2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende aynen öyle dün bana da şiddetli bir ağrı girdi eyvah dedim geliyor sonra daha ben hazır değilim ki diyorum aynen senin hisettiğin gibi ayy gelsinde ben hazır olmasamda olur sıkıldım artık

senin kociş de bi alemmiş bi sen yavrulayamadın diyo he benim de aradaşlar arıyo sen hala doğurmadınmı diye yok demeye çekinir oldum artık vallahi :)) ay evet daha bunu doğurmadan diğerini istiyo benim çatlakda ya bende hem normalden hem sezeryanden korkuyorum nasıl doğurcam bilmiyorum :18: perşembeye kadar gelmezse sunni sancıyı dayarlar banada ablamı aradım az önce bi saat teselli etti normal yap bak kolay olacakdiye en son oda pes etti bende bilmiyorum nasıl doğurcaksın sen diyo gitsem şöyle sancısız açılma olsa hemencik çıkıverse ne iyi olurdu ya
hoşgeliiiiiiiiiiin ay inşallah sancın başlarda kolayca doğurursun canım sunniden bende tırsıyorum ya

yalnız değilsinnn

keşke dediğin gibi girdiği gibi kolay çıksa bu hafta kasılma başlatıcı hangi bitki varsa tüketmeyi düşünüyorum artık bir haftaya gelmezse yandımm
valla canım ben ümidimi kestim benim kızımın gelmye niyeti yok orda ne işlerle meşgulse yan gelmiş yatıyo hıçkırıyo arada karnım öyle bi sivrileşiyo ki yattığımda eşim diyo bizim kız ayağamı kalktı ne

ahhh ahhh nerde bi biber kadar olamadım keşke hemen ağrısız açılsa pıt die çıksa sonra demek bu hamilelerin çoğu aynı bende ne normal istiyorum ne sezeryan başka türlü nasıl çıkcaksa artık hepsi beni ürkütüyo :18:

evet canm yalnız değilsiniz dün akşama doğru sancm başladı ama artmdı dedim doğuruyorum ama malesef geçt kızlar ama kasıklarımda belimde çok ağrı var am bakıyorum artmıyo yaaaaaaa bide bu hafta olbilir dediya doktorr bakalım

hiç sorma her gün kararım değişiyo , tam yok ben yapamıycam diyip sezeryana karar veriyorum kimse destek vermiyo zaten korkuyorumda vazgeçiyorum kuzu kuzu normal diyorum sonra sancılar aklıma geliyo ne halt edecem ben o kadar sancıya nasıl dayanılırki diyorum başka türlü nasıl doğacaksa bende bilmiyorum bugün annemede dedim bi halt ettim çocuk yaptım ama doğurması var bunun napcam ben şimdi diye gülüyolar artık bana oluruna bıraktım vallahi bi şekilde doğacakda nasıl doğurcam bende bilmiyorum

hadi inşallah belki doğum başlıycaktır bende bi yandan hemen sancı başlasa şiddetlense paik yapmaya bile fırsatım olmasa doğuverse diyorum yoksa böyle bekle bekle olacagı yok

o kadar bekliyo bari ayağa kalkmayı öğrenip gelsin valla takılıyo bizim hanımda keyfi yerinde artık kemiklerim yamuldu benim ayrı konu tabi yakamoz ben demedimmi sizi de doğuma gönderirim ben diye

hadi inşallah belki doğum başlıycaktır bende bi yandan hemen sancı başlasa şiddetlense paik yapmaya bile fırsatım olmasa doğuverse diyorum yoksa böyle bekle bekle olacagı yok

evet canm ya adetağrısı mı oluyo bu doğum sancısı yaaa yardm edin hep var ama sık değil

Allah yardımcımız olsun inşallah canım....aslında her kadın yaradılışında doğumu tek başına bile yapabilicek güçteymiş ama biz düşününce küçücük yerden kocaman bişi nasıl çıkar diye korkuyoruz.bazen diyorum ki hayvanlar nasıl doğuruyo sezeryan şanslarıda yok her hayvanı doktorda doğurtmuyo düşünsene inekleri kocaman yavruları var üstelik onların epidural şanslarıda yok

yaparım bende neden yapamıcam ki diyorum.....

sonra gene vazgeçiyorum :18:

artık kafayı yedim farkındayım

ay yakamoz iyice sinirlerim boşaldı amma güldürdün beni ya ineklerin epidural şanslarından bahsediyo ya kafayı yedi kız bende şimdi yine ikileme düştüm acaba normal miii epiduralmiiiii uffff bize nazan öncel den normal şarkısını armağan etmek istiyorum bende kafayı tırlatıyorum

cnm senin daha erken değil mi yaa..sen ağrı sancı dedikçe ben korkuyorum aynıyız ya seninle:18:

canm işte aynıyız yarın 39a gircez doğumların çoğu 38 yada 42 de oluyo ya bakalım bnim sancım 2 gündür hep var ama artmıyo bakalım sende yok mu

keşke dediğin gibi girdiği gibi kolay çıksa bu hafta kasılma başlatıcı hangi bitki varsa tüketmeyi düşünüyorum artık bir haftaya gelmezse yandımm

hiçç düşünme bence bi işe yaramıyo. tarçın çayını içiyprum tık yok. sadece ayak kramplarımı başlatıı yine o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…