sabahtan beride ben öyle hissediyorum canım sanki her an bişiler başlıcak gibi alta doğru koca bir ağırlık hep çişim var gibi baskı sanki içimde çok fazla gaz dolu belimdede az az sancı var bi defa şiddetli girdi o sancı dedim eyvah geliyo vallasizdede oluyo mu bilmiyorum ama ben nedense hiç bi gün kendimi doğuma gitmek için hazır hissetmiyorum her gün bi bahanem var çocuk tıkılı kaldı orda
doktorum beni geçen hafta daha yatırcaktı canım nstde sancım çıktı diye ama muayene ettiğinde hiç açılman yok dedi sen bugün git zaten gece gelirsin sancın sıklaşır dedi ama tık yok...eğer sancın olmasada sancın sıklaştığında suyungeldiğinde vs... bunlar olduğunda gel dedi.bende gitmiyorum çünkü artık gittiğim an bana suni sancıyı dayayıp doğurtcaklar bende suniden korkuyorum ama dediğin gibi 6 gün daha olmazsa tıpış tıpış giderim napayım....
hem ne güzel alıştık dimi ama bu halimize balon gibi dolaşıyoruzeşlerimizde bebeklerinin yüzlerini görmeden bi daha istiyolar sanki kolay bişi bu yükü taşımak beni bazen zorluyo hadi hastaneye gidelim artık doğur çocuğumu diye bende diyorum sen git sana taksınlar suni sancıyı
etrafta beni her gören sen daha doğurmadın mı bize sinir geldi beklemekten diyo geçende eşim ne dese beğenirsin biber dikmiştim balkondaki saksıya o da yavrulamış dedimki gel aşkım bak biberim yavrulamış bi sen yavrulayamadın diyo çatlak bana bazen diyorum ki bende mi var bi anormallik valla çıkmıyo napiiim
ne de uzun yazmışım çok dertliyim çooookkk
hoşgeliiiiiiiiiiin ay inşallah sancın başlarda kolayca doğurursun canım sunniden bende tırsıyorum yakızlar biz geldikdoğurmadan geldim nst de bişey çıkmadı üç günde bi nst ye bağlanarak 1 hafta daha beklicekmişiz olmadı suni sancı verecekmiş o da olmadı geriye bir seçenek kalıyo zaten dedi:26: salı tekrar gidicem nst ye muayene etmedi allahtan bizden haberler böyle
kızlar merhaba biz geldikve hala doğurmadım :) 40 haftaya girdim buğün. ama şöyle bir değişiklik var ; belim ağrımaya başladı kasığıma da hafif ağrı girmeye başladı akıntım da arttı beyaz biiraz da ishal olmuşum buğün. dikte duramıyorum iki, kat yürüyorum acaba başladı mı bişleyler ya o kadar kafam karıştı kii
valla canım ben ümidimi kestim benim kızımın gelmye niyeti yok orda ne işlerle meşgulse yan gelmiş yatıyo hıçkırıyo arada karnım öyle bi sivrileşiyo ki yattığımda eşim diyo bizim kız ayağamı kalktı nekeşke dediğin gibi girdiği gibi kolay çıksabu hafta kasılma başlatıcı hangi bitki varsa tüketmeyi düşünüyorum artık bir haftaya gelmezse yandımm
senin kociş de bi alemmiş bi sen yavrulayamadın diyo he benim de aradaşlar arıyo sen hala doğurmadınmı diye yok demeye çekinir oldum artık vallahi :)) ay evet daha bunu doğurmadan diğerini istiyo benim çatlakda ya bende hem normalden hem sezeryanden korkuyorum nasıl doğurcam bilmiyorum :18: perşembeye kadar gelmezse sunni sancıyı dayarlar banada ablamı aradım az önce bi saat teselli etti normal yap bak kolay olacakdiye en son oda pes etti bende bilmiyorum nasıl doğurcaksın sen diyo gitsem şöyle sancısız açılma olsa hemencik çıkıverse ne iyi olurdu ya
senin kociş de bi alemmiş bi sen yavrulayamadın diyo he benim de aradaşlar arıyo sen hala doğurmadınmı diye yok demeye çekinir oldum artık vallahi :)) ay evet daha bunu doğurmadan diğerini istiyo benim çatlakda ya bende hem normalden hem sezeryanden korkuyorum nasıl doğurcam bilmiyorum :18: perşembeye kadar gelmezse sunni sancıyı dayarlar banada ablamı aradım az önce bi saat teselli etti normal yap bak kolay olacakdiye en son oda pes etti bende bilmiyorum nasıl doğurcaksın sen diyo gitsem şöyle sancısız açılma olsa hemencik çıkıverse ne iyi olurdu ya
hoşgeliiiiiiiiiiin ay inşallah sancın başlarda kolayca doğurursun canım sunniden bende tırsıyorum ya
yalnız değilsinnn
ahhh ahhh nerde bi biber kadar olamadımkeşke hemen ağrısız açılsa pıt die çıksa sonra demek bu hamilelerin çoğu aynı bende ne normal istiyorum ne sezeryan başka türlü nasıl çıkcaksa artık hepsi beni ürkütüyo :18:
evet canm yalnız değilsinizdün akşama doğru sancm başladı ama artmdı dedim doğuruyorum ama malesef geçt kızlar ama kasıklarımda belimde çok ağrı var am bakıyorum artmıyo yaaaaaaa bide bu hafta olbilir dediya doktorr bakalım
kızlar bu gelmeyenlerin hepsi kız yaaaa(
hadi inşallah belki doğum başlıycaktır bende bi yandan hemen sancı başlasa şiddetlense paik yapmaya bile fırsatım olmasa doğuverse diyorum yoksa böyle bekle bekle olacagı yok
evet canm ya adetağrısı mı oluyo bu doğum sancısı yaaa yardm edin hep var ama sık değil
hiç sorma her gün kararım değişiyo , tam yok ben yapamıycam diyip sezeryana karar veriyorum kimse destek vermiyo zaten korkuyorumda vazgeçiyorum kuzu kuzu normal diyorum sonra sancılar aklıma geliyo ne halt edecem ben o kadar sancıya nasıl dayanılırki diyorum başka türlü nasıl doğacaksa bende bilmiyorumbugün annemede dedim bi halt ettim çocuk yaptım ama doğurması var bunun napcam ben şimdi diye gülüyolar artık bana oluruna bıraktım vallahi bi şekilde doğacakda nasıl doğurcam bende bilmiyorum
o kadar bekliyo bari ayağa kalkmayı öğrenip gelsinvalla takılıyo bizim hanımda keyfi yerinde artık kemiklerim yamuldu benim ayrı konu tabi yakamoz ben demedimmi sizi de doğuma gönderirim ben diye
bu yılın haziran kızları çok nazlılar belli vallakızlar bu gelmeyenlerin hepsi kız yaaaa(
Allah yardımcımız olsun inşallah canım....aslında her kadın yaradılışında doğumu tek başına bile yapabilicek güçteymiş ama biz düşününce küçücük yerden kocaman bişi nasıl çıkar diye korkuyoruz.bazen diyorum ki hayvanlar nasıl doğuruyo sezeryan şanslarıda yok her hayvanı doktorda doğurtmuyo düşünsene inekleri kocaman yavruları var üstelik onların epidural şanslarıda yok
yaparım bende neden yapamıcam ki diyorum.....
sonra gene vazgeçiyorum :18:
artık kafayı yedim farkındayım
cnm senin daha erken değil mi yaa..sen ağrı sancı dedikçe ben korkuyorum aynıyız ya seninle:18:
keşke dediğin gibi girdiği gibi kolay çıksabu hafta kasılma başlatıcı hangi bitki varsa tüketmeyi düşünüyorum artık bir haftaya gelmezse yandımm