2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bıse olmaz canım benım kanım en son 7.1 dı sezeryana gırerken cıktım 6 olmus :))) 2 unıte kan yedım sen düşün yanı :)) ayrıca hayırlı dogumlar

canım dualarımız seninle.inş bişi olmaz sağ salim kavuşursunuz birbirinize.. çok düşünüp kendini kötü etkilememeye çalış...

hiç sorma sıra sıra veriyorum işte.zati yetmiyo.mama veriyorum.işin tuhaf yanı bebeklerin teki aptamil teki bebelac seviyo.birine alıyoz 6 tl mama diğerine 20 tl.geceleri bazen karıştırıyorum mamaları içsinler diye öleee bekliyorum sazan gibi.neyse benim yaralarım deşildi yine.

aaa çok ilginç.. biri paşa kızı demek, öteki de mütevazı ay çok hoş.. Allah yardımcın olsun yeliscimmmm

ayy inşallah benim doktor ve hemşirelerde rahatlatır panik yaparım diye korkuyorum ameliyat anı nasıl geçti senin bana ameliyat oldugumu bildiğim için o esnada zaman geçmez gibi geliyor inşallah kolaylıkla atlatırım ...

öyle kötü şeyler getirme aklına canım çok çok kan verilir düzelir, yarın 3 doğum var desene sen ben bide damlanın doğumu ...

kızlar 2009 haziran annelerinin topiğine baktım biraz... 2 yaşına gelmiş bebeleri... doğum günlerini kutluyolar... bi de wc eğitimleriyle başları dertte...

allah hepinizin yardımcısı olsun.benimde sezeryan oldu.hiç korkmayın.çok kısa sürüyo.yarım saat filan.gerçi ben tam anestezi aldım.dr belden uyuşturmayı benim açımdan uygun görmedi.neyle karşılaşacağımız belli diil dediydi.neyse.yarın akşam bebişleriniz kucağınızda olacak.bunları düşünün.

çok teşekkürler canım herşeyden önemlisi o zaten merak ettiğim için soruyorum şu an ama bebeğime kavuşmak herşeye değer acıda olsa heyecanda olsa hepsi geçecek hayırlısıyla sağ salim alırız inşallah kucağımıza gelir gelmez eklerim resmini güzel kızımın

kız ne biçim şeyler dşüünüyosun öyle.. hiç bişy olmaz en kötü 1,2 ünite kan werirler, kötüyü düşünme öyleeeee
saol kuzum 3 hazıranda yaptım bende :))Eki Görüntüle 212522 bak kızıma teyzesi
ayyy kumsalll yerim yaaa maşallah
canım sen kaıncı haftada doğurmuştun?

canım sma gold dene hem daha besleyici hemde çoğu bebek sewer.. bebelac pek iyi değil bnce..

bebeğin dışında zaman kalıyor mu canım? mesela günde 1-1,5 saat kadar kendime zamanım kalır mı sence 15-20 gün kadar sonra? benim ders çalışmam gerek de doğumdan sonra bi yandan iyi olur gibi geliyor kafa dağıtmak ve mşguliyet bulmak açısından. ne de olsa yoğun çalışan bi insandım bi anda bocalarım evde kalınca uzun süre, ders beni hergün oyalar birazcık.
ben de balgattayım canım, geçen yıl ben de öveçlerdeydim balgata taşındım sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…