kızlar valla canınız çeksn diye sölemedim,utandm şimdi,dün ben yedm hareketi arttıya,bugünde hareketleri az diye ben ve deniz suray konuştukya,ondan söledim.zaten tatlı yiyince artıyo hep diyolardı.
valla bana başı aşağıda dedi ama tık yok
benim uzun süredir başı aşşağıda başaşşağı dura dura çıkışı bulamıyo kızım :)
ayy bıktımm artık ya sureklı acılma varmı yokmu en sonunda sezeryan olacak salı gunuu
yok ya reklamda da ne görsem canım çekiyo takma sen kafana:)
yok anacım yok sizinkiler büyüdü biz daha doğurcazmrb kızlar
ne var ne yok varmı doğuran?
yuk sanırımmmm
bebeğimin göbeği hala düşmedi 9.gündeyiz. biraz kanama olmuş şimdi bilen varsa bilgilendirsin beni... bu kötü bişey mi yaa???
kız hiç belli olmaz ne kadar sürede doğuracağın kimisi 37 haftada kendi suyuyla sancısıyla gidiyo doğuruyo şahsen ben 37 haftaya girdik beklmye başladım hala bekliyorum gerçibişi sorcam kızlar ; gerçi benm doğumuma daha çok var da merak ettiğim için soruyorum size..yürüyüş filan yapabiliymusunuz son zamanlarda?doktor bana dio ki fazla beklemek istemiyosan bol bol yürü gün içerisinde dio.hareketli ol dio..o zaman bebek kanalda daha rahat ilerlermiş..son haftalarda yürüyüşleriniz nasıl ki acep :44:
bacm bızımkı dun dustuuve kanadı dr a goturduk bol bol batıkonlayın dedı allaha sukur duzeldı gıbı normalmıs yanı o
alkol döktüm bende gazlı bez takmadım mandala napcam bilmiyorum hiç hoşuma gitmiyor bu görüntü, bebek bezini de aşağıdan bağlıyoruz hep çişi taşıyor dışarı... hep üst değiştiriyoruz, off çok sorunlu bi damadın var dünür
hiç belli olmaz cnm benimde bebeğim tersti o haftalarda ultrasonda ters göründü ertesi gün bi daha doktora gittikki dönmüş dedi bi daha da hiç dönmedi hep baş geliş diyo doktor merak etme büyük ihtimalle döner her şyin hayılısı cnmMerhaba Haziran Annişleri
Ben de inşallah Temmuz annesi olucam
Siz bende öndesiniz diye sormak istedim :44:
34+2 de kontrole gittiğimde bebeğimin hala dönmediği söyledi doktorum
Normal doğum istiyorum haftasonu kontrolum var son kontrolden beri bebeğimin hareketlerinin olduğu yer değişmedi (sağ kaburga altı bel hizası )
Hemen hemen çoğunuzun bebişi kanala girmiştir siz nerelerde hissediyosunuz hareketleri?
Birde buaralar acayip leğen kemiklerim ağrıyor acaba döndüğünün belirtisi olabillir mi?
Hepinize hayırlı doğumlar...
valla canım benim kızımında başı döndü ne zamandır amuda kalkmış şekilde duruyo ne zamandır bebekim kıyamam ona benbenim uzun süredir başı aşşağıda başaşşağı dura dura çıkışı bulamıyo kızım :)