2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offfffffff esımde yok kaldık bebıkle tek basına evde annemde gıttı nenem kalp amelıyatı olacak onun yanında durmak ıcın :KK43:( 10 gune kadar gelecek allah ızın verırse ama korkuyorum ben yaaa salak gıbı :KK37: lohusalıkta korkma oluyormus oda bana geldı cattı zaten ıyı bıse bulmaz benı sankı bebegımı bırı gelıpte bogacakmıs gbı gelıyor yanından ayrılamıyorum :KK5: esımde yok tek basına kafayı yıcem okumadıgım dua kalmadıı yatıncada al basıyor basımda kuran-ı kerım var ınsallah ıyı gelır :KK43:

bende tek başımayım alttan alttan sancılar giriyo hadi hayırlısı gelir şimdi gerçi eşimde korkma kız tv aç bişey oku netten oyala kendini

offfffffff esımde yok kaldık bebıkle tek basına evde annemde gıttı nenem kalp amelıyatı olacak onun yanında durmak ıcın :KK43:( 10 gune kadar gelecek allah ızın verırse ama korkuyorum ben yaaa salak gıbı :KK37: lohusalıkta korkma oluyormus oda bana geldı cattı zaten ıyı bıse bulmaz benı sankı bebegımı bırı gelıpte bogacakmıs gbı gelıyor yanından ayrılamıyorum :KK5: esımde yok tek basına kafayı yıcem okumadıgım dua kalmadıı yatıncada al basıyor basımda kuran-ı kerım var ınsallah ıyı gelır :KK43:

gece gelecekmi eşin??

bende tek başımayım alttan alttan sancılar giriyo hadi hayırlısı gelir şimdi gerçi eşimde korkma kız tv aç bişey oku netten oyala kendini
oyle yapmaya calısyorum zaten bacım :KK5:
gece gelecekmi eşin??
evet 4 te gelecek :KK5:
canm öyle şeyler düşünme sakın zaten olmaz allahn izniyle öncedenmiş tedbirinide almışsın güzel düşün inş bebeğin yanında bakk :emir_bebek:

canım kuran okuyamıyosun dimi lohusasın ? rad süresi çocuğa okunursa görünmeyen şeylerin şerrinden emin olur aklında bulunsun

saol canım şimdi bakayım bır :KK43:

Canım evinde yoksa eğer netten aç cevşen oku.Allah-ü Teala Peygamber efendimize(s.a.v.) savaşta üzerindeki zırhı çıkar bunu oku demiş anlamı da çok güzel eğer okursan...Rabbimin sözleri her şeye karşı koruyor.Dene derim korkmadan uyursun canım...

cok saol canım actım netten dınledık kızımla allah razı olsun

kızlar sızlerde saolun bende oyle tam uykum gelmeden hyataga gırmek ıstemıyorum korkuyorum :KK5:

$eren.jpg $mert.jpg

kızlar 13 haziranda bebekleklerim dünyaya geldi

yarın 11 de randevum var kızlar dua edin artık normali sezeryanı geçtim bebişime kavuşayım günmü veriyo sezeryanmı diyo açılma sancı filan yoksa hepsi kabulum yarın akşama gelirim ancak 3 saat uzaktaki bi hastaneye gidecem çünkü git gel gün bitiyo zaten :)) herkese hayırlı geceler girdiğimde güzel doğum haberleri almak dileğiyle ... :KK1:

yarın 11 de randevum var kızlar dua edin artık normali sezeryanı geçtim bebişime kavuşayım günmü veriyo sezeryanmı diyo açılma sancı filan yoksa hepsi kabulum yarın akşama gelirim ancak 3 saat uzaktaki bi hastaneye gidecem çünkü git gel gün bitiyo zaten :)) herkese hayırlı geceler girdiğimde güzel doğum haberleri almak dileğiyle ... :KK1:

hadi hayırlı haberlerle gel inşşş.bende bugün bidaha giricem nst ye.inş bebişmn kalp atışları normal çıkar.

Eki Görüntüle 212023 Eki Görüntüle 212024

kızlar 13 haziranda bebekleklerim dünyaya geldi

maşallah annesi:nazar::nazar: analı babalı büyüsünler inş.darısı bize olsn

Bebekpoyraz aslında lohusa 40 gün yalnız bırakılmaz diye biliyorum ben cnm..yalnız kaldığında da eşinin herhangi bir kıyafetini(ceket,gömlek,terlik vs..) üzerine geçir..belki batıl inanç ama korkmamak için yapmak lazım:))

X