anam maşşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minik minik anam kurban olurum ya :)) kız ne tatlııııııııııı
nazarlar değmesin bebişlereee :) teşekkür ederizzz :)kızlar neyse ben çıkyıorum burak uyuyorken bende uyuyayım yoksa gece zombi gibi oluyorum
hadi iyi gecler size, ezgicim grşz yarın.. inşallah..
oy maşallah kocaman olmuşlar yakızlarım büyüdü teyzeleri
evet bende nakavt sonunda pes ettimyelkovann bir biz kaldık sanırım herkesler doğurduuuyakamozda nakavttt
amin canımmmm Allah hepimizin evlatlarını bağışlasınhoşbulduk canımm. zormuş kızz ama değermiş valla, göğüsleri hiç sorma. koskoca sezeryan ameliyatı geçirdim, kollarım delik deşik, o kadar dikiş ağrısı çektim ama hiçbiri göğüs acısı kadar kötü değilmişşşşşşşş((( bugün kanadı bi de. kaynanamın komşusunda çürük bi ayva varmış onu aldık, çekirdeklerinden jel yaptık bakalım faydası olcakmı? içim çekiliyo emzirirken ama ne başka çaremiz yok, emmek zorunda yavrum, kıyamam ona teyzesiiiiiiiiiiiiii fotoları pc ye atmadım yarın ekleyim.
bugün yüzü biraz sarı gibiydi hastaneye götürdük, dr çok hafif, kan aldırmıycam, 7. güne kadar bekleyin, sarılık en yüksek seviyesine 7. günde ulaşır ve annenin kan grubu 0 sa sarılık ihtimali daha yüksektir dedi, vücudunda yok, bol bol emzir şuan dedi. kundak yapma dedi, sevindik
evetttt geldik bis artık evimizdeyiz. Aminnnn, Rabbim bebiş isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...evlatlarımızı bizlere bağşılasın inş.
doğduğu gün topuk kanı aldılar hastanede, ben odada sesini duydum ağladım annem de kan aldırma odasında... yok böyle bi acı yaa. ama 4 günde bile farkettim emdikce canlanıyo bebiş, ilk 2 gün baygın gibi uyuyodu sürekli, zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyodum. şimdi acıktığı zaman bas bas bağırıyo, kendini paralıyo.
bakın işte benim EZGİ mmmmmm
SENİ YARATANA KURBAN OLURUM BEN
sağol teyzesi, emdiğini bilir hanımefendioyyy çok tatlı ya maşallah ne kadar güzel kız hiç yeni doğmuş gibi değil ha yüzü gözü bembeyaz yeni doğmuş bebeğin cildi kırmızı yada mor filan oluyo ya teni senin fıstık çabuk toparlanmışaman nazar değmesin maşallah kızımıza
aminnn cmlemizinkini kızlar sağolunnnnnezgimeee cok guzel bı bebek masallah allah nazarlardan saklasın
denızsuray dugundernekte gordun hadı bakalım belkı olur:))
sağol teyzesi, emdiğini bilir hanımefendisütaşşşşş oldum maşallah bebişlere darısı sana olsunnnnnn
yürekten bi aminnnnnnnnn çekeyim
yelkovann bir biz kaldık sanırım herkesler doğurduuuyakamozda nakavttt
maşallah ikisinede annesi
bizde varız,dahada olacaz gibi
yok anacım ya kamp kurdu benim kız karnıma doğmıycam diye inat etti zorla doğurcam bende onukız yako:) daha doğurmadınmı:)):84:
seninde yakındır canımcım bişy kalmadı 1 haftaya kadar sende doğurursun inşallah normal olurda beklediğine değer canım ya olmazsada takma amann sağ salim doğsundasende aldın gününü hadi azkaldı ben nöbetçi kalıyorum buralarda galiba hepinizi gönderip en son ben gitcem doğuma
hayırlısı olsun canım. yarın kavuşuyorsun ne güzel, bu gece geçmez artık sana..forumun kararsızı ilan edeceksiniz beni :)) canım sezeryana karar verdim ya , gün aldım bugün pazartesiye vallahi doğsunda nasıl doğacagı umrumda değil artıkzaten açılma sancı kasılma hiçbişy yok olsa olurdu şimdiye kadar diyorum ama iyikide olmadı yapamazdım ben düşündükçe korkularım artıyordu baktım olmuyor doktorla görüşüp işi kökten çözeyim dedim ...:) pazartesi kavuşuyorum bebişimeeeeeee