kımse yok sanırımmmm
canm kuranı kerm varsa bişey olmaz inş ayetel kürside oku bide anakucağı port bebe felan varsa yannda götür hep
offfffffff esımde yok kaldık bebıkle tek basına evde annemde gıttı nenem kalp amelıyatı olacak onun yanında durmak ıcın( 10 gune kadar gelecek allah ızın verırse ama korkuyorum ben yaaa salak gıbı lohusalıkta korkma oluyormus oda bana geldı cattı zaten ıyı bıse bulmaz benı sankı bebegımı bırı gelıpte bogacakmıs gbı gelıyor yanından ayrılamıyorum esımde yok tek basına kafayı yıcem okumadıgım dua kalmadıı yatıncada al basıyor basımda kuran-ı kerım var ınsallah ıyı gelır
offfffffff esımde yok kaldık bebıkle tek basına evde annemde gıttı nenem kalp amelıyatı olacak onun yanında durmak ıcın( 10 gune kadar gelecek allah ızın verırse ama korkuyorum ben yaaa salak gıbı lohusalıkta korkma oluyormus oda bana geldı cattı zaten ıyı bıse bulmaz benı sankı bebegımı bırı gelıpte bogacakmıs gbı gelıyor yanından ayrılamıyorum esımde yok tek basına kafayı yıcem okumadıgım dua kalmadıı yatıncada al basıyor basımda kuran-ı kerım var ınsallah ıyı gelır
öyle yapıyorum canım zaten hep yanımda kafayı yıcem artık nıe bole oldukı gecermı acaba
canım kuran okuyamıyosun dimi lohusasın ? rad süresi çocuğa okunursa görünmeyen şeylerin şerrinden emin olur aklında bulunsunöyle yapıyorum canım zaten hep yanımda kafayı yıcem artık nıe bole oldukı gecermı acaba
oyle yapmaya calısyorum zaten bacımbende tek başımayım alttan alttan sancılar giriyo hadi hayırlısı gelir şimdi gerçi eşimde korkma kız tv aç bişey oku netten oyala kendini
evet 4 te gelecekgece gelecekmi eşin??
canm öyle şeyler düşünme sakın zaten olmaz allahn izniyle öncedenmiş tedbirinide almışsın güzel düşün inş bebeğin yanında bakk
canım kuran okuyamıyosun dimi lohusasın ? rad süresi çocuğa okunursa görünmeyen şeylerin şerrinden emin olur aklında bulunsun
oyle yapmaya calısyorum zaten bacım
evet 4 te gelecek
gelleceğine sevindm netten film falan izle canm,uyusanda bişey olmaz ama tam uykun gelmeden yatağa girme.bende evde hep tek kalıyorm hafta içleri,korkmamak için bayılmadan yatağıma gitmiyorm
cok saol canım actım netten dınledık kızımla allah razı olsun
kızlar sızlerde saolun bende oyle tam uykum gelmeden hyataga gırmek ıstemıyorum korkuyorum
yarın 11 de randevum var kızlar dua edin artık normali sezeryanı geçtim bebişime kavuşayım günmü veriyo sezeryanmı diyo açılma sancı filan yoksa hepsi kabulum yarın akşama gelirim ancak 3 saat uzaktaki bi hastaneye gidecem çünkü git gel gün bitiyo zaten :)) herkese hayırlı geceler girdiğimde güzel doğum haberleri almak dileğiyle ...
teşekkür ederim kızlar hepinize .
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.çok ama çok güzel bir duygu.