evet açtım bende sonra yedim hala hareketi var ama zayıf nedense kötü düşünmek istemiyorum doktor söylerdi heralde bişey olsa..
kızlar ben nst ye girerken hep meyve suyu içip giriyorum. nst de görevli kız öyle tembihliyo. tasiye ederim. bebek sanki savaştaymış gibi oluyo gümbür gümbür
anormal bişey yokki söylememişler,bizimkiler biraz boğazlarına düşkün olacaklar heralde
anormal bişey yokki söylememişler,bizimkiler biraz boğazlarına düşkün olacaklar heralde
nstye girmeden en az 2 saat önce yemek yemiş olmalıymışız :)
nstye girmeden en az 2 saat önce yemek yemiş olmalıymışız :)
maşallah annesivalla bende yeri kalmadı diyodum senin zamanlarında ama hala doğmadı kızım ve hala kilo almaya devam ediyo. kıpır kıpır maşallah
arkadaşlar biz 39+4 falanız bizim doktor beni daha hiç ntsye almadı,özel hastaneye gidiyorum.kanala inmemeiş dedi haftaya cumartesiye tekrar çağırdı cumartesiye kadar doğmazsa müdahale edicem dedi.haftaya cumartesi 40+5 falan olacak eee bebek tehlikeye girermi çok korkuyorum yaaaaaaaaaaa
maşallah annesi
bugün nst ye bağlarken kalp atışını baya bi aradı karnımda sonra tam kasığımda duyuldu kalp sesi baya aşağıda bişey demedi ama şaşkınlığını suratından anladım aşağıya indi yeri kalmadı ondan mı böyle oldu acaba bide gerçekten çok açtım erken ve çok az yemiştim kurt gibi açtım
hareketleri düzgünse hiç bir riski olmayabilir. ama nst ye sokmaması enteresan. sen deseydin dra bst ye hiç girmedik die. bak ben 40 oldum hala bekliyom. tık yok. senin cinsiyetide kız mı?
evet canım bizde kız bekliyoruz.hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür.sancıda yok doktor soruyor her seferinde kanala girmemiş diyor acaba kanala girincemi ntsye bakacak?kanal girmediği içinde çatı muaynesi yapamayacağını söylüyor.Allahın hayırlısını versin ya çoookkk korkuyorummmmm
ben bu dr ları anlamıyorum benimki çatı yaptı bebek kanala girmiş dedi ama kafası yukarda dedi. yani kanalın en başındaymış kafası. aşşağıya inmezse sezeryan dedi bana. e kanala girmiş zaten kafa aşşağıya inmemiş diyo inerse zaten doğum başlıcak. çözemedim yani ben bu drları :)
maşallah annesi
bugün nst ye bağlarken kalp atışını baya bi aradı karnımda sonra tam kasığımda duyuldu kalp sesi baya aşağıda bişey demedi ama şaşkınlığını suratından anladım aşağıya indi yeri kalmadı ondan mı böyle oldu acaba bide gerçekten çok açtım erken ve çok az yemiştim kurt gibi açtım
bidahaki sefer nutellayı yiyip gidelmben yarn sabah gidicem inşşş
ben bu dr ları anlamıyorum benimki çatı yaptı bebek kanala girmiş dedi ama kafası yukarda dedi. yani kanalın en başındaymış kafası. aşşağıya inmezse sezeryan dedi bana. e kanala girmiş zaten kafa aşşağıya inmemiş diyo inerse zaten doğum başlıcak. çözemedim yani ben bu drları :)