sıra veriyorum işte.zati yetmiyo.mama veriyorum.işin tuhaf yanı bebeklerin teki aptamil teki bebelac seviyo.birine alıyoz 6 tl mama diğerine 20 tl.geceleri bazen karıştırıyorum mamaları içsinler diye öleee bekliyorum sazan gibi.neyse benim yaralarım deşildi yine.
aaa çok ilginç.. biri paşa kızı demek, öteki de mütevazı ay çok hoş.. Allah yardımcın olsun yeliscimmmm
ayy inşallah benim doktor ve hemşirelerde rahatlatır panik yaparım diye korkuyorum ameliyat anı nasıl geçti senin bana ameliyat oldugumu bildiğim için o esnada zaman geçmez gibi geliyor inşallah kolaylıkla atlatırım ...valla tam bilmiyorum hala. doktorum anlatırken epiduralde daha az ağrı oluyor gibi anlattı ama spinal, doğum esnasında doktor ve anne açısından daha rahat dedi. belimden iğne yaptılar, uyanıktım. dokunmaları, bebeği çıkarışlarını falan hissediyorsun ama acı yok hiç. başımda tansiyonumu kontrol eden hemşire çok iyiydi, her aşamayı anlattı bana. ameliyata hazırlık ve ameliyat kısmı çok rahattı benim.
ayy inşallah benim doktor ve hemşirelerde rahatlatır panik yaparım diye korkuyorum ameliyat anı nasıl geçti senin bana ameliyat oldugumu bildiğim için o esnada zaman geçmez gibi geliyor inşallah kolaylıkla atlatırım ...
öyle kötü şeyler getirme aklına canım çok çok kan verilir düzelir, yarın 3 doğum var desene sen ben bide damlanın doğumu ...
allah hepinizin yardımcısı olsun.benimde sezeryan oldu.hiç korkmayın.çok kısa sürüyo.yarım saat filan.gerçi ben tam anestezi aldım.dr belden uyuşturmayı benim açımdan uygun görmedi.neyle karşılaşacağımız belli diil dediydi.neyse.yarın akşam bebişleriniz kucağınızda olacak.bunları düşünün.
kız ne biçim şeyler dşüünüyosun öyle.. hiç bişy olmaz en kötü 1,2 ünite kan werirler, kötüyü düşünme öyleeeeeSlm kizlar yarin doguma giricem sezeryan cok korkuyorum yazip morel bozmak istemedim sizin ama paylasayim ben gecen hafta hastanede yattm masada kalicak kadar dusmus kanim kan taktilar falan simdi iyiyim ama dogum sonrasi yine kan takilabilirmis hayati tehlike yine varmis bnm icin bakalim hayrlusi olsun ama kizlarimi ve kocisimi yalniz birakmaktan korkuyorum onlari cok seviyorummmm
ayyy kumsalll yerim yaaa maşallah
canım sma gold dene hem daha besleyici hemde çoğu bebek sewer.. bebelac pek iyi değil bnce..
hiç sorma sıra sıra veriyorum işte.zati yetmiyo.mama veriyorum.işin tuhaf yanı bebeklerin teki aptamil teki bebelac seviyo.birine alıyoz 6 tl mama diğerine 20 tl.geceleri bazen karıştırıyorum mamaları içsinler diye öleee bekliyorum sazan gibi.neyse benim yaralarım deşildi yine.
teşekkür ederim kızlar... yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi... evet lohusa olduğumuzdan daha fazla ilgi bekliyoruz, malesef anlıyamıyolar.. ve evde sabahtan akşama yalnızız, acaba kiminle dertleşecez, tabiki kk.daki dostlarımızla
dikmen tarafındayım canım, buyur gel.. ama evim baya dağınık, hoş görürsün dimi.. nede de olsa çocuklu ev