- 30 Mayıs 2011
- 103
- 1
ılk gunu bıraz zor gecıyor zaten genel anesteziye yatmadıgım ıcın aksama dogru bıraz agrı cektım yurudukten sonrada bısem kalmadı dıkıslerım estetık oldu kendı kendıne erıyen dıkısten eve gelınce hemen dus aldım cok rahattı valla
senı korkutmus gıbı olmayımda benımkı yerlestıde gelmedı bır turlu acılmam olmadı sezeryana alındım ama senın acılman varmıs canım gelır ınsallah
ayy hadi bakalım inşallah..
bu arada hastanede bi kadın vardı 2. doğumu olacakmış. sordum sancı nası bişey diye. karnın böyle taş gibi oluyo, canın acımasa bile böle dokununca parmağın sanki taşa değiyomuş gibi oluyo dedi. bende de sık sık oluyo ama nst zamanı tık yok:)
ılk gunu bıraz zor gecıyor zaten genel anesteziye yatmadıgım ıcın aksama dogru bıraz agrı cektım yurudukten sonrada bısem kalmadı dıkıslerım estetık oldu kendı kendıne erıyen dıkısten eve gelınce hemen dus aldım cok rahattı valla
normalde de ilk günü zorlanırsın heralde iyiymiş içim rahatladı biraz olsun...
senı korkutmus gıbı olmayımda benımkı yerlestıde gelmedı bır turlu acılmam olmadı sezeryana alındım ama senın acılman varmıs canım gelır ınsallah
benim ağrı eşiğimde yüksektir valla ama bugünki doktorun parmağı neydi öyle yaaa:18::18:
biraz olsun rahatladım olurda sezeryan olursam epidural olurum zaten
çok mu acıdı kız. benim o kadar acımadı. ama dr um bayan. seninki erkekse acıtmış olabilir hehehe :)
geçen sene arkadaşım epüdüral sezeryan oldu memnun kaldı ama bi çok şeyi hissetmiş. yan, kesilmeyi dikişi falan değilde karnını hırpaladıkalrını organlarını ittirdiklerini falan filan işte.
sende aynı bendensin canım tamam her güzel şeye hemen ulaşılmıyo elbet zorluk çekicz ama korkuyorum napayım yani suni falan istemiyorum ben yani o kadar çekip gene açılma olmayan da çok insan var nasıl açılıyosa mübarek şeyAllah yardımcımız olsun artık arkadaşım ne diyim ölede bölede çıkcak ordan ama keşke girdiği gibi kolay çıksa
bişi sorcam kızlar ; gerçi benm doğumuma daha çok var da merak ettiğim için soruyorum size..yürüyüş filan yapabiliymusunuz son zamanlarda?doktor bana dio ki fazla beklemek istemiyosan bol bol yürü gün içerisinde dio.hareketli ol dio..o zaman bebek kanalda daha rahat ilerlermiş..son haftalarda yürüyüşleriniz nasıl ki acep :44:
kızlar mrb bugün kontrolm vardı,nst de bebeğimn kalp atışları zayıf göründü.açsın heralde yemek ye gel dediler,açtım gerçekten yemek yiyip gittm tekrar.yine düşük çıktı,öbürü kadar olmasada.yarn yine gel dediler,bi üzüldm sormayn.normal istiyodm,bugün orda sezaryen olup olamayacağımı bile sordm.38 geçmiş olabilirsn dediler.yarnda gidip bakalm nst ye,ona göre bidaha konuşucam.inş yarn herşey normal olur.ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın.
bu arada benm sancm var ara ara,nst de bişey demediler alttaki çizgimi sancı üsttekimi kendm baksam anlarmıyım kağıttan.
bişi sorcam kızlar ; gerçi benm doğumuma daha çok var da merak ettiğim için soruyorum size..yürüyüş filan yapabiliymusunuz son zamanlarda?doktor bana dio ki fazla beklemek istemiyosan bol bol yürü gün içerisinde dio.hareketli ol dio..o zaman bebek kanalda daha rahat ilerlermiş..son haftalarda yürüyüşleriniz nasıl ki acep :44:
kızlar mrb bugün kontrolm vardı,nst de bebeğimn kalp atışları zayıf göründü.açsın heralde yemek ye gel dediler,açtım gerçekten yemek yiyip gittm tekrar.yine düşük çıktı,öbürü kadar olmasada.yarn yine gel dediler,bi üzüldm sormayn.normal istiyodm,bugün orda sezaryen olup olamayacağımı bile sordm.38 geçmiş olabilirsn dediler.yarnda gidip bakalm nst ye,ona göre bidaha konuşucam.inş yarn herşey normal olur.ALLAH kimseyi evladıyla sınamasın.
bu arada benm sancm var ara ara,nst de bişey demediler alttaki çizgimi sancı üsttekimi kendm baksam anlarmıyım kağıttan.
canım yürüyorum ben şahsen bütün işlerimi de kendim yapıyorum ama gelmeyince gelmiyor işte..
alttaki çizgi benim anladığım kadarıyla üstteki bebek hareketleri oluyo benimki öyle yani..
ben evin duvarlarına varana kadar sildim. camlar hariç. onca merdiven çıktım indim ama gelmeyşnce gelmiyor işte :)
yok kız benim doğuma gittiği filan sadece kontrole gidecem yarın :)) keşke doğursamo kadar bekliyo bari ayağa kalkmayı öğrenip gelsinvalla takılıyo bizim hanımda keyfi yerinde artık kemiklerim yamuldu benim ayrı konu tabi yakamoz ben demedimmi sizi de doğuma gönderirim ben diye
evet ya benimkide kız denizinkide seninde burcununda esergününde :))kızlar bu gelmeyenlerin hepsi kız yaaaa(
ara ara ve düzenli aralıklarla geliyosa doğum sancısıdır canım sürekliyse hazırlık sancısı olabilir :26:evet canm ya adetağrısı mı oluyo bu doğum sancısı yaaa yardm edin hep var ama sık değil
evet ya en çok o düşünce beni ürkütüyo minicik delikten koca kafa nasıl çıkacak aklım almıyor benim :)) aynen bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum kendimden sıkıldım vallahiAllah yardımcımız olsun inşallah canım....aslında her kadın yaradılışında doğumu tek başına bile yapabilicek güçteymiş ama biz düşününce küçücük yerden kocaman bişi nasıl çıkar diye korkuyoruz.bazen diyorum ki hayvanlar nasıl doğuruyo sezeryan şanslarıda yok her hayvanı doktorda doğurtmuyo düşünsene inekleri kocaman yavruları var üstelik onların epidural şanslarıda yok
yaparım bende neden yapamıcam ki diyorum.....
sonra gene vazgeçiyorum :18:
artık kafayı yedim farkındayım
gülay söylemiş kız onu ben değil :)ay yakamoz iyice sinirlerim boşaldı amma güldürdün beni ya ineklerin epidural şanslarından bahsediyo ya kafayı yedi kız bende şimdi yine ikileme düştüm acaba normal miii epiduralmiiiii uffff bize nazan öncel den normal şarkısını armağan etmek istiyorum bende kafayı tırlatıyorum
heyttt bu gazla doğururum ben :)canım kendinize güvenin ya bi deneyin inş allah yardım eder evet her kadının fıtratı doğuma müsait normale hayvanlar doğuruyo ya bi tane bile değil kii 8 tane on tane birden güçlü ve kararlı olun yaaaarkanızdayımmm
annemde beni şüpheye düşürüp duruyo ya seninki erkek kız olsa gelirdi şimdiye kadar diyo Allahım yok diyorum kaç doktora gittik kız bizimki halamın kızınada 9 ay kız demişler erkek olmuş onu söylüyo bellimi olur diyo o zaman bizim bekleyen annelerin hepsi erkek doğurcakbende şimdi onu dicektim. bi de kızlar erken gelir derler. yok valla gayet memnunlar yerlerinden. doğuramayanların hepsi kız anasııı
benim doktorda kafası kanala yerleşmiş dedi ama iki hafta geçti orda sıkıştı kaldı galiba benim kızMrb arkadaslar bugün doktordaydım ,bebeğim zaten dönmüştü bugün doktorum bebek kanala yerleşmiş dedi,muayene ettı alttan 1 cm açıklığım vardı zaten açıklığında artmış,doğum yakın dedi.bebek kanala yerleşmişse çokmu yakındır doğum bılgısı olan varmı?
seninmi benimmi aynen ya kabusum oldu doğum ...ayy kabusum oldu bu doğum yaa normal istiyorum ama kız gelmiyo yaaofff
ben evin duvarlarına varana kadar sildim. camlar hariç. onca merdiven çıktım indim ama gelmeyşnce gelmiyor işte :)
benimde iki gündür çok zayıf hareketleri bugün nst de bi süre hareket gözükmüyo sonrasında biraz var uyuyomuş uyanmış heralde dedi doktor bende saf gibi söylemedim hareketlerinin yavaşladığını aklımda suni sancı vardı ya nutkum tutuldu içime şüphe düştü şimdi ..
yok kız benim doğuma gittiği filan sadece kontrole gidecem yarın :)) keşke doğursam
evet ya benimkide kız denizinkide seninde burcununda esergününde :))
ara ara ve düzenli aralıklarla geliyosa doğum sancısıdır canım sürekliyse hazırlık sancısı olabilir :26:
evet ya en çok o düşünce beni ürkütüyo minicik delikten koca kafa nasıl çıkacak aklım almıyor benim :)) aynen bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum kendimden sıkıldım vallahi
gülay söylemiş kız onu ben değil :)
heyttt bu gazla doğururum ben :)
annemde beni şüpheye düşürüp duruyo ya seninki erkek kız olsa gelirdi şimdiye kadar diyo Allahım yok diyorum kaç doktora gittik kız bizimki halamın kızınada 9 ay kız demişler erkek olmuş onu söylüyo bellimi olur diyo o zaman bizim bekleyen annelerin hepsi erkek doğurcak
benim doktorda kafası kanala yerleşmiş dedi ama iki hafta geçti orda sıkıştı kaldı galiba benim kızpek alakası yok sanırım onla canım sancı su nişan gelirse yakındır başka bişeye inanmam ben :))
seninmi benimmi aynen ya kabusum oldu doğum ...
ben iki gündür tüm evi temizledim salonu baştan aşağı döküp vitrinlere koltuklara kadar silip yerleştirdim banamısın demiyo anacım yok gelmiycem diye inat ediyo ...
yok kız benim doğuma gittiği filan sadece kontrole gidecem yarın :)) keşke doğursam
evet ya benimkide kız denizinkide seninde burcununda esergününde :))
ara ara ve düzenli aralıklarla geliyosa doğum sancısıdır canım sürekliyse hazırlık sancısı olabilir :26:
evet ya en çok o düşünce beni ürkütüyo minicik delikten koca kafa nasıl çıkacak aklım almıyor benim :)) aynen bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum kendimden sıkıldım vallahi
gülay söylemiş kız onu ben değil :)
heyttt bu gazla doğururum ben :)
annemde beni şüpheye düşürüp duruyo ya seninki erkek kız olsa gelirdi şimdiye kadar diyo Allahım yok diyorum kaç doktora gittik kız bizimki halamın kızınada 9 ay kız demişler erkek olmuş onu söylüyo bellimi olur diyo o zaman bizim bekleyen annelerin hepsi erkek doğurcak
benim doktorda kafası kanala yerleşmiş dedi ama iki hafta geçti orda sıkıştı kaldı galiba benim kızpek alakası yok sanırım onla canım sancı su nişan gelirse yakındır başka bişeye inanmam ben :))
seninmi benimmi aynen ya kabusum oldu doğum ...
ben iki gündür tüm evi temizledim salonu baştan aşağı döküp vitrinlere koltuklara kadar silip yerleştirdim banamısın demiyo anacım yok gelmiycem diye inat ediyo ...