2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar böyle saçlı saçlı bi kızım oldu işte toka takıcam kızıma :)) melonyde doğurmuş heraldeasuman ne yaptı

ben burdayım canım nasılsın.ben de hala doğuramadım.günümüz doluyor yarın doktora gidicem yarın herhalde alır salı günü.ben de sezeryan istemiyorum ama ne sancı ne açılma bişey yok.bence başka doktora gidip kafanı karıştırma bekle derim.

bende 1 cm açılma var. dünden beride belim kuduruyo hiç geçmedi. ara sıra kasıklarımda ağrıyo ve acayip gazım var.

benim dogumuma daha var ama sizin yazdıklarınızı okudukça dahada heyecanlanıyorum bir an önce kucagıma almak istiyorum :KK69:
allahım doguma girecekleri bir avazda kurtarsın bebegini kucagına alanlarıda tebrik ediyorum dikişlerinizin acısı en kısa zamanda geçer inşallahhh :KK48:
buraya abone oldum sanki ekim annesiyim ama sizin yazılarınızı okumadan geçemiyorum:KK17::KK17:

kızlar şöyle bi denedim nasıl oluyo diye, çocuğu sokup çıkarmak zor biraz içine... kararsız kaldım ya... dizimi kırıp otursam mı ki evde
canım 3 aydan önce koymayı düşünmüyorum ben ama sen bilirsin yinede korkarım ben bişy olacak diye, port bebeye koyup çıksan yada üzerini iyice giydirip battaniyesine sarıp alsan daha güvenli olmazmı ?
Emzirmek deme ezgi :KK37: valla napcaz bilmiyorum bacım .. neyse canları sağolsun onların, benimki de sinirli , memeyi alamayınca ağzına, kıyamet kopuyor :KK37:
kızlar göğüs koruyucu neden kullanmıyosunuz ablamında emzirirken çok fenaydı kanıyodu göğüsleri artık göğüs koruyucu aldı onla emziriyodu çok rahat etti kısa süredede geçti tahriş olmadıgı için bende aldım şimdi yara olursa onu kullanırım ...(emzirme anında kullanılıyo bu sonrasında kullanılanlardan değil)
neden ptesi kız daha günün dolmamış gidip suni sancı alma 41i görmeden! Bekle 1 hafta daha bnce
yok canım ya sunniye cesaretim yok benim zaten bi işede yaramıyo topikte herkes sancıyla gitti sunni yedi bi ilerleme olmadı , boşver kız sezeryan normal sağ salim doğurimde farketmez artık :KK1:
kızlar benim gibi hala doğuramayanlar nerelerdesiniz. bu güzel pazar gününün tadınımı çıkarıyosunuz yoksa doğuma mı gittiniz? ben yarın başka bi dr a gidicem bakalım dr ne diycek. sezeryan istemiyorum. gerçi bu saatten sonrada beni hangi dr kabul eder onuda bilmiyom. uff kafam allak bullak. :KK43:
ben varım ben varım :)) aynı durumdayım canım doktorumdan ve hastaneden memnun değilim ama bu saatten sonra doktor değiştiremeyecegim için yine ona gidecem :KK43: sıkma canını bi git bakalım belki gittiğin doktor daha çok içine siner...
hayırlısı olsun canım. yarın kavuşuyorsun ne güzel, bu gece geçmez artık sana..

yelisss çok tatlı bunlar, kocaman olmuşlar:nazar: elbiseleri harika.
geçmez geçmez, uyuyabileceğimide sanmıyorum kpss ye gireceğim gece bile uyuyamamıştım sabaha kadar uykusuz uykusuz girmiştim sınava, şimdi hiç uyuyamam kesin bu arada spinal oldun sen canım spinal ile epidural sezeryanın farkı neydi? spinaldede uyanıksın değilmi bi artısı varmı epidurale göre ...:26:

kızlar gittik geldik markete oğluşumla.... tedirgin oldum biraz, ama iyidi.. kanguru belimi ağrıttı biraz.. babamıza atlet ve çikolata aldım babalar günü için :KK1: bakalım o bana bişi alcak mı doğum günüm için... daha bişi yemedim.. kahvaltımı yapayım artık...

kızlar ebruyla melony nin bebekleri çoook tatlı yaa :KK69: bende istiyorum:KK52: ebrununkinin saçlar ne öyle bayıldım ya çok şeker ooofffff:84::84::84:

ya kızlar benim sancım çıktı kontrole gittiğimde o yüzden ertesi gün sabah gel dedi doktorum.ameliyatım güzel geçti, sabah 8 de hazırlamaya başladılar beni 6 tane sezeryan vardı benim biraz sancım olduğu için 3. aldılar, az kalsın genel anestezi vereceklerdi yoğunluk var diye ama kabul etmedim kaldırın o zaman beni masadan dedim:KK1: sonra bütün hastane beni konuştu :KK1::KK1: anestezi uzmanım çok iyiydi ilgilendi benimle sürekli ama benim bulantım çok oldu tansiyonum düştüğü için kötüydüm kızımın ağlamasını duyunca biraz rahatladım ama sonra yine fenalaştım,ama herşey çok çabuk geçti sonrasında gece gazım çıktı, biraz sancı oluyor tabi ama kızımın yüzüne baktıkça herşeyi unuttum daha sonra detaylı anlatırım

geçmez geçmez, uyuyabileceğimide sanmıyorum kpss ye gireceğim gece bile uyuyamamıştım sabaha kadar uykusuz uykusuz girmiştim sınava, şimdi hiç uyuyamam kesin bu arada spinal oldun sen canım spinal ile epidural sezeryanın farkı neydi? spinaldede uyanıksın değilmi bi artısı varmı epidurale göre ...:26:

valla tam bilmiyorum hala. doktorum anlatırken epiduralde daha az ağrı oluyor gibi anlattı ama spinal, doğum esnasında doktor ve anne açısından daha rahat dedi. belimden iğne yaptılar, uyanıktım. dokunmaları, bebeği çıkarışlarını falan hissediyorsun ama acı yok hiç. başımda tansiyonumu kontrol eden hemşire çok iyiydi, her aşamayı anlattı bana. ameliyata hazırlık ve ameliyat kısmı çok rahattı benim.

Slm kizlar yarin doguma giricem sezeryan cok korkuyorum yazip morel bozmak istemedim sizin ama paylasayim ben gecen hafta hastanede yattm masada kalicak kadar dusmus kanim kan taktilar falan simdi iyiyim ama dogum sonrasi yine kan takilabilirmis hayati tehlike yine varmis bnm icin bakalim hayrlusi olsun ama kizlarimi ve kocisimi yalniz birakmaktan korkuyorum onlari cok seviyorummmm

X