Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım canım nasılsın.ben de hala doğuramadım.günümüz doluyor yarın doktora gidicem yarın herhalde alır salı günü.ben de sezeryan istemiyorum ama ne sancı ne açılma bişey yok.bence başka doktora gidip kafanı karıştırma bekle derim.
teşekkür ederim kızlar böyle saçlı saçlı bi kızım oldu işte toka takıcam kızıma :)) melonyde doğurmuş heraldeasuman ne yaptı
asuman da doğurdu ben kaldım bi tek spinal sezerynala doğurmuş.
canım 3 aydan önce koymayı düşünmüyorum ben ama sen bilirsin yinede korkarım ben bişy olacak diye, port bebeye koyup çıksan yada üzerini iyice giydirip battaniyesine sarıp alsan daha güvenli olmazmı ?kızlar şöyle bi denedim nasıl oluyo diye, çocuğu sokup çıkarmak zor biraz içine... kararsız kaldım ya... dizimi kırıp otursam mı ki evde
kızlar göğüs koruyucu neden kullanmıyosunuz ablamında emzirirken çok fenaydı kanıyodu göğüsleri artık göğüs koruyucu aldı onla emziriyodu çok rahat etti kısa süredede geçti tahriş olmadıgı için bende aldım şimdi yara olursa onu kullanırım ...(emzirme anında kullanılıyo bu sonrasında kullanılanlardan değil)Emzirmek deme ezgi valla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor
yok canım ya sunniye cesaretim yok benim zaten bi işede yaramıyo topikte herkes sancıyla gitti sunni yedi bi ilerleme olmadı , boşver kız sezeryan normal sağ salim doğurimde farketmez artıkneden ptesi kız daha günün dolmamış gidip suni sancı alma 41i görmeden! Bekle 1 hafta daha bnce
ben varım ben varım :)) aynı durumdayım canım doktorumdan ve hastaneden memnun değilim ama bu saatten sonra doktor değiştiremeyecegim için yine ona gidecem sıkma canını bi git bakalım belki gittiğin doktor daha çok içine siner...kızlar benim gibi hala doğuramayanlar nerelerdesiniz. bu güzel pazar gününün tadınımı çıkarıyosunuz yoksa doğuma mı gittiniz? ben yarın başka bi dr a gidicem bakalım dr ne diycek. sezeryan istemiyorum. gerçi bu saatten sonrada beni hangi dr kabul eder onuda bilmiyom. uff kafam allak bullak.
geçmez geçmez, uyuyabileceğimide sanmıyorum kpss ye gireceğim gece bile uyuyamamıştım sabaha kadar uykusuz uykusuz girmiştim sınava, şimdi hiç uyuyamam kesin bu arada spinal oldun sen canım spinal ile epidural sezeryanın farkı neydi? spinaldede uyanıksın değilmi bi artısı varmı epidurale göre ...:26:hayırlısı olsun canım. yarın kavuşuyorsun ne güzel, bu gece geçmez artık sana..
yelisss çok tatlı bunlar, kocaman olmuşlar elbiseleri harika.
kızlarr ben doğurdum geldiiiim nasılsınız geçmişi okumaya sabredemedim doğuran varmı sizler nasılsınız
normalmi doğurdun nasıldı?sğol hasretcimm... iyi gidiyor alışmaya çalışıyorum işte :) senin? gerçi bu da sorumu ? tecrübelisin sen :))
kaç kg doğurmuş merak ettim tosuncuktu onun oğlan
hiç bir fikrim yok. doğum nasıldı anlatsana biraz.
kızlar ebru sezeryan değil mi yarındı sankii ?
yok canım 17 siydi nasıl unuturum benim sat a göre doğurmam gereken tarih yani
gerçekten doğum yaptın mıı
valla yaptım
geçmez geçmez, uyuyabileceğimide sanmıyorum kpss ye gireceğim gece bile uyuyamamıştım sabaha kadar uykusuz uykusuz girmiştim sınava, şimdi hiç uyuyamam kesin bu arada spinal oldun sen canım spinal ile epidural sezeryanın farkı neydi? spinaldede uyanıksın değilmi bi artısı varmı epidurale göre ...:26:
valla yaptım